Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No nieeee !!!! Wziełam się za prasowanie wczoraj, nie zaglądałam do Was a tu takie wieści!!! GRATULACJE OLU!!! Dzięki takim wiadomościom o łatwych porodach dziewczyn mniej się boję!! Dziękuję Wam!

Kurde Ola mnie wyprzedziła, ale widzę że tu jeszcze dużo chętnych do wciśnięcia się w kolejkę przede mnie!!!! :laugh:

• Mamusia
Ja tez stalam sie ostatnimi dniami bardzo senna i do tego zaczyna mnie pobolewac kregoslup przy krzyzu. Wczoraj wyczytalm co mnie tak boli w okolicach macicy. To wezly ktore sie rozszerzaja - takie uczucie jakby ktos wbijal tam wielka igle...

Z waszej tabelki wychodzi ze ze nasze mamusie jak do tej pory rodza przed terminem. Jestem ciekawa jak reszta mam...

• Mamusia
Jejaaaa, jeden dzień mnie tutaj nie było i proszę ile się działo. Wczoraj popołudniu miałąm nadrobić zaległości, ale byłam tak padnięta, że nie dałam rady, a teraz wchodzę i czytam wpis Angel, że Ola urodziła... więc w pośpiechu przeskakuję po stronach w celu potwierdzenia tej informacji i mam wpis Kasenn i fotkę Majki 🤪 🤪
Czyli to prawda!

Szok. Jak taki poród szybko przychodzi. Dopiero co Ola pisała,że kupuje osłonki na piersi, a one nawet dotrzeć nie zdążyły :laugh:

Ola, a pisałam Tobie, że Ty tak jak Cruella "polecisz" - szybko i gładko? 🙃 Super. Bardzo się ciesze,że kolejna Mamusia tak sobie sprawnie poradziła.

A Majka śliczna. I podobna do Oli 🙂

Zabieram się za czytanie zaległości. Wczoraj po południu miałam 20 stron, to teraz pewnie z 40 😉

• Mamusia
anulab84 napisał:
Kurcze, tak sobie patrzę na tę tabelkę na nk i doszłam do wniosku, że nie mamy nr telefonów do wszystkich dziewczyn... I jak któraś z nich urodzi to nawet nie będziemy wiedziały 😞

Dziewczyny czy ja moge dostac numer do jednej z Was? W razie gdybym nie mogla sie tu pokazac? W prawdzie termin mam na 26 marca ale nigdy nie wiadomo...

• Mamusia
Dziewczyny Ja tu podam swoj numer. 721 602 905 ktora zapisze to niech mi eska wysle 🙂

Olamat mowili ze przez ok 6 tygodni po porodzie nie mozna uprawiac seksu, przez ok 6 miesiecy karmienia jest mozliwosc 7-10% zajscia w ciaze, a przez rok karmienia nawet do 20%. Ginekolog radzil stosowac pigulki ktore sa bezpieczne dla dziecka i jednoczesnie zapobiegaja calkowicie zajsciu w ciaze, poniewaz zawieraja tylko jeden hormon, mowil tez o wkladkach wewnatrzmacicznych i prezerwatywach. Ale najbardziej radzil te pigulki.

Hej Mamusie Marcóweczki 🙂

Wchodzę dzisiaj na brzuszek a tu Wy już zaczynacie się rozpakowywać 🙂 jejku jejku to już niedługo My 🙂 ale ten czas leci a niedawno zapisałam się na forum, pamiętam te okropne mdłości, pierwszego kopniaka w niedzielę przy obiedzie a teraz mała już buszuje na całego 🙂 To już niedługo 🤪 jak ja się niemogę doczekać jak przytulę naszą Lencie i oczywiście nikomu nie dam 🙂 no zrobię wyjątek pozwolę Mężusiowi potrzymać 😉

• Mamusia
Asia dzięki wielkie za zredagowanie 🙂
Sama zaczęłąm się zastanwiac co stosowac po porodzie! Tak się przyzwyczaiłam do tego "bezpiecznego" seksu jak staraliśmy się o dzidzię i przez całą ciążę, że trudno mi sobie wyobrazic, że trzeba będzie uważac 🙂

• Mamusia
Cześć Brzuszki i Mamuśki 😘

Kasenn przysłała mi wiadomość od Oli:

"Czuję się dobrze prawie jak nie po porodzie jestem na pełnych obrotach nic nie boli, miałam super położną, Maja jest słodka, karmię na razie jednym cycem z nakładką bo płaskie brodawki mam"

No a naszej Kasenn padł laptop i nie ma jak się z Nami skontaktować:P

Zmykam na śniadanko a potem nadrobię zaległości:p
Do później 😘