Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Goś napisał:
kathy075 napisał:
Bharka dziekujemy za zyczonka dla Nadii 😘

kathy
wszystkie dziewczyny pisały jej zyczonka 😘

przeprosiatka ☺️ niedoczytalam

Dziekujemy Wam wszystkim 😘

GOSIU WSZYSTKIEGO NAJLPESZEGO Z OKAZJI TWOICH IMIENIN SPOZNIONE ALE SZCZERE 😘

TAK W OGOLE TO Z ROZPEDU ZAPOMIALAM SIE PRZYWITAC

HAALOOOO MAMUSKI 🙂

tak czytam co tu sie dzieje...odnosnie futer to juz tez pisalam,ze mam takie samo zdanie jak Gos...jemy zwierzeta to dlaczego nie mamy nosic futer???Cofajac sie wstecz to ludzie byli ubrani tylko w skory i futra-a eskimostow...wlasnie powinni zlinczowac 🤪 :laugh: poza tym moje drogie panie gdby bylo mnie stac to nosilabym futerko obojetnie czy sztuczne czy prawdziwe,czy tanie czy drogie-po prostu takie ktore by mi sie podobalo 🤪 :P

Czukutka-Pikutka kalde o 21 i mi to na dobre wychodzi bo spi do 7 🙃 takze juz dwie nocki jestem do przodu...ale coz nie zapeszam bo to roznie bywa 🤪

Bharka czytalam tak o Twojej sprawie i byc moze wiem co jest malej...bo nie chciala cyca i plakala w nieboglosy...i podejrzewam,ze jezeli dawalas jej mleczko modyfikowane z butli-albo w ogole z butli nawet swoje to bedziesz miala tak jak ja...Nadia jak wciagalam jej piers krzyczala w nieboglosy tak,ze szok-nie wiedzialam co sie dzieje 🤪 poszlam po butle i...byl spokoj-zjadala wszystko -takze to moze byc ten problem???Sprawdz to!!!A jeszeli to nie ten to nie wiem sama...ale moja Nadzia byla tak glodna,ze nie chciala mojego cycjego tylko butle bo nie chcialo jej sie meczyc 😞 i czulam sie odtracona 🤨

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa sluchajcie pisze teraz do Was i mala mam kolo siebie w bujaczku i krzyczy sobie,mowi po sowjemu i tak klikam klikam i ciszaa patrze a ona spi 🤪 :laugh: wzielam ja do lozeczka i spi Czukus smacznie

• Mamusia
i tak w ogole to cześć 😉 dobrze Ci Goś napisałą o zyczeniach, bo jak miałaś smutne dni z powodów 2 bab, to ja Ci tęz napisałam pocieszające posty, a tylko anulce i zoltri podziękowałaś, mi smutno się zrobiło troszke... 😞 😞
ale wierzę że to nei było specjalnie. więc kwiateczek dla Ciebie i Nadii na dobry dzien.

ostatnio pisalam Wam o tych farbkach na szybke i napisalam imie Czukusia-drzwi mamy zwykle wiec moge je malowac :P poza tym kupie zwykla kolorowanke z ksiezniczkami i jej odbije.Te literki nie sa perfekcyjne bo pierwszy raz je robie [img size=254]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Obraz_074.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
HEJ 🙂

MAM NADZIEJĘ,ŻE DZISIEJSZY DZIEŃ BĘDZIE LEPSZY 🤢 ZMORY:P :P :P

EDITHD ŚLICZNE RZECZY 🙂

KATHY NO I NASPIS CI SIĘ UDAŁ 🙂 JA TO NIE MAM ZDOLNOŚCI MANUALNYCH,A RACZEJ CIERPLIWOŚĆI!:P :P

MAŁ ŚPI PO JEDZONKU PORANNYM,A Ł SMAŻY NAM JAJECZKA 🙂WKOŃCU WCZORAJ OBEJRZELIŚMY CAŁY KAC VEGAS,NIEZŁE JAJA,SIKAŁAM JAK ZOBACZYŁAM TEGO TYGRYSA W ŁAZIENCE 🙃

MIŁEGO DNIA!!!!

• Mamusia
cześć dziewczyny 🙂 tak jak Wy urodziłam dziecko w czerwcu a dokładnie 24 czerwca. Mam do was pytanie od kiedy zaczełyście podawać dziecku zupki albo jabłuszko? od tygodnia daje małemu kleik w zasadzie zageszczam za kazdym razem mleko i juz samego mleka wogóle nie daje nie wiem czy to dobrze???

