Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a ja mam jedna pomarancze od wczoraj. Lezy w lodowce i co ja otworze to na mnie patrzy, ale nie bede jesc na sile bo sie pozygam 😮

Ide troche posprzatac.Musze zrobic porzadek u mojej papugi w klatce 🙂 bo juz czas ogarnac. no i moze powynosze do piwnicy jakies nie potrzebne rzeczy bo w pokoju Oliego zrobilami sie jakas graciarnia ostatnio 😲 😲

• Mamusia
anula trzymam kciuki oby to byly juz te na które 🙂 czekasz .

u mnie była położna zdjęła szwy -nie było tak źle a sie bałam.obejrzała tez malutka jest pożółcona kazała mi ją poić glukoza 🙂 wszystko wytłumaczyła co do dawania witamin 🙂 pępek mala ma ładny moge tylko przemywać spirytusem .

mam tak malo czasu aby tu zaglądać , nawet nie nadrabiam zaległości w czytaniu , ale chce być z wami i dotrwać z każdą do szczęśliwego rozwiązania 🙂

• Mamusia
Anulab ty to naprawde chcesz juz urodzic. Ja ci powiem ze nie przejmuje sie jakimis kluciami i skurczami. Zawsze jak sie pojawiaja to tylko patrze na zegarek zeby ewentualnie wiedziec przy nastepnym jaka przerwa byla. O mnie tez skurcz zlapal.

A sluchajcie ja podczas skurczy mam tak ze jak skurcz sie zaczyna to maly jest bardzo ruchliwy w tym momencie i jak skurcz sie konczy to on sie uspokaja. Myslalam ze podczas skurczy dziecko ma mniej miejsca i sie nie rusza.

A wy jak macie??

• Mamusia
co do twardego brzucha to mam prawie cały czas tylko są krótkie chwile kiedy zelży ale gdy jest twardy to dziecka ruchów nie czuję bo jest wtedy jak kamień a gdy tylko popuści to zaraz wierzga rozrabiara na całego

Właśnie mi przyszedł fotelik!!! 🤪 jest cudny!!!!!! no to dziecko może już przychodzić :P tylko torba nie spakowana ale kit na szybkensa się spakuje 😁

• Mamusia
Ale miłam super drzemeczkę, będzie mi ich brakowało jak mała się urodzi 🙂

Dziewczyny ja też mam twardy brzuch, ale tylko wtedy jak dłużej pochodzę lub postoję np. w kolejce. Kiedy poleżę i odpocznę sobie to mi odpuszcza. Jak leżę to łapia mnie skurcze wieczorem, pisałam o tym dziś rano, 2 na godzinę i trwają ok 40 sek. Wtedy faktycznie wogóle nie czuję malutkiej, ale jak skurcz pusci to szaleje ze zdwojoną siłą 🙂

• Mamusia
Witajcie
dupa z tym prawem jazy nie udało mi się zdać 😠
i jeszcze te samopoczucie dziwne 🤨 najpierw jakieś zatwardzenie nawet w czasie tego stresu egzaminowego więc postanowiłam zaparzyć sobie taką herbatkę na jelita niby w ciąży się nie powinno ale to już 38 tydzień więc co mi tam i od samego zapachu tych ziółek tak mnie pogoniło, że ledwo dobiegłam 🥴
dzidziuś od wczoraj jakiś niemrawy ale jeśli wdał się w rodziców to to normalne o tej porze roku :laugh: :laugh: