Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a ja po zakupach w Ikei ...wypad po szafe oczywiscie mi sie nie podoba bo mam za maly pokoj a chcialbym inna...bo musial byc z tej samej kolekcji co lozko szafki i komoda wrrrrr...przeciez jakby byla brazowa to roznicy by nie zrobila przy black-brown wszytski hmmm

mielismy spiecie przy kasie bo wzielam maskotke dla Ethana strusia i mial rozowy tulow i spiecie ze nie dla chlopca itp....nie kupil ...mial moja karte w portfelu i mi nie dal wrrrr wiec cisza w drodze powrotnej byla .....

Zosiu zazdroszcze ci tego zabiegu przydalby mi sie...chodz tobie sie nalezy caly karnet roczny za to co ronisz i jaka jestes:P:P:P:P

moj dzis piekna krowka z ogonkiem hehehe

a na hallowyyn mamay stroj dyni takze....Gos ja bym z checia tylko fotki rozbila...ale karta sie zjebala i pojemnosc minimum...brat musi mi naprawic bo na nowa mnie nie stac heheh zart:P:P:P

• Mamusia
Hej lasencje my już na nogach od 6,30 mały na macie piszczy 🙂 A ja zrobiłam sobie kawkę P herbatę i zaczynamy kolejny tydzień 🙂 A miałam wam powiedzieć że wczoraj śniło mi się, że małemu wyszedł ząbek na dole taka perełka-- najgorzej żę jak śnią się zęby to ponoś jakaś śmierć w rodzinie będzie wiem że to głupie ale u nas w rodzinie już 3 razy tak było :/
@ lata temu mojej mamie śniły sie zęby obudziła się i pół godziny później zadzwonili że prababcia nie żyje :/

• Mamusia
Iza, nie mysl o zębie. zapomnij. jak sie snią zęby u dzieci to tak nei jest!!!! kwiat for you!
u nas nocka w miare ok. 3 pobudki. ale ja wczoraj padłam o 21...przed TV. miałam taki niedobór snu ze szok. teraz wstałam, Karolka juz tez nie śpi, ale jeszcze leży i cierpliwie czeka az mamusia skonczy pisać. my dzis dopoludnia spacerek zaliczymy bo ladnie za oknem i kawkę z sąsiadką, a na 15 jade do dentysty...strasznie nie lubie dentysty. nie powiem ze wolalabym isc rodzic zamiast wizyty tam, ale sa rzyczy, które chętnie bym zrobiła.... potem znow dzieciaczki w szkole jezykowej 🙂

witam mamusie w tak piekny poranek 🙂

Izus u mnie sie spelnia z tymi zabkami...te sny w rodzinie takze wiem o czym mowisz...ale jak sni Ci sie dziecko to nie wiem czy nie jest inaczej??? 🙂 nie martw sie-mi tez sie snilo,ze Nadia dostala zabka i na razie nic sie nie stalo... 🙂a poza tym Iza ja tez przy kawce dzisiaj :P

Edi ja dzisiaj tez chce zaliczyc spacerek 😘

Zoltri to co mu sie stalo??Strus byl z rózowym ale w wiekszosci kolorowy tak???Nadia ma duzo niebieskich zabawek i chetnie sie nimi bawi 🙂

Gosiu kwiateczke for you

Nadia dzisiaj spala w/g starego czasu prawidlowo w/g nowego godzinke szybciej wstala 🙃 a tak wszystko wporzadku ale w sobote dostalismy z Remkiem wkosc od Czukutka

sluchajcie wczoraj gralismy w eurobisnes i przegralam dwa razy :laugh: :laugh: plany na dzisiaj to SPRZATANIE i to konkretne!!!Odkurzanie,prasownanie bo mam sterte i chce pokombinowac cosik w pokoiku u Czukutka no i jeszcze musze pouczyc sie na obrone 🤪

milego dnia mamuski

• Mamusia
Kurcze nie mogę nigdzie znaleźć małego koperty z kasą z chrzcin kuźwa całe 1400zł. 😠 😠 Prawdopodobnie poszło w komin bo tam były koperty i jak nikt nie sprawdził to g... 🤢 🤢
Heh Kathy powiedzmy, że dałaś wygrać 🙂 🙂 Ja też wczoraj zabrałam od rodziców nasz polski Monopol

Iza poszukaj na pewno sie gdzies zawieruszyla???Moze sie znajdzie??

Dzisiaj nie musze smigac z odkurzaczem...moj maz sie zaoferowal,ze przyjdzie po pracy i wysprzata podlogi...wiec zostaja mi kurze,obiadzik i sterta prasowania 🤪 a no i nauka