Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ale tu cicho 😞 Kupowałyście sobie dziewczyny już ubranka ciążowe??? Ja właśnie wczoraj byłam z mężem na pierwszych takich zakupach bo już moje spodenki się na mnie nie dopinają i cisną. powiem tylko tyle że nieźle na nas korzystają sprzedawcy bo wiedzą że i tak trzeba kupić

• Mamusia
Ja kupilam tydzien temu. Spodnie. Takie z paskiem na caly brzuch. Sa strasznie wygodne. Po przyjezdzie z wakacji, nie miescilam sie juz w stare spodnie. Mam tez jeansy ciazowe - niby ten sam rozmiar, ale czuje sie w nich jak w spodniach ze starszej siostry. Chyba jeszcze musza poczekac.

• Mamusia
Dziewczyny trzymajcie kciuki - zaraz ide na rozmowe z szefem. Mojemu bylemu szefowi powiedzialam o ciazy jakis czas temu a w miedzyczasie dostalam propozycje awansu ale nie powiedzialam temu nowemu o fasolce w moim brzuszku. O zgrozo... Chyba mnie zje jak mu powiem ze za pol roku odchodze na macierzynski. 😞

• Mamusia
Aniołku Trzymam kciuki:* bedziesz najlepsza SZefowa o ile to az o taki awans chodzi a myśle że tak 😁

a ja kupiłam sobie głównie sukienki w kolano rozkloszowane pod biustem i grube leginsy i powiem że jest to rewelacyjne bo leginsy znalażłam dla kobiet w ciąży za 15 zł jedna para w przejsciu dworcowym 😁

• Mamusia
ja mam termin ponoć na 1 kwietnia (wg ksiazeczki ciazy, wczesniejsza data byla nawet na 4 kwietnia-wg ostatniej miesiaczki), ale w obliczeniach usg głównie wychodzi na 30,31 marzec). takze wg niektorych internetowych kalkulatorach wychodzi na marzec 🙂

no to narodziny dzieciaczka będą na przełomie marca i kwietnia 2010 🙂 a to juz zalezy od dziecinki, który miesiąc wybierze 🙂

no ale mogę brac pod uwagę dwa 🙂

więc moge się do Marcówek równiez przyłączyc 🙂

• Mamusia
Kasenn to wspaniale że już się dogadaliście cieszę się bardzo oby tak dalej 🙂 Ja zdecydowałam się na spodnie jeansy są jak dresy wygodne i ta guma taka mięciutka że aż z tyłka się ściągać nie chce tak wygodnie 🙂 Wczoraj dowiedziałam się że u mojej koleżanki z pracy bo zaszłam tam na chwilę będzie synek a ja nadal liczę na córcię 🙂może się dowiem za tydzień 🙂

• Mamusia
dziekuje Paulinko. było ciezko obecnie jest o niebo lepiej.
my jestesmy raptusy dwa z ciazkim charakterem i ognistym teperametem wiec jak kłótnie i godzenie jest bardzo emocionalne 🙂. az zastanawiam sie jaka będzie dzidzia 🙂
wazne by zdrowa. Paula i jak chcesz córeczke to będzie zobaczysz 🙂

KOCHANE PISZCIE JAK NAJWIECEJ BO SIE SMUTNO U NAS ROBI A TERAZ PRZECIEZ TYLE JESZCZE ZMIAN I MIŁYCH NIESPODZIANEK SIE POJAWIA 🙂

• Mamusia
Mój mąż twierdzi że i tak będzie chłopiec a ja mu powtarzam że dzidzia zrobi mu psikus i będzie dziewczynka 🙂 U mojego męża w rodzinie jego babcia miała 3 synów mój teść 2 synów,jego brat jeden 2 synów, a drugi 4 synów dlatego mój też sądzi ze będzie syn 🙂 ale ja mam przeczucie co do dziewczynki zobaczymy czy prawdziwe 🙂 ale co tam oby zdrowe 🙂

• Mamusia
Ja słyszałam coś takiego że wystarczy popatrzeć na dziecko po urodzeni i już wie się jakie imię pasuje 🙂 ale dla mnie się podoba imię Laura a dla chłopca Filip ale dla mojego męża nie 😞 były propozycje Maja, Oliwia, Zuzanna. Najprędzej jak będzie dziewczynka to będzie Zuzia bo mój brzuszek już mąż nazywa Zuzia 🙂

• Mamusia
kasenn88 napisał:
Aniołku Trzymam kciuki:* bedziesz najlepsza SZefowa o ile to az o taki awans chodzi a myśle że tak 😁

haha nie az taki nie 🙂 I wish... pozamiatalabym oj! 🙂
Qrde chyba nie pogadam z nim dzisiaj. Wlasnie dostal telefon i musi leciec do UK 😞 Biednemu wiatr w oczy. A ja juz sie tak nastawilam psychicznie...

• Mamusia
Oj ja mam na imię Paulina i też wredota nie słuchająca się nikogo sama muszę się czymś sparzyć żeby zapamiętać że to jest jednak nie tak i muszę postawić na swoim 🙂Mój mąż mówi że jak będziemy mieli córeczkę i będzie taka jak mama to on zwariuje z nami dwiema 🙂 ale ja mu powtarzam że gdzie by znalazł taką kochaną żonę to twierdzi że jestem bardzo kochana ale czasem mogła bym mu ustąpić 🙂