Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
bhrka napisał:
hihi podejrzana sprawa 🙂
ja się zastanawiam co robic 🙂 chciała bym zrobić idealny tort dla mojego Grzesia i dalej się na żaden nie zdecydowałam...:/ z drugiej strony pasowało by się kopsnąć do sklepu po składniki ale które... hihi?
no i skoro wybieram się do sklepu to nie będę robić ciasta... bo jak go zostawię w piekarniku to nie dopilnuje i się jeszcze spali, a z jeszcze jednej strony to zaraz powinna przyjść listonoszka i przynieść jakąś sukienkę Rozalki z allegro bo już tydzień minął od licytacji i wysłania kasy...
jestem mistrzynią w uzasadnionym nic nie robieniu 🙂

no ciekawe co z tymi laskami - Anulka byłana nk więc ciekawe czemu nic nie pisze...?

to chyba przezemnie,bo jej wczoraj napisałam ze napisała 5000 postów i jej limit się wyczerpał i koniec jej kariery na forum 🤪 i sie obraziła,że jak juz jej nie chcemy to nie musi tu pisać -obrazalska ,a ja żartowałam ☺️ zreszta to jest jej styl i poczucie humoru ,a może nie umie sie z siebie smiać????

• Mamusia
Radzia napisał:
Gocha ja 7 idę na balety z ekipą z firmy może się z nami wybierzesz??
Do Sabotage na Barlickiego 🙂

no co ty ,na wkręta do jakiejś firmy:laugh: nieeeeeeeeeeeeeee!
a pozatym 6 przylatuje P i jedziemy do Stalowej ta umowe podpisywac a potem po weekendzie wracam do BB z małą

• Mamusia
kupiłam walizke w biało czarne liście ,bo tych zwykłych czarnych i granatowych to jest na lotnisku strasznie duzo a teraz przynajmniej moja rzuci sie w oczy odrazu!

i dla Olivci strój Pani Mikołajowej w Nex-cie na swięta i dostałam rajstopki gratis więc mamy sukieneczke na święta ,juz sobie wyobrazam jak ją posadze pod choinka i fotke wam pokażę 😘

no i jeszcze kupiłam pare gadżetów MADE IN IRELAND dla P brata bo w lecie nas gościł w swoim nowym domu a my ani małego upominku nie kupilismy im ,więc nabyłam dziś komplet scierek z Irlandią,świeczke ozdobną i lizaka w kształcie koniczynki oczywiscie ,dla jego córeczki -tej starszej oczywiscie nie tej co ma 2 miesięce i bedziemy chrzcić.:P

• Mamusia
OBRAZIŁAM SIĘ A CO 😞 😞 😞JUŻ SIĘ STĘSKNIŁYŚCIE 😲 A SZCZEGÓLNIE WREDNA GOŚKA??? 😠 😠

CZYTAŁAM WAS OD RANA:P ALE WIECIE,ŻE NIE UMIEM SIĘ DŁUGO GNIEWAĆ:P 😞

DZISIAJ SOBIE CHYBA Z 3 GODZINKI BYŁYŚMY NA DWORKU I ODPOCZĘŁAM OD WAS:P :P :P :P :laugh: MAŁPY!!!!!

IZA LEĆ DO LEKARZA,USZY TO NIE ŻARTY 🥴 I DAJ ZNAĆ.

RADZIA NO TO NIEZŁE PROPOZYCJE HEHE DOBRZE,ŻE JUŻ BYŁO U WAS PO KRYZYSIE W DOMU BO NIEWIADOMO CO BY BYŁO 🤪

RENI TA TWOJA TEŚCIOWA MAŁPA JEDNA 😠 😠 WSPÓŁCZUJĘ.

• Mamusia
Anulka7 napisał:
A I SPROSTOWANIE WREDNA PANI Z DUBLINA:P :P :P UMIEM SIĘ Z SIEBIE SMIAĆ :evil: :evil: :evil:WIEDZIAŁAM,ŻE SIĘ STĘSKNISZ:P :P :P

😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