Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

No tak nowy miesica 🙂
teraz jestes w 6stym...Przyjmujesz 4tyg na miesiac 🙂
czyli 7miesiac zacznie Ci sie w ok 26tyg czy tez jego koncu 🙂a poczatek 7dmego miesiaca to jeszcze nie 3ci trymestr. Polowa 7miesiaca to 3ci trymestr 🙂
a trymestr trzeci jest od 28tyg 🙂

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

a to juz rozumiem wszystko:laugh: moj pepek juz wyskoczyl z 2 tyg temu i nie umiem sie przyzwyczaic to tak smiesznie wyglada:laugh: dzis mam pierogi ruskie i ide sobie je ugotowac bo juz mi w zołądku burczy 😉

Kamis przeleci szybciutko 🙂
ech moj pepek kazdego dnia coraz plytszy sie robi fajnie tak :P
a na obiad makaron z truskawkami jagodami bita smietana i cukrem :P Mmmmm chyba pekne :P

• Mamusia
tak w ogóle to miał byc dzisiaj kapuśniak , ale nie bylo w sklepie kapusty kiszonej wiec wziełam ogorki, moja Eliza zachwycona bo uwielbia ogórkową , ja mialam ochote na cos kwaśnego i sie zakwasilam , mąz zaraz bedzie po pracy to zjemy sobie cos dla osłodzenia na pewno , powiem wam on ma wieksze zachcianki niz ja . W sobote pod pretekstem ze ja chce sok pomarańczowy poszedł i kupił sobie 1kg krówek :laugh: i orzeszki ziemne , śmieszny jest 😉

• Mamusia
z tym żołądkiem to masz racje , szkoda ze mamy jeden ...:laugh: najgorzej jak wejdę do sklepu i chcę wszytko , kupię wtedy tyle dobrych rzeczy , że jak wrocę do domu nie wiem od czego zacżąć ☺️ a czasem nie mam ochoty na nic , ostatnio strasznie dużo piję , boję sie ze moze mi sie woda zatrzymywac i bedą obrzęki , ale mam taką potrzebę woda minaralna schodzi w zaskakującym tempie

Faceci sa z nami w ciazy rowniez :P Moj tez ma zachcianki czasem :P
Monixa dziekuje za komplement 🙂
ja smaruje co ktorys tam dzien BioOil 🙂 rozstepow nie ma i mam nadzieje ze sie uchronie choc skory juz zaczyna brakowac :P

• Mamusia
Ja też myślałam o zupie ogórkowej ale może innym razem a dziś mam łazanki na obiad z mięskiem,boczusiem i pieczarkami :P a wcześniej wsunęłam 1kg mandarynek i pucharek lodowy z owocami ,startą czekoladą i polane mleczkiem kokosowym mniaaam ale to było mega wypaśnie pyszne!:P

• Mamusia
Czesc dziewczyny dzis znowu w szpitalu na usuwaniu bakteri bo złpałam na basenie :/ Pozatym w najbliższym tygodniu wybieram sie na usg 4d, acha mam dobry sposób na zaparcia świetnie działają jogurty i serki Activia i owsianeczka na śniadanko 🙂Polecam

• Mamusia
widze ze dużo z was ma też ochote na mandraynki , ja pochlaniam ich tez prawie po 1kg dziennie 🙂 , Aniu powrotu do zdrowka , a ja mialam tez ochotę isc na basen ...............chyba juz nie pojdę bo sie boję .A acitvia chyba faktycznie dziala bo ją często pije i nie mam problemów

Cześć dziewczyny, czytam o tej bakterii z basenu i mówiłam Wam że nie ma co ryzykować, Tobie Olu zwłaszcza odradzałam, cieszę się że jednak nie zdecydowałaś się pójść.
Ania 😆 175 trzymam kciuki , na pewno wszystko będzie ok 🙂 😆 😆

• Mamusia
kurcze w przyszlym tyg tez mialam isc z rodzinka na basen zrelaksowac swoj obolaly kregoslup ale chyba jednak zrezygnuje... w 1 ciazy lekarz bardzo mnie przestrzegal przed taka forma rozrywki bo wlasnie bardzo czesto ciezarne lapia jakies zapalenia bakteryjne. ania175 trzymam kciuki zebys szybko pozbyla sie tej bakteri 🙂

june28 napisał:
no1edyta napisał:
Anitek nie wiesz czy BioOil moge kupic w polsce bo szukam na allegro i nie ma?

ja kupilam na allegro
http://www.allegro.pl/item810333648_bio_oil_na_blizny_rozstepy_oryginal_200_ml.html

pozdrawiam 🙂
Mozna kupic w rosmannie 🙂

Ech kup na allegro bo rosmann itd to min 130zł za 200ml 😞
dosyc drogi jest ale ja sie smaruje co pare dni a skore mam mega natluszczona 🙂 ja uzywam tego : [img size=300]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/bio_oil_200ml-3907d3ed092f8ccc3d45f735472c501b.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

No wlasnie gdzies czytalam ze zwykla oliwka nie natlusci tak dobrze skory i ze nie wnika tak w skore...ja tam sie smaruje co kilka dni i nic nie swedzi 🙂 a do kapania mam Dove i jest super 🙂
ale kazdy ma inna skore wiec Olka moze Tobie akurat sluzy 🙂