Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Karka napisał:
Hej. Wreszcie doczytałam do 1 strony 🙂
Kasenn, Ty nawet nie żartuj z tym konikiem. A jak nie daj Boze jednak spadniesz, bo Ci się zawróci w głowie czy cuś? Oszczędzaj się dla Tymka 😉 ps. Mąż pewnie i tak by Ci nie pozwolił. Mój by mi zaraz taki pomysł wybił z głowy :P
Witam nową Mamusię.
Cruella, moja kuzynka tez sama pękła, żle ja zszyli... nie goiło się, aż w końcu miała robioną rekonstrukcję krocza. Ale wolę nie martwić się na zapas.
Anitek, co do znieczuleń, to w większości szpitali w Poznaniu znieczuleń nie ma w ofercie szpitala. Nawet nie można sobie dokupić. Dla mnie to bez sensu, bo skoro jest taka możliwość, to po co się męczyć... ale chyba jednak bedę się musiała męczyć...
Kamis, nie wiem czy Twoja córcia jest duza czy mała. Pewnie w sam raz 🙂 Ja jutro mam połówkowe. Będzie to dokładnie 21t5d (odliczam tygodnie od poniedziałku).
A poza tym to co chwilę mi się strona zawiesza, buuu...
Mnie tez wywalilo 😞 Ale powiesilam pranie wstawilam nastepne :P kuchnie posprzatalam kanapki zrobilam a teraz siedze i wcinam hehe :P Karka tygodnie + dni liczy sie od pierwszego dnia okresu a nie od poniedzialku hehe :P czyli jak np pierwszy dzien ostatnie okresu mialam w srode to tygodnie tez sie zmieniaja w srode 🙂 ja mialam w srode wiec dzis jest 24tydzien+1dzien i suwaczek tez tak pokazuje czyli dobrze 🙂
Co do sprzetow to u mnie to jest normalne.Aparat jak biore w raczki to wyskakuje blad karty, pilota od tv czy satki jak lapie to czesto nie dziala, laptop sie nie chce wlaczac a i mplayer swiruje :P a jak Moj zlapie to jest ok :P nie wiem czemu tak hehe :p

• Mamusia
nie wiem czy jestem normalna ale właśnie zjadlam 1kg mandarynek -nawet nie wiem jak to sie stało:laugh:

Co do cięcia krocza to słyszałam ze mają zmienić jakieś zasady i możesz sie nie zgodzić na cięcie , ale jak pękniesz sama to wtedy taka rana goi sie gorzej i dłuzej niż proste ciecie . najgorzej wspominam szycie błe........ale bolało 😠
Kasenn nie wygłupiaj sie z tą jazdą konną , daj sobie spokój ,ja w sobotę wybieram sie na basen do Sopotu , bo u mnie jest taki że nie wspielabym sie po drabince aby wyjśc z wody:laugh:

• Mamusia
Dziewczyny muszę się pochwalić z wami moim szczęściem!! 😆 😆 badanie na glukoze mam zaliczone!!! udało się !! i mam dobre wyniki uff bo miałam siedzieć po wypiciu jej godzinę a mi choć odrazu było po tym źle to dotrwałam resztkami sił 45min i więc była szansa że coś z tego wyjdzie no i wyszło 😆 ale się cieszę!!!

ja procz spioszków ,body mam tez 1 sukieneczke do 3m-ca,2 szt rajtuzkow,z 3 szt sweterkow takich eleganckich,3 szt spodni takich modniarskich hehe a reszta to z 10szt pajacykow,z 10szt body,2 kaftaniki i kilka takich rozciagliwych spodni,i z 10 czapeczek roznej grubosci,skarpetek mnostwo i duzo bluzeczek to co kupilam a jeszcze 2 worki sa na strychu po kuzynce co musze wybrac z niego jakies ubranka

• Mamusia
A ja slucham klasyki, szczegolnie Mozarta. Bardzo lubie klasyke a utowry Mozarta ponoc wyjatkowo dobrze wplywaja na rozwoj dzieci.

Tylko zastrzegano zeby nie sluchac jej tylko ze wzgledu na wyniki badan statystycznych, podczas gdy nie lubimy tego rodzaju muzyki. To napewno w niczym maluchowi nie pomoze.

• Mamusia
moja starsza córka , która nie moze żyć bez muzyki i strasznie chcialaby zostać krytykiem muzyki nowoczesnej śmieje sie do nas ze zrobi nam listę co małej Majce bedziemy mogli puszczać -jaki repertuar , śmieszna co?:laugh: chce zeby malą mialą od razu dobry przyklad i gust :laugh:

• Mamusia
ola włacz głośniki:P może masz tam coś wyłaczonego... ooo aniołku to piatka za tego mozarta ja jestem obeznie przy jazzie clasycznym juz tak mi było za nim teskno .. a moj maz sie smieje jak wpada a ja słucham jakiejs opery albo własnie muzyki poważnej moj ukochany to Giuseppe Verdi 🙂)) uwielbiam

• Mamusia
Kasen najsmieszniejsze jest to ze z tych wszystkich utworow najbardziej podoba mi sie msza zalobna Requiem. Zatsnawiam sie jak to moze wplynac na dziecko. W koncu to nie 4 pory roku hehe, ale po prostu tak bardzo lubie te msze, ze az mi ciary przechodza jak slucham poszczegolnych czesci..

• Mamusia
kasenn88 napisał:
ola włacz głośniki:P może masz tam coś wyłaczonego... ooo aniołku to piatka za tego mozarta ja jestem obeznie przy jazzie clasycznym juz tak mi było za nim teskno .. a moj maz sie smieje jak wpada a ja słucham jakiejs opery albo własnie muzyki poważnej moj ukochany to Giuseppe Verdi 🙂)) uwielbiam

nie działa ................................. 😠

• Mamusia
Ola a jakiej ona sma muzyki slucha bo o ile chce byc krytykiem to musi miec bardzo wyczulony słuch 🙂) coś o tym wiem dlatego u mnie telewizja typu viva itp nie maja miejsca bytu no jedynie jak zobacze że nirvana leci 🙂) Eliza musi małej pokazać kto jest wiekszy 🙂)