Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ja tez dopiero w ciąży zmieniałam położna i przychodnię 🙂 taką najbliższą miejsca zamieszkania i dla malej por. dziecięcą . położna dalą mi tez deklaracje wyboru pediatry i mała jest juz zapisana do lekarza.

a to Majka wczoraj [img size=350]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Copy_of_IMG_0320.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
cześć mamusie brzusie i maluszki 🙂 Kasenn nie martw się wyjdzie napewno 🙂 Moja wczoraj myślałam że zawału dostała bo układałam jej ubranka półka w szfie mi spadła i narobiła hałasu a moja dzidzia jak kopała to tak znieruchomiała ale po chwili jak dała mi wycisk to myślałam że się posikam tak się rozpychała na wszystkie strony 🙂

Moja jeszcze nie am lekarza, na razie dopisze ją do tej przychodni gdzie jesteśmy, natomiast jak będzie miała pesel to my korzystamy z usług prywatnej kliniki i tam też będzie chodzić, z tym że musi mieć pesel bez tego ani rusz 🙂
Olu miała taką malutką, tak że jak wychodziliśmy ze szpitala to nawet nie robili nam poziomu bilirubiny, nie było takiej potrzeby. A co Twoja ma??
Olu a jak u Ciebie z karmieniem?? masz dużo pokarmu?? Ja dopiero od dwóch dni opanowałam moje cycki, mam dużo pokarmu ale już mnie nie zalewa 🙂
Skorzystałaś z któryś wskazówek ode mnie??

• Mamusia
ja dzis robie cwiartki w czochuu 🙂

pozatym mam brak apetytu i chodze do lazienki to nie galopka aleee...hmmm ja juz chce poniedziałek kurczeee... usg bedzie i dowiem się co i jak ale i tak mi ta moja ginka nie pokaże pipa 😁 stwierdziła ,że to dla niej i męza a ja mam wiercenie kopanie i zgage 🙂

• Mamusia
Cześć Dziewczynki 🙂

Kurde ostatnio nic nie może mnie zwlec z łóżka, ale tak to jest jak się pół nocy nie śpi:P

Asia jejku współczuję 😘 Ja nie będę wklejać zdjęcia z moimi rozstępami bo są na... pupie 😁 No i takie malutkie na piersiach ale prawie niewidoczne, te na pupie za to mnie tak denerwują 😠

Anula śliczny brzucholek:P 🙂

• Mamusia
No i co ja mam zrobic 😞 zadne oliwki, kremy nic nie pomaga 😞 Zawsze mialam tendencje do rozstepow, na udach mam ich sporo takich drobnych ale bladych w kolorze skory.

Jestem zalamana 😞 i to pierwsza ciaza 😞 ale tak mi sie zrobily ze 2 tygodnie temu 😞 nagle zaczela mi pekac skora i sie rozrywac. Normalnie to czulam;(