Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ola, Tobie tym razem też wzorcowo pójdzie... zobaczysz 🙂
A poza tym pewnie coś w tym jest,że niby drugie dziecko szybciej już się rodzi...

Ja z pierwszym to pewnie się w 2 godziny nie uwinę, ale może tak w 5? 😆

Hahaha, choć Ola, Ty po taaaaaakiej przerwie to praktycznie znowu jak pierworódka :P :P :P

• Mamusia
To jest Amelka? Jaka śliczna. W ogóle nie wygląda na 2 godzinnego noworodka. WOW 😁

Jej, ale zazdroszczę dzielnej mamusi, że już ją ma po tej stronie :laugh:

W ogóle przerażają mnie trochę te focie, bo na nich takie konkretne dzieciaszki są... Matko jedyna... i one naprawdę sa w stanie wyjść tamtędy... dołem? 🤪 🤪

Oluś, zapomniałam, ze cruella też po taaaaakiej przerwie, więc spoko, u Ciebie to będzie 1,5 godzinki i po sprawie 😆

• Mamusia
Ja jeszcze nie moge uwierzyc ze tak szybko jej poszlo. Pamietam ze jeszcze pisala nam ze ma skurcze i maz jej kawke na rozluznienie zrobil.hehe a chwile potem jechala do szpitala. Po 10 skurczu przy pierwszym parciu urodzila. Normalnie niewiarygodne. tez tak chce.

Gratki jeszcze raz kochana:*

• Mamusia
I ja już mykam do łóżeczka, do mężusia... 🙂
Do jutra Brzucholki i Mamusie 🙂

Hehe, a jeszcze nie tak dawno a same Brzuszki tylko były, a tu już kilka prawdziwych Mamusiek jest z nami :laugh:

Słodkich snów i dobrej nocki 😘

Pozdrowienia od Agi i Amelki 🙂 [img size=314]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/amelka_z_wag___na_brzuszek-c86262bb4ad5586ce1eafe86c3ab4bc7.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Witam Brzusie 🙂 🙂

Ja już od godziny na nogach 🤢 Mam lekcje i musiałam wstać a prawie nie spałam w nocy. No ale trzeba się przyzwyczajać jak Maluszki będą nas budziły w nocy:P:P

Amelka śliczna dziewczynka, jak fajnie że już jest na świecie 🙂 🙂 Już nie mogę się doczekać mojego Nikosia:P 🙂

Zmykam bo za raz Pani będzie:P Do później Mamusie 😘

• Mamusia
Dzień dobry 🙂

OOooooo co ja widzę 🤪 Cruella urodziła jednak córcię tak jak czuła ale z niej farciara i to tak szybciutko poszło 🙂 Gratulację kochana!!! śliczną masz dziewczynkę :P

A ja dziś prawie nie żyję bo moje ciśnienie to 80|60 fajne nie 🙂
A w nocy miałam straszne skurcze przez godzinę co 3min takie okresowe jakby mi się miał zaraz okres puścić i miałam pietra ale stwierdziłam że to za słabe jest żeby coś miało znaczyć 🙂