Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no wszytsko podrobia, fakt.
a jakie pajacyki?? welurki czy zwykle bawelniane?? masz jakis link? bo moze bym kupila jak warto.

aa kupilam sobie torbe na basen 🙂 TAKA:
http://allegro.pl/item803311517_nowa_pojemna_torba_reebok_na_treningi_fitness_2010.html
38,00 PLUS PRZESYLKA.

• Mamusia
NIEBUŚ KURCZĘ TERAZ MI BĘDZIE CIĘŻKO ZNALEŚĆ LINKI,ALE SUPER GATUNKOWO TAKA JABY FROTKA,JA MAM Z CARTERSA ORGINALNE Z TEJ FROTKI I PRANE Z 10 RAZY I NADAL JAK NOWE,TE JAK POMACAŁAM W TESCO TO TEŻ TAKIE BARDZO FAJNE SIĘ WYDAWAŁY 🙂

ZOLTRI MAŁPO TO DAWAJ:P :P :P

A CARTERS TO NIE POLSKA FIRMA TYLKO Z USA I UK WIĘC NIE ZNASZ 😠 U NAS WŁAŚNIE LIPA Z NIĄ,MAM TEN MÓJ SKLEP GDZIE PRZYWORZĄ CISZKI TEJ FIRMY I SĄ SUPER,MAM DRESIK,BODY,SPODENKI I WSZYSTKO SUPER,MOŻNA Z MILION RAZY PRAĆ I NADAL JAK NOWE 🙂

• Mamusia
aha
u nas nie ma tylko kanada i usa pisza ale hmm ciuszki podobne jak z mothercare albo verbaudeta to jest link http://www.vertbaudet.co.uk/maternity-childrens/Newborn.aspx?CategoryId=2817& 😜ath=2817/4077&ChmCatId=4077

ja ogolem stwierdzialm ze naprawde nie warto przez ten pierwszy rok extra drogich ciuszkow bo 3 mieszki i ju za male wiec nie szalejcie kobietki heheh i kto to mowi

• Mamusia
hej my dzisiaj pobudka o 6,30 a cycyała mnie co 2 godziny od 24 ona chyba wiecej porzebuje bo jak była noworodkiem to budziła sie 2 razy. niedługo do pracy a ja bede ja wapm chodzić przez nią -dopajałam sztucznym po cycu i kaszką ale to nic nie daje budzi się tak samo 🥴 zjada cyca i 180 kaszki i tak budzi sie jak ja kładę o 20 to o 24 pobudka a potem co 2 h. Ona je jak smok. a w dzień to rzadziej nawet 4h wytrzymuje bez cyca.
Ja mam też 60% ciuszków z carter's od ciooci z usa -nie dość że piekne to jeszcze super gatunek. Mamy 2 komplety mikołajka ( biały i czerwony) zrobie fotke to wam pokażę.

• Mamusia
czesc laseczki,
my juz na nogach. Mala mnie dzis chyba z 7 razy w nocy an cycka budziła...co za dziecko...teraz lzy na matce. dzis w planie mamy zakupy spożywcze, kawkę urodzinową u mojej friend - to dopołudnia, a potem ja sie zmywam do szkoły jezykowej. kwiatuszek dla Hani 😉

• Mamusia
HEJ LASECZKI 🙂

MOJE DZIECKO DZISIAJ WSTAŁO O 6 😞ALE CO SIĘ DZIWIĆ JAK WCZORAJ OSTATNIĄ BUTLĘ PRZED 18 ZJADŁA 🙂POTEM JESZCZE USNĘŁA I TERAZ ZNOWU WSTAŁA 🙂

JEJKU SABINCIA I EDITHD JA JA WAM WSPÓŁCZUJĘ TYCH POBUDEK JA BYM CHYBA ZWARIOWAŁA 🙃 TO VANESSKA SIĘ TYLKO PRZEZ PIERWSZY MIESIĄC ŻYCIA TAK C 3 GODZINKI W NOCY BUDZIŁA I JA CHODZIŁAM NIEPRZYTOMNA 🤢

SABINCIA SUPER MIKOŁAJEK BĘDZIE Z HANI 🙂

U NAS TAK WIEJE,ŻE MASAKRA JAKIŚ TAJFUN 🙃 PEWNIE ŚNIEG PRZYWIEJE 😞

MIŁĘGO DNIA I KWIAT DLA....:P

• Mamusia
dzień dobry 🙂
my noc pieknie przespana, rano zmiana pieluchy z wielkim kuponem 🤪 teraz bylo mleczko i lezy w wyrze i wyje 🙃 juz na rekach przy kompie i kabelek ciagnie 🙂

sliczne zestawy mikloajkowe sabinko! mała bedzie bosko wygladac!

wspolczuje wam kobiety, moj nawet bedac na cycu to w nocy robil gora 2 akcje cyc, zwykle byl miedzy 2-4. teraz jak weczorem zje ok.20tej to szybciej sie budzi- nawet o 5, ale jak godzine pozniej to o 6-7 sie budzi.no i nadal 150ml, nie wiecej. pijemy wiec ja jestem wyspana.dzis znow slonecznie i mysle o spacerku choc cos mnie kregoslup boli i nie wiem od czego 😞

• Mamusia
A JA WŁAŚNIE TEŻ PRZEBRAŁAM KUPALA 🙂I UBRAŁAM MAŁĄ I TERAZ SIĘ BUJA W HUŚTAWCE 🙂

MOJA TEŻ ZACIEKAWIONA W SKLEPIE,A JAK JUŻ JEJ SIĘ COŚ NIE PODOBA TO JĄ BIORĘ NA RĄCZKI I WTEDY DOPIERO MA POLE DO POPISU BO WSZYSTKO WIDZI JESZCZE LEPIEJ,WOGÓLE OSTATNIO W TESCO POKAZAŁAM JEJ TAKIEGO KUBUSIA I NORMALNIE NIE MOGŁA OD NIEGO WZROKU ODERWAĆ,BO ON COŚ TAM GADA I KIWA GŁOWĄ I BYŁA ZACHWYCONA 🙃

http://allegro.pl/item791136689_kubus_magiczna_grzechotka_firmy_fisher_price.html

• Mamusia
niebo napisał:

edi czemu ma byc ryk, moj to z zaciekawieniem polki sklepowe przeglada! kolorowo, tyle swiatel...

bo ja Ja beti w gondoli jeszcze wożę, w moim wózku jest bardzo duza ta gondola. a Młoda z niej g...widzi. i dlatego ryk. chyba ze autem podjade to nosidełko i wio. ale ja nie cierpię tego nosidełka w aucie zapinac, nie dośc ze yariskę mamy 3-drzwiowią i się źle wpycha je na tyl (z przodu nie mam blokady poduszki) to jeszcze te nosidełka z JANE sie tak ch...zapina pasami ze szok