Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
moni- ten temat chyba byl wczoraj cofnij sie na forum i poczytaj 🙂

kinia sprawdz w necie na pewno zjadziesz informacje czy w twoim mieście sa otwarte kina , ale pewno tak dzisiaj dużo ludzi ma wolne więc zarobią kaskę, ostatnio w kinie byłam z rodzinka chyba w sierpniu , kiedy jeszcze strasznie mnie mdliło i zapach popcornu mnie tak męczył że myślalam że nie dotrwam do końca filmu -łeeee straszne to było 😞

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No ja też już dawno nie byłam w kinie, jakoś tak czasu nie było, ślub, remont i w ogóle... Ale czas to nadrobić, bo podobno II trymestr to najlepszy czas na wyjścia z Ukochanym 🙂 Przechodzą początkowe dolegliwości a jeszcze nie jesteśmy tak ociężałe żeby w ogóle się nie ruszać z domu 😆

• Mamusia
no to tylko wybrać jakiś ciekawy film i już 🙂 , u nas nietety nie ma kina zlikwidowali(za 2 lata ma być nowe) , więc tylko do Gdańska jeździmy.My zazwyczaj wybieramy taki repertuar aby naszej trojce pasowalo i chodzimy razem -pewno sie skończy jak Eliza sie zakocha nam i znajdzie chlopaka :laugh:

• Mamusia
ola możliwe że spacer ci pomoże 🙂
ból bólowi nie równy ja mam codziennie bóle głowy ale znośne ale jak już mam migrenowe to nic nie pomaga i gdybym nie zażyła tabletki to będę cały dzień wymiotować i wtedy to jest konieczność ale na szczęście ostatnio mi dały spokój migreny. także póki co to odwlekaj to- zażywanie tabletki 🙂

• Mamusia
niestety nie da sie długo chodzic bo jest zimno , nawet psinka mnie ciągneła do domu, na razie czuję jeszcze ból ale jestem dobrej myśli , w ostatecznosci wezmę tabletkę , zresztą za godzinke mam lek na nadcisnienie to też mi po nim powinno przejśc 🙂
ale jestem głodna i mam ochotę na coś słodkiego - a nic niema tylko miód , ale nim to sie zasłodzę ...

• Mamusia
Hej hej 🙂
Ja też właśnie wróciłam ze spacerku , co prawda pogoda nie najlepsza i dziś trochę zimno , ale w dni wolne to ja muszę wyjść choć na godzinkę na spacer i się dotlenić.W tygodniu po pracy to nie ma na to szans, za późno i jest już ciemno i tylko do domku gna człowieka 🙂
Ola - ja też jestem głodna, chyba się wezmę po prostu za obiad, to mi trochę czasu zajmie 🙂 i skubnę coś przy okazji 🙂
I życzę aby Cię głowa przestała boleć , to pewnie przez te pogodę .

Hej Mamusie jak samopoczucie?
Ja wlasnie pije slaba kawke i wcinam toffifee 🙂 🙂 🙂
wstalam o 11-15 :P tak dlugo spalam hehe :P Synus razem ze mna tylko mnie obudzil kopniakami o 7 i 9 ale zasnela na nowo :P

Gratuluje coreczki 🙂
suegruje sie data z ostatniego okresu. Data z usg sie nie przejmuj bo dziecko nadrobi 🙂 u mnie tez tak bylo a teraz Synus juz jest wiekszy niz powinien byc 🙂 dzieci nadrabiaja nawet w 38tyg ciazy wiec spokojnie 🙂 Trzymaj sie daty z okresu jesli mialas regularne oczywiscie 🙂
Ja nie mam pomiaru z 20tyg bo usg mialam w 21tyg+3dni a wtedy ginek juz nie mierzy dziecka bo jest za bardzo skulone 🙂
a w 18tyg+3dni Synus wazyl 242g a reszta pomiarow byla super a dlugosci juz nie mierzyl 🙂