Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Wpadłam jeszcze na chwilkę, bo kurczak sie piecze.
Aśka te rozstępy na pewno zbledną i nie będą takie widoczne, więc głowa do góry kochana. Kup sobie dobry krem/żel po porodzie, najlepiej ten co June polecała z Musteli. Ja już go mam 🙂 I nic się nie martw 🙂

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziekuje dziewczynki:* jestescie kochane az mi sie plakac zachcialo 😞 Fajnie jest miec komu sie wygadac.

czy to jest ten krem??

http://www.allegro.pl/item936882721_mustela_9_intensywny_krem_na_rozstepy_najtaniej.html

Chyba zaraz zamowie. Ale on jest strasznie malutki. Na dlugo wystarczy?

• Mamusia
dzien dobry 🙂
a ja dzis w zaskakujaco dobrym humorze 🙂 na 13 mam klientke (ostatnia przed porodem) , mam nadzieje ze nagle nie zaczne rodzic i nie zostawie jej z polowa niezrobionych pazurow 😉

Aśka88 , ja po pierwszej ciazy mam pamiatki i teraz tez widze nowe rozstepy ale sa malutkie i praktycznie na calym brzuszku 😞 i testowalam rozne kremy i jednak najlepsza jest Mustela, oczywiscie nie ma co liczyc na cud ze zupelnie znikna bo jesli ktos ma tendencje do rozstepow to nawet cala ciaze lezac w formalince bysmy sie przed nimi nie uchronily 😉 ale dzieki stosowaniu musteli 2 razy dziennie (tej intensywnej na blizny i tej poporodowej na zciagniecie zwiotczalej skory) moje rozstepy po 2 mies od porodu zmniejszyly sie o dobre 60% i zupelnie zbladly a z czasem stawaly sie coraz bardziej niewidoczne, wiec polecam te 2 kosmetyki bo przynosza widoczne efekty. Poza tym Twoje sa dosyc nisko wiec jest szansa ze jak brzuszek sie obkurczy to nie beda widoczne ponad linia spodni 😉 dobrze na swieze rozstepy robi mikrodermabrazja

• Mamusia
Aśka88 , dokladnie o tym kremie pisalam do ktorego podalas link a ten poprodowy masz tutaj:

http://www.allegro.pl/item934615480_mustela_9_zel_poporodowy_regen_super_cena.html

moze nie sa to tanie kosmetyki ale wg mnie warte swojej ceny.

a z rozstepow mozna sie tez latwo wyleczyc np na plazy (wbrew pozorom), to co widzialam w Turcji jakie dziewczyny mialy pociete rozstepami brzuchy to w zyciu nie sadzilam ze takie rozstepy w ogole istnieja! wiec chwile pozniej zrzucilam pareo i juz smigalam bez stersu po lazy z odslonietym brzuszkiem 🙂

• Mamusia
Dzieki June 🙂 ale narazie kupie ten na rozstepy. Na nim mi najbardziej zalezy, a jeszcze nie wiem jak bardzo mi sie rosciagnie skura po porodzie. Z reszta juz sporo kasy wydalam na rzeczy dla malego i nie bardzo mam kase zeby teraz tyle tego kupic.Mam w domu pas masujacy, ktory tez rozbija tkanke tluszczowa wiec moze mi troche pomoze 🙂

Ja już wyprasowałam, nakarmiłam małą. Teraz piję herbatkę z kopru włoskiego, amelia dużo lepiej śpi wtedy, polecam mamą karmiącym 🙂
Obiadek mam właściwie gotowy tylko ziemniaczki do barszczyku obrać i gotowe.
U nas piękne słoneczko, mam nadzieję że pogoda się utrzyma bo w weekend będziemy chcieli się werandować 🙂 już nie mogę się doczekać 🙂 wózeczek stoi w gotowości hihih

• Mamusia
Kurcze ale właśnie sobie zdałam sprawę że najwięcej czasu w ciąży spędzam z... moim psem 😁 😁 😁 Oby Tosia pokochała Nikosia i pilnowała go tak jak mnie.

A właśnie pytanko do Mamusiek. O ile dobrze mi się wydaje to macie pieski w domu, jak reagują na Dzidzie?