• Mamusia
meg.84 napisał:
cześć dziewczyny 🙂 tak jak Wy urodziłam dziecko w czerwcu a dokładnie 24 czerwca. Mam do was pytanie od kiedy zaczełyście podawać dziecku zupki albo jabłuszko? od tygodnia daje małemu kleik w zasadzie zageszczam za kazdym razem mleko i juz samego mleka wogóle nie daje nie wiem czy to dobrze???

ja na raze nic nie daje Małej, jest na cycu tylko, ale dziwczyny juz od jakiegos czasu daja, więc czekaj az one Ci cos napisza 🙂

• Mamusia
MEG.84 JA ZACZĘŁAM POWOLI WPROWADZAĆ SŁOICZKI I SOCZKI JAK CÓRKA MIAŁA 3 MIESIĄCE I KILKA DNI,NAJPIERW PO 2-3 ŁYŻECZKI,NA NASTĘPNY DZIEŃ WIĘCEJ ITD,A CO DO MLEKA TO CI NIE PORADZĘ BO JA DAJĘ JESZCZE MAŁEJ SAMO MLEKO I Z TEGO CO WIEM TO CHYBA WSZYSTKIE DZIEWCZYNY U NAS JESZCZE PODAJĄ SAMO MLECZKO

• Mamusia
DZIEN DOBRY.
MALE SPROSTOWANIE-
ANULKA NIE NAZWALAM CIEBIE NIGDY GLUPIA- NAPISALAM DOKLADNIE- "ZWARIOWALAS " A TO ZUPELNIE INNE OKRESLENIE.

AURI ZLE ODCZYTALAS MOJA WYPOWIEDZ- CHCIALAS MI POWIEDZIEC,ZE JA UZYLAM SLOWA, KTOREGO ZNACZENIA NIE ZNAM- NAPISALAM ,ZE ZNAM TERMINOLOGIE I DOKLADNIE TO SLOWO PASUJE DO ZAISTNIALEJ SYTUACJI- TO ZACHOWANIE TO HIPOKRYZJA. NIESTETY TAK.

MALGOS SPOZNIONE ALE SZCZERE ZYCZENIA IMIENINOWE! ZYCZE TOBIE ABY TWOJA DROGA ZYCIA BYLA USLANA PLATKAMI ROZ!

MEG JA DAJE KASZKE ZAMIAST JEDNEJ BUTLI MLEKA, MLEKO PODAJE CALY CZAS, NP. KASZKA NA SNIADANIE I JUZ POZNIEJ SAME MLEKO PLUS JAKIES HERBATKI JAK MA OCHOTE.

WCZORAJ DOSTALAM DO M PERFUMY COCO CHANEL MADEMOISELLE I TO PERFUM A NIE WODE TOALETOWA 100ML 🙂 TO MOZE CZESCIEJ JEEZDZIC NA KONFERENCJE 🙂

DZIS MAM DZIEN SPRZATANIA A M ZAJMIE SIE MALYYM, MA TEZ PRZYJSC TESCIOWA I WYJSC Z TYMO NA SPACER, POGODA JEST SLONECZNA ALE BARDZO ZIMNO, RANO BYLY OBLODZONE AUTA....

PIEKNE UBRANKA 🙂 JA TEZ LUBIE CIUCHY Z UK 🙂

ZYCZE MILEGO DNIA .

• Mamusia
NIEBO NIE BĘDZIEMY SIĘ SPRZECZAĆ,ALE....NAPISAŁAŚ,ŻE DLA CIEBIE TO GŁUPOTA:P :P :P :P ALE JUŻ NIE DRĄŻE TEMATU 🙃

NO ŁADNY PREZENT OD M 🙂MI MÓJ Z WYJAZDU Z ATEM MOJĄ UKOCHANĄ DOLCE GABBANE PRZYWIÓZŁ,JA JĄ KOFFFAM TĄ THE ONE 🙃 ZAKOCHAŁAM SIĘ W NIEJ WE WŁOSZECH 🙂

CO DO POGODY TO JA JUŻ OD TYGODNIA SŁOŃCA NIE WIDZIAŁAM 😞 😞

EDITHD ON BYŁ NIEMOŻLIWY TEN KOLEŚ,WOGÓLĘ KOMEDIA ZARĄBISTA!!!!