Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kurde, co za zakret z tego belfra 😞 najgorzej to jest udowodnić swoja racje 😞 mam nadzieje że wszystko pozytywnie sie zakonczy!

Anulka podałam marcheweczke z ziemniaczkami, wcinał aż mu sie uszy trzesły, bardziej mu smakowało niz te słoiczki 🙂) super, bede mu teraz takie papki robić 🙂) tylko musze sobie sprawić blender i przy okazji nowy mikser hehe 🙂 bo dzisiaj mi sie spalił, bo mam taki a raczej mialam mikser z blenderem no i tylko sie zakopciło i zaśmierdziało 🙂 ale swoje wysłuzył wiec nie dziwie sie staruszkowi jak ja co tydzien jak nie czesciej go uzywałam do goraca 🙂)

mykam robic ruskie, bo mam ochote, a Janek znów zasnał, dosłownie nie poznaje mojego dziecka... 🙂

• Mamusia
napisalam sie i mnie wyrzucilo 😠

no to skrot:
basen super, dzis bylo dluzsze zanurzenie
smoka nie uzywamy bo po co?
rosolek dla dziecka na kurczakach ze sklepu nie dozwolony ze wzgledu na to,ze te kyurczki hoduja na hormonach i dzieci sa grube.

konik na biegunach super gdy tymo bedzie chodzil i siadal , teraz za wczesnie za duuuuzo za szybko!
stolik- tak jak anulka napisala - na chwile dla dziecka beze sensu,bo za drogi, lepiej jakis panel muzyczno-edukacyjny bo kosztuje polowe stolika.

• Mamusia
a teraz tymo zasnal bawiac sie na macie...orylam go kocykiem, bo jak go rusze to sie obudzi 🤨

Veli ja pierwszy@ dostalam miesiac po odstawieniu Tymo od piersi, tzn jeszcze ja ssal ale juz malo. a teraz lapie mnie mega głod na"wszystko" wiec @ sie zbliza, mialam 13tego pazdz. (ja chyba lubie ta trzynastke)

• Mamusia
na pewno ci zaltwi...jak nie bedzie na sklepach to nie wykbinuje ...ni ma online nie ma w storach!!!

ja zamowie z ilandii bo chyba 10 tylko przesylka jak nie znajde:!:!:!:!

a co do rozolu to byla lyzeczka z marchewka ktora jest z esklepu i tez roznie na samej chemi i z makaronikiem ktory jest z samej chemi '
wiec go nafaszerowalam chemia

• Mamusia
Zosia napisała, ze maja 3-4 miesiace poczekac(ciagla rehabilitacja) i potem znow na konsultacje do Niemiec - wtedy dr okresli czy bedzie potrzebna. Czyli na ten moment nie bedzie operacji, trzeba jeszcze poczekac. Widocznie mała tak pięknie rusza,ze sie wacha doktorek i chce zobaczyc czy beda dalsze postepy. On operuje dzieci starsze i pozostawia bardzo małe blizny.