Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
NA PEWNO ŁATWIEJ JEST DZIEWCZYNOM KTORE JUŻ MAJĄ JAKIEŚ CIUSZKI OD RODZINY PO MALUSZKACH I WTEDY TYLKO DOKUPIĆ KILKA NOWYCH ,ŁADNYCH RZECZY ( JA TAK MAM WŁASNIE), WIADOMO KOSMETYKI , PRZYBORY TOALETOWE , PIELUCHY , WYDAJE SIE ZE WTEDY LISTA POWINNA BYC MNIEJSZA A TU NIC... 😞

• Mamusia
moni27 napisał:
Ja tak nie szaleje z zakupami ale to pewnie dlatego że nie wiem dalej kim ono jest czy nią czy nim i pewnie dlatego ale jeśli w poniedziałek się dowiem to kto wie co od wtorku się zacznie dziać:laugh:

NO WŁASNIE DOSTANIESZ WTEDY TAKIEGO POWERA I SIE ZACZNIE 🙂 I ZOBACZYSZ NIE BEDZIESZ WIEDZIALA KIEDY PRZESTAĆ :laugh:
JA ZANIM SIE DOWIEDZILAM TEŻ NIC NIE KUPOWAŁAM , MIALAM CIUSZKI PO BRATANKACH I TAK LICZYLAM ZE TE WSZYTKIE ZOSTANĄ BO LADNE I NIE ZNISZCZONE , ALE JAK SIE DOWIEDZIALAM ŻE CORCIA TO JAK TU JA UBRAĆ W NIEBIESKIE 😞 , MUSIALAM DOKUPIĆ COŚ DZIEWCZĘCEGO , A WCZORAJ DOSTAŁAM PRZESYŁKE BO KUPIŁAM NA ALLEGRO SUKIENECZKĘ JEANSOWĄ + BLUZECZKĘ -JEST SŁODKA . WIEM JA CHYBA ZWARIOWAŁAM :laugh:

hej ja po wczorajszym kinie 2012 troszke stresujacy film i dlugi 2,5 godz ale efekty w niektorych momentach fajne chodz zaslanialam sobie caly czas brzuszek bo niekiedy takie glosne efekty dzwiekowe ze balam sie ze moja dzidzia wystraszy sie bo 😉 ciagle sie ruszala w tym kinie.a ze kino bylo w centrum handlowym wiec wstapilam do smyka i kupilam butelke termoopakowanie do butelki,smoczek,myjke do kąpieli i szczoteczke do wlosow 🙂

• Mamusia
JA TEZ CZYTAM TE CZASOPISMA CIEKAWE RZECZY MOŻNA SIE DOWIEDZIEC , JA TEŻ MAM PŁYTĘ O KARMIENIU PIERSIĄ I SZCZERZE TO JESZCZE JEJ NIE PRZEGLĄDALAM . A TE KREMIKI , PLYNY TO WIADOMO W NIEWIELKICH OPAKOWANIACH ZEBY TYLKO ZACHCECI NAS DO KUPNA 🙂 WIADOMO ZE LEKARZE TEGO NAM NIE SPONSORUJĄ TYLKO DOSTAJĄ JAKO REKLAMOWKI OD FIRM -TAKA KOLEI RZECZY ONI NAM KTOS IM

• Mamusia
hej mamusie 🙂 zapisałam się na usg 4d na środę i jestem bardzo szczęśliwa bo może wreszcie dowiem się czy to chłopczyk czy dziewczynka 🙂najgorsze to te czekanie 🙂 a co do reklamóweczek z gazetkami to wczoraj też dostałam jak zapisywałam się do szkoły rodzenia jakieś magnesy na lodówkę próbki kremów jakieś poradniki nie ma to jak dobra reklama 🙂

• Mamusia
MOŻE TO ZALEŻY CZY CHODZICIE PRYWATNIE CZY NA NFZ , ALE MYŚLĘ ZE NIE POWINNO TO ROBIC RÓŻNICY 🙂
A JA DZISIAJ SAMA TYLKO Z CÓRKĄ W DOMKU , MĄZ PO PRACY JEDZIE DO GDAŃSKA NA SESJĘ FOTOGRAFICZNĄ -MA ŁADNĄ POGODĘ BEDZIE W SWOIM ŻYWIOLE :laugh: , AMY KORZYSTAJĄC Z WOLNOŚCI LECIMY NA ZAKUPY 🙂
KASEN CO U CIEBIE -CO TAK CICHO WYCISZYŁAS SIE NA TYCH WDZYDZACH :P