Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
dobra laski, ja sie idę wypindrzyc na gości. moze wieczorem zajrzę 😉 pewnie mąż będzie w stanie jak to zwykle po imprezie w akademiku 😉 bo to kumple ze studiów nas nawiedziaja.więc komp będzie wolny. karpatka ready,sałateczki ready, bagietki ready, Niunia nyna na razie. to calus na razie

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Udanego imprezowania, to wychodzi na to że tylko my z Anulą w tęsknocie czekamy dzisiaj na mężulków 🙂 a poszalała bym na imprezce 🙂

Koffany ten mój bobas. A jak widzi aparat to zamiera i po chwili normalnie zaczyna pozować. Model jeden 🙂

Coś tam te zębulco widać na zdjeciu ale w realu i tak są bardziej frykaśne 🙂

• Mamusia
RENI NO JESTEŚMY SŁOMIANE WDOWY 😞MÓJ MA BYĆ ZA JAKĄŚ GODZINKĘ 😞

NO ALE TERAZ BRZYDULA WIĘC CHOCIAŻ MI NIE PRZESZKADZA HEHE:P ALE ZA TO MAŁA ZMORKA WSTAŁA I ŚPIEWA NA CAŁY GŁOS 😠 JA JA LUBIĘ JAK ONA TAK GADA 🙂

NO I RENI PINESKA TEŻ POZUJE ALE PRZEWAŻNIE Z KAMIENNĄ TWARZĄ 🙂NIGDY NIE CHCE SIĘ UŚMIECHNĄĆ MUSZĘ Z ZASKOCZENIA Z ROGALEM ROBIĆ 🙃

KURDĘ CO Z TĄ GOŚ???JUŻ SIĘ MARTWIĘ ZAWSZE CHOCIAŻ NA CHWILKĘ WPADŁA I POWIEDZIAŁA,ŻE GDZIEŚ IDZIE ITP 😞

• Mamusia
jestem...Auri juz napisala wiec ja nie powtarzam 🙂

moj maly dzis pieknie spal na dworzu 2 godziny i teraz po butli znow kimka 🙂

wyczytalam gdzies ,ze na noc nie powinno sie faszerowac dziecka ciezkim jedzeniem lub za duza iloscia,bo zoladek nie wyrabia i dziecko sie czesciej budzi,bo ma zly sen. w sumie to tak jak u doroslych- jak sie nazre na noc to nocke mam ciezka.

po ginie super, wszystko ok w srodku, mam skierowanie na usg na grudzien i pobral mi wymaz na cytologie. usg przed zalozeniem wkladki. no i wkladke w czasie @ musimy zalozyc wiec w styczniu jakos,bo usg w grudniu robimy i zobaczymy jak trafie z @. mam sobie zabookowac w kazdym tygodniu jedna wizyte i na ta z @ pojsc a reszte odwołac.hmmm.zobaczymy jak to wyjdzie....zapewne na fundusz nie trafie z @ wiec zaplace za wizyte 100zl i za zalozenie wkladki 350zl.mam ta bez hormonow(bo ja nie moge nic z hormonami) i spokojnie na 2 lata bedzie.

Edi zaszalalas z jedzeniem, fajnie,ze jestes taka zorganizowana!
ja pojechalam sama do gina,bo moj sie spoznil i zostal w domu z Tymo.za to zrobil obiad i nawet ogarnał mieszkanie. teraz pojechal do znajomego architekta robic dalej ten projekt naszej lazienki.

• Mamusia
hello!ja tylko na chwilke bo moj terrorysta padł 🙂

Reni!Kubuś zębulki ma rewelacyjne!!

niebo no to super że już niedługo założysz spiralke. też bym chciała, ale niestety nie moge 😞
a męża to już nie bede chwalić bo sama wiesz że jest cudowny..moj to jak zostanie z Jasiem to sajgon wokoło 🙂

Edith i Radziu udanej impressski 🙂

Anulka super że dziewczynki są zdrowe.

• Mamusia
Aniutko szkoda,ze nie mozesz wkladki...ja sie ciesze,ze zakladam, jeszcze troche czasu minie ale bedzie 🙂 i bedzie spokoj...gin powiedzial,ze juz moge znow zajsc w ciaze na luzaku ale wg niego( ma 3 dzieci) powiedzial,ze mam sie nacieszyc rodzicielstwem troche,bo jak juz jest wiecej niz jedno dziecko to robi sie maly kipisz i nie odczuwa sie juz tak samo jak przy pierwszym...

M tez robi sajgon w kuchni jak gotuje a ze wie,ze ja nie znosze balaganu to sprzatnie,zebym japy nie darła:P

• Mamusia
JA MAŁEJ DAŁAM TROSZKĘ SŁOICZKA Z HIPPA KASZKA Z WANILIA NA DOBRANOC,ALE ZA DUŻO NIE ZJADŁA,A JEST PYSZNA 🙂 🙂

NIEBO SUPER,ŻE U GINA WSZYSTKO OK 🙂

TĄ MATĘ CHCIAŁAM ZA 4DYSZKI SPRZEDAĆ,BO ANI RAZU JEJ NIE UŻYŁAM 🙂I JEST ZAPAKOWANA ITP,MAM TĄ DUŻĄ Z CANPOLA(ZRESZTĄ TEŻ JESZCZE JEJ NIE ROZKŁADAŁAM)BO MAŁA NARAZIE TYLKO NA RAINFOREST SZALEJE 🙂

ANIUTKA A CZEMU NIE MOŻESZ SPIRALKI???

KURDĘ A CO TA GOŚ????COŚ SIĘ JEJ STAŁO 🥴

• Mamusia
Mój mały przedwczoraj zjadł właśnie ten z bananami bardzo mu smakował ale tak koło 18 i o dziwo zjadł cały 190 g a jak mu daje inne słoiczki to 130g to tak maksimum i w sumie ostatnie 2 łyżeczki to tak bez przekonania zjada a tu proszę cały wielki słoik a po kąpieli i tak butla bo wydaje mi się że przed spaniem to mleczko musi mieć 🙂

• Mamusia
wpadłam tylko napisac że wszystko oki

byłam dziś na długim spacerku z niunia ,potem na siłce i pomiedzy wpadłam poczytac ale nie jestem w tematach wiec nic nie pisałam.....dzieki za troske 😘
kwiat poleci najpierw do Beti a potem do Anulki 😘

Ja z antykoncepcjii na razie Azalie,a potem na plasterki przeskakuje ,wkładki tez nie moge jak Aniutka a zreszta nawet bym nie chciała,a tym krążkom-pierścieniom nie ufam.

Radzia juz pewnie szaleje wiec nie pisze jej juz że ma sie dobrze bawić bo napewno tak jest.

• Mamusia
GOŚ MYŚLAŁAM,ŻE SIĘ POGNIEWAŁAŚ 😞 😞 😞

IZA ALE JAK BĘDZIESZ ZAMAWIAŁA TE PAMPERSY TO BIERZ 4-KI BO 3-KI TYLKO DO 7KG 🙂

MY JUŻ WYKĄPANE TZN NIUNIA I JĄ KARMIĘ 🙂

I WŁAŚNIE WYGRAŁAM AUKCJĘ DLA PINESKI:P :P

http://allegro.pl/item790553596_nowa_piekna_sukienka_zlote_sandalki_na_6_12_m.html