Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ola masz oklaska za zrozumienie 🙂

Kasenn Tobie też chciałam dać za zaproszenie na opowiadanie o " 😜rzedwiośniu" i za dostatek słodyczy 😁 Tylko nie wiedziałam że muszę odczekać 6godz 😞

Jakoś tak dobry humor mam:P Ale fajnie 🙂 🙂

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
laktator tez ma i ten zestaw butelek co ty kupiłaś wzięłam sobie do obserwowanych i będę miałą na uwadze.
montusia nie kuś słodkim -ja mam dzisiaj wizytę i ważenie ☺️ wiec na razie sobie odpuszczę 😉 a zjadłam zapiekankę i mam już ochotę na śledzie w śmietanie :laugh:

oj kinia ,kinia ty staruszko:laugh: :laugh: :laugh:tez masz oklaska na zachętę do nauki 😉

• Mamusia
prince polo orzechowe mniamii dobre było ale się skończyło
kinia to innym razem mi dasz 😁 ahh ale sam fakt że chciałaś to mi skrzydełka urosły

Montuś on ma fajne rzeczy ja wydałam 400zł u niego na takie no podstawowe rzeczy od wacików wanienki i mega zestaw 🙂

• Mamusia
tak prawda dużo fajnych rzeczy ma i ode mnie niedaleko do Pruszcza 😉

tak , tak gadajcie tak dalej o tych słodkościach już zjadłam 5 mandarynek i migdały które kupiłam na zgagę ,a nie tak sobie :P zwale na was jak za dużo wyjdzie na wadze :laugh:

• Mamusia
Montusia to zapraszam 🙂 Napisałaś że mam za dużo słodyczy, to obiecuję Ci że jak będę prosto po zakupach to napiszę Ci wtedy co mam, bo dzisiaj to są resztki:laugh: Normalnie to jest tego o wieeeeeeeeeeele więcej:laugh: Dziwić się że 16,5kg na plusie:P

• Mamusia
Ja mam wizytę w piątek i szczerze mówiąc też się aż boję co waga pokaże:P

Kurde dziewczyny zauważyłam że nieważne o czym zaczynamy pisać, czy się żalimy, czy z czegoś się cieszymy, czy to o wyprawce i takie tam to na koniec i tak pojawia się... JEDZENIE:laugh::laugh:

• Mamusia
no nie teraz Moni pisze o murzynku - to ja jade do mojej mamy ona zawsze ma cos slodkiego i tam cos zjem :P

Czasami mi się zdaje ze tyle ile teraz jem słodyczy to przez całe życie tyle nei zjadłam bo wsumie nie ciągneło mnie do słodyczy :P

Mam nadzieje że po porodzie wszystko wróci do normy i nie będzie juz słodyczy 🙂

• Mamusia
ja w pruszczu ostatnio to na rajdzie byłam w 8 tc po wizycie u pani doktor nikt nie wierzył że jestem w ciazy heheh po tym co ja tam robiłam hehehe

montuś po jakim czasie Ty mialaś paczke od tego kolesia_____????

jestem ciekawa kiedy ja dostane 🙂

• Mamusia
kasenn wsumie 2 dni jak już wszystko miał bo jak ja robiłam zamówienie to akurat skończyła się aukcja z przewijakami i jak się okazało nie miał przewijaków na stanie więć na przewijak czekaąłm 3 dni 🙂 wszystko kurierem przyszło 🙂

A tak wogóle to skontaktuj się z nim i się dowiedz poprostu 🙂 bo może nie jest to jego wina tylko kuriera OPEK jest to kiepski kurier i na tyle co paczek zamawiam to jak on jest dostarczycielem to jest jakas wpadka. Raz OPEK z całej 20-elementowej paczki dostarczyl mi 3 rzeczy - zadzwoniłam do sprzedawcy i okazalo się że OPEK gdzies zniszczyl paczke i przepakował ja ale widac ze nie dokładnie.

