Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej

zaczęłam czytać zaległości i wkurzyłam się na maxa!!!

kuźwa mać co ty Beata gadasz... nie wiem czy zdajesz sobie sprawę że wypowiedzią odnośnie powrotu Sabiny do pracy uraziłaś nie tylko ją ale i kilka z nas, ale one nie maja tyle odwagi by zwrócić ci uwagę!!!
Każdy ma prawo do swojego zdania ale nie w taki sposób!!! Ja też pracuję i nie uważam się za wyrodną matkę!!!Moje dzieci są bardzo szczęśliwe, niczego im nie brakuje a przede wszystkim miłości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kto jak kto ale ty nie powinnaś się wypowiadać na temat miłości do dzieci itp rzeczy... przypomnij sobie co pisałaś na początku ciąży!!!
a teraz robisz z siebie najlepszą matkę i żonę!!!
trafiłaś na grupę kobiet, które są wyrozumiałe i tolerancyjne bo już kilka razy dowaliłaś do pieca i przeszło to łagodnie... ale tego już nie przepuszczę!!!

chcę cie uświadomić że tępaki tutaj nie piszą ale nie wywyższają się bo jaki to ma sens... a czytając twoje posty o wykształceniu i cytaty kolegi profesora mnie najbardziej śmieszą...

kobieto poczytaj swoje posty i może sama dojdziesz do tego co tutaj napisałam...

nooo... to jak na razie tyle
dziewczyny nie gniewajcie się ale nie wytrzymałam

• Mamusia
nie chodzi mi o języki bo to kolejna rzecz która mnie śmieszy... a zanim poświęciłaś się dla Tymusia to swoje popisałaś na początku ciąży przypomnij sobie swoje wypowiedzi i nasze opinie!!!

TY NIE CZYTASZ ZE ZROZUMIENIEM!!! I WIDZĘ ŻE CI ARGUMENTÓW ZABRAKŁO!!! :laugh:

• Mamusia
niebo napisał:
MI NIGDY NIE ZABRAKNIE ARGUMENTOW, JESTEM ZA BARDZO WYSZCZEKANA.
A TERAZ WYBACZ ALE IDE Z SYNEM PODZIWIAC SWIAT , JEST PIEKNA POGODA I WARTO JA WYKORZYSTAC NA SPACER.
MIŁEJ PRACY KASIU JEZELI JESTES W PRACY A JAK NIE TO MILEGO POPOLUDNIA:laugh: :laugh:

ja jako wyrodna matka siędzę w pracy i nie idę z porzuconym dzieckiem na spacer, ale nie jest zaniedbane i właśnie spaceruje z matka zastępczą:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
niebo napisał:
Radzia napisał:
INTELIGENTNI LUDZIE (a za taka się uważasz) POTRAFIĄ SIĘ PRZYZNAĆ DO BŁĘDU!!! a ty stosujesz atak

JA NIE POPEŁNIŁAM BŁĘDU.

NIEBO TO ZES DOWALILA TEKSTEM HAHAHA

CZYLI JESTES PERFEKCYJNA????

TO OZNACZA SAMOUWIELBIENIE...A MOZE SYNDROM NARCYZA??

• Mamusia
rety jak dobrze że nie staram się być matką roku 🙂
"przez to szczęśliwi że niezbyt szczęśliwi czepca fortuny nie jesteśmy guzem"
nie mam parcia ani na karierę i ani na bycie idealną mamuśką
Dziecko w okresie niemowlęctwa potrzebuje ciepła, poczucia bezpieczeństwa, opieki - ale takiej bardziej fizycznej.
Myślę że w przyszłości będziemy mieć cięższe zadanie bo wtedy trzeba będzie rozmawiać z dzieckiem.
Ważnym elementem wychowania jest zdolność budowania i pielęgnowania relacji międzyludzkich - rodzina jako podstawowa komórka społeczna jest przykładem takich relacji - myślę że o to chodzi z chęcią posiadania wielu dzieci - wtedy te relacje są bardziej złożone i trening jest lepszy.
Wiecie ale jak jest kilkoro dzieci to często między nimi są konflikty i rodzice są albo zmuszeni potępić czyjeś zachowanie albo nauczyć dziecko tolerancji.

• Mamusia
Auri będę się produkowała bo mnie szlak trafi z takimi tekstami:P

Można siedzieć cicho i tolerować głupotę ale do czasu:P

A wojna od czasu do czasu to fajna sprawa (oczywiście na forum).
Lubie powiedzieć komuś w prost to co myślę i mam to gdzieś co kto powie:P

Bhrka ale my już mamy matkę roku:P