Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej Anulab juz wrocila? jestem ciekawa co tam ma :P
co do rozstepow oczywiscie smarowac jak najbardziej choc wiele osob i nawet lekarzy twierdzi ze wszystko zalezy od skory...nawet nie wiem jak nawilzona skora moze popekac jesli jest mala jej rozciagliwosc no i przedewszystkim najlepiej jest tyc umiarkowanie...Bo rozstepy sa w wiekszosci przyczyna naglego przybrania na wadze bo skora nie nadaza sie rozciagac...Wiec niestety sa juz Mamusie ktore przytyly po 10kg w krotkim czasie no i nie pomagaja zadne kremy 😞
Ja uzywam BioOil 🙂

Kasenn to zostan w domciu 🙂
Co do rozstepow moja siora miala mega brzuch przed ciaza hehe wiecie taka chuda ale tluszczyk na brzuchu nie smarowala sie niczym :P i ani jednego nie ma wiec jak widac nie ma reguly 😉

ja tez wlasnie wrocilam od gin i wyslal mnie na badanie wypicie 75ml glukozy a pozatym ochrzanil mnie ze w ciagu 3 tyg przytylam 2 kg ze w za szybkim tempie grubne,takze 57kg juz i 6,5 od poczatku ciazy,koniec ze slodyczami ktore pochlaniam kilogramami

ja tez wlasnie wrocilam od gin i wyslal mnie na badanie wypicie 75ml glukozy a pozatym ochrzanil mnie ze w ciagu 3 tyg przytylam 2 kg ze w za szybkim tempie grubne,takze 57kg juz i 6,5 od poczatku ciazy,koniec ze slodyczami ktore pochlaniam kilogramami

• Mamusia
Cześć mamuśki 🙂 ja dzisiaj tez byłam na wizycie u ginekologa myślałam ze zasnę czekając na poczekalni tak mi przez ta pogode spać się chce. Najprzyjemniejsze w tym wszystkim jest słuchanie serduszka dzidzi 🙂 a co do kilogramów to ja tez przytyłam 6 kilogramów i wcale się tym nie przejmuje i mój lekarz też nie. kazał mi przyjść za 3 tygodnie na test glukozy żeby zobaczyć czy w normie bo zdrowa mama to zdrowe dziecko 🙂

• Mamusia
No troszkę szybko :P ja 2kg przytyłam w ciągu miesiąca 🙂 a też radził mi nie przesadzać z objadaniem się bo dziecko i tak ze mnie wyciągnie ile się da a po co mam niepotrzebnie później cierpieć z nadmiaru kilogramów i męczyć się próbując na siłę zrzucić. razdił że 1,5kg lub 2kg na miesiąc wystarczy

• Mamusia
widze ze dzisiejszy dzien sporej czesci mam uplynal na wizytach u lekarzy, wiec i ja nie bede oryginalna 🙂 tez bylam i sluchalam serduszka mojego Synka - 140/min , poza tym mocz i morfologia w normie wiec jestem spokojniejsza.

Ciekawe co Anulab swietuje, coreczke czy synka? 🙂