• Mamusia
czesc dziewczynki jesli chodzi o foteliki to ja mam recaro i tez pasuje do wozkow x-lander i juz sie cieszylam ze kupie ten wozeczek po czym dowiedzialam sie ze te wozki maja spacerowki nie przekladane a mi zalezy zeby dziecko na poczatku bylo przodem do mnie poniewaz kolezanka mi opowiadala ze jej mala nie chciala siedziec w wozku nie widzac rodzica bo sie bala

• Mamusia
Hej hej Mamusie 🙂
Uff , doczytałam, 20 stron. Ja jak wracam z pracy , to zawsze mam mnóstwo stron do nadrobienia 🙂
Anitek - dużo zdrówka, wszystko się dobrze zakończy i na dniach będziesz miała dzidzię przy sobie 🙂
Montusia - Ty się tak nie śpiesz, masz jeszcze trochę czasu 🙂
Anulab, June - jak najmniej zjazdów 🙂
Co do butelek Tommee to też je kupowałam, tylko ja kupiłam w wielkości 260 ml anty kolkową wersję 🙂 ,mam nadzieję,że maleństwu będą paskować 🙂
Ja byłam dziś u gina, ale też bez USg, wsio ok ale nie martwię się, bo byłam tydzień temu na 4D i też było wsio ok. Ale podpytałam trochę o poród, o to czy nadal mogę biegać do pracy i też ok, ufff oby tak było dalej. Następna wizyta za 3 tygodnie 🙂
Moni, Ola - powodzenia na wizytach 🙂
Olamat , Anulab - Wy już pewnie po swoich wizytach , mam nadzieję,że wszystko jest dobrze 🙂
Miłego popołudnia 🙂

• Mamusia
piszecie jak szalone 🙂 musze jeszcze troszke doczytac

tez kupowalam mase rzeczy u tego goscia na allegro co Kasenn, i produkty Tommee - laktator, butelki , smoczki itd... bardzo fajne rzeczy, polecam tego sprzedawce bo ma zroznicowany asortyment czyli za jedna paczka mozna zalatwic niemal cala wyprawke 😉

Kasenn, ja tez mam maxi-cosi cabrio, polecam ja kupilam uzywany tu od Norwegow- zaplacilam ok 150 zl a fotelik jak nowy 🙂 juz go wypralam calego i teraz czeka na nowego wlasciciela. I faktycznie te foteliki montuje sie na x-landerach za pomoca adapterow, mozesz kupic je np w akpolu we wrzeszczu ale podejrzewam ze tak naprawde sa do dostania w kazdej hurtowni gdzie sprzedaja x-landery.

• Mamusia
no1edyta napisał:
czesc dziewczynki jesli chodzi o foteliki to ja mam recaro i tez pasuje do wozkow x-lander i juz sie cieszylam ze kupie ten wozeczek po czym dowiedzialam sie ze te wozki maja spacerowki nie przekladane a mi zalezy zeby dziecko na poczatku bylo przodem do mnie poniewaz kolezanka mi opowiadala ze jej mala nie chciala siedziec w wozku nie widzac rodzica bo sie bala

wiadomo ze lepiej jak wozek ma 2 opcje spacerowki ale wydaje mi sie ze dopiero wtedy zwieksza sie ryzyko ze maluch bedzie chcial korzystac tylko z jazdy przodem do rodzica, bo jak juz raz tak bedzie to pozniej moze sie bac zmiany. Z drugiej strony takie ustawienie jest bardzo przydatne jak zacina deszcz, snieg , czy wiatr chociaz moja corka miala wlasnie x-landera i nigdy ni emarudzila, zawsze byla ciekawska i pewnie jakbym posadzila ja przodem do mnie to dopiero bylby wrzask ze nie moze patrzec na pieski, dzieci, drzewka itd 🙂

• Mamusia
Cześć 🙂 Jestem już w domciu, zrobiłam sobie wagary i nie poszłam do szkoły. U lekarza bardzo dobrze. Szyjka jest znacznie zmniejszona, ale zamknięta. Mam się oszczędzać i unikać soli, bo nogi faktycznie są opuchnięte. Zakażenie niestety nie zostało wyleczone, więc lekarz zwiększył mi dawkę leku 🤨
Poza tym zamówiliśmy wózek 🙂 Maxi cosi mura 4 i fotelik maxi cosi pebble 🙂 W czwartek do odbioru 🤪
Teraz idę na pyszny rosołek 🙂 Mam nadzieję, że u reszty dziewczyn, które mają dziś wizyty równie dobrze 🙂