Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
niebo napisał:
uu juz Pudzian 2 pije 🙂 moj jest na jedynce.

Beti to nie jest 2ka taka jak w pl to jest dla dzieci ktore juz sa na sloiczkach ..na opakowaniu napisane pomaga we wprowadzaniu nowych dan

jak sprawdzalam jakie skladniki i ile czego to to samo co bebilon 1 tylko ze tam dwoch skladnikow ma o 10 wiecej wiec nie wiem jaki ogolem biznes w tym chyba napis

• Mamusia
zoltri napisał:
w ogole mam taki Bebilon i jego nie ma w pl ...ale zmienie mu na normalny...2 dlatego ze dla dzieci ktore juz sa na sloicczkach [img size=235]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/SDC10760.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

pod extra hungry masz napisane 'can helps early onset of weaning'

ja napisalm przy sloiczkach chlopskim jezykiem

• Mamusia
moj jest przyzwyczajony po 20 zawsze i wtedy posiedzi butla o 21 i lula sam pada ....maly dzis mi jadl po 120 i wiecej nie chcial ...ale naprawde mysle ze zeby mu juz ida bo taka maruda z niego jeszcze nie byla...ani lezec ani siedziec ani nic tylko n arekch i nawet w nich jeczal....ja w tym tyg kuuje normalny aptamil bo tak naprawde nie potrzebuje tego...zebym w pl mogl kupic...a mlody zarlocznie nie je...w dzien 3 gor 4 butle w nocy jedna lacznie jakos gora 6 w ciagu doby zalezy od humorku czyli tak jak wskazane nawet mniej bo on je 150 a nie 180 ...nawet nie wcisnie:P:P:P

• Mamusia
hej laski.
paulinka, mi sie wydaje ze dzieciaczki maja takie przejscia...moja tez dobrze spala, a od 2 tyg spi fajnie do 2-3 a.m. a potem...czasem mam wrazenien ze pol godz pije, potem 15 min spi i tak w kółko do 7...juz te 4h wydaje mie sie ze wogol e nie spie...musialabym chodzic spac o 20tej...a nie 24tej...
beatka, ja mam te skarpetki kaczki zółte które na fotce miałas po zyrafkami 😉 i skarpetki - krówki tez mamy. ja zaczekam az gdzies znajdziesz te owce...chociaz żabki tez są super. bedziemy w kontakcie z tym 🙂
auri, ja tez sie często z moim o kaske kłóce, bo on musi wszystko wiedziec, ile, gdzie, na co, po co, i nie zaluje mi na nic, ale jak mam mu mowic ile wydalam i na co to mnie kur...bierze i sie żremy.

gos rzuc mi przepis na karpatke na NK, bo przepis miałysmy na czerwcóweczkach, ale ja go gdzieś zagubilam...tlyko please opisz mi to dokladnie co i jak bo ja blondi jestem, hehehe