Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej , my tez wyspane .od 19 do 3.30 , następna pobudka 7 rano ale juz tatuś siwe córcia zajął a ja leniuchowałam 😁
anulka Majka miała zielonkawe kupki za noworodka , wszyscy mi mówili ze to źle ze może chora itd. 😲 ja wyczytałam ze zależy tez od diety matki , ale przy sztucznym to nie mam pojęcia 🤔ale jak tak inne tez maja to pewno ok 🙂
moni jednym słowem masz muzykalne dziecko 😁 ja mam matę canpol babies tez dostałam używaną lekko wybrakowana ale dokupiłam jej zabawek zawieszek i jest super zabawa, zmieniam jej je aby sie nie nudziła 😉
u nas znowu upalnie chyba na plaze pojedziemy

• Mamusia
Ola ja kocham morze i nie masz pojęcia jak bardzo ci zazdoszcze mieć je na miejscu 😞 tylko wyjść z domu i na nogach spacerkiem powędrować na plaże ,chyba się zapłacze 😎 kto się chce ze mną zamienic kto woli górkowate tereny od morza 😉 bo ja nie lubię ☺️

• Mamusia
Ola ale zawsze to bliżej niż ja mam 10h jazdy samochodem 😞 w tamtym roku byłam w jastrzebiej górze i za rok planujemy jechać nad morze ale za granice gdzieś i pewnie samolotem

Ania a jakim cudem mieszkasz tu skoro tam mieszkałaś,co tam robiłaś ??? jeśli można wiedzieć 😉

• Mamusia
Moni pracowałam tam w świetnej firmie. Byłam maszynistką przy foliowaniu ogórków 😁 Mało ambitnie, ale finansowo nieźle. Szybko podłapałam język więc awansowałam. Tęsknię za tymi czasami. A wróciliśmy, bo trzeba było podąć dezyzję. Dostaliśmy propozycję stałego kontraktu, ale woleliśmy wrócić do rodziny. Cały czas wyobrażałam sobie, że moje przyszłe dziecko nie będzie miało tam babci ani dziadka ani cioć 😞 Tylko mamę i tatę. I to przważyłol

Dobra, ja znikam. Martynka się obudziła 🙂

• Mamusia
No my o Chorwacji myślimy , a fajnie bo moja przyjaciółka rodzi teraz w sierpniu to za rok bedziemy miały ja ponad roczne dziecko a ona prawie 🙂 i razem sobie skoczniemy ale supcio1! już się doczekać nie mogę 🙂

Ania no tak myslalam że praca ale fajnie że zostałaś tu z nami Polakami 🙂

Moni ja się zamienię z Tobą 😁 😁 😁 😁 😁

Olu jak będziecie lecieć do Egiptu polecam Hurgade a nie Sharm krajobraz taki sam do piramid jednakowo daleko ( nie polecam podróży) a dużo spokojniej choć nie wiem czy takie określenie jest adekwatne do tego narodu hahahah, a i taniej chyba z tego co pamiętam 🙂

My w przyszłym roku, może Kreta albo Cypr, albo jeszcze nam się zmieni hahahaha

• Mamusia
Dzien Dobry!

Wrr...widze ze mojego wieczornego postu nie dodalo 😠 cos bylo qrcze z serwerem....

Nocka u nas taka sobie. Po tym jak ladnie zasnal o 21.15 obudzil sie o 12.30 na jedzonko i potem niestety co godzinka az do 4.30 kiedy przelozylam go do lezaczka. Wowczas obudzil sie o 7.30 i gaworzyl z mama i tatusiem do 9.00. Teraz dalej spi. Pewnie odsypia te nocne pobudki 😲

Wczoraj mielismy sukces z kapaniem!! 🤪 Mama przeniosla wanienke z lazienki do sypialni i kapiel ubiegla bez wrzaskow i co najwazniejsze pozniej wycieranie rowniez!! 🤪 Mama byla taka dumna z synka!!
Dzis idziemy na male zakupy. Musimy kupic jakis prezent dla kolezanki Tymka. Jutro obchodzi pierwsze urodzinki 🙂 Nie mam pojecia co malej kupic...macie jakies pomysly??

• Mamusia
A ja po egzaminie i wszystko zaliczone 🙂 takze teraz mam wakacje do pazdziernika 🙂

Maly marudzil dzisiaj tacie ponad 3 godziny, a mama wrocila zrobila pierwszy raz troche kleiku ryzowego synkowi,najadl sie i poszedl spac.Takze mam chwile spokoju.

Caarolajna ja na 1 roczek mojej chrzesniaczce kupilam wozeczek dla lalek, bo:
1. juz praktycznie sama chodzi
2. zbliza sie lato
3. male dziewczynki uwielbiaja towarzyszyc mamusiom na zakupach i spacerach z wlasnym wozeczkiem, czuja sie wtedy takie dorosle 🙂

Mala jest nim zachwycona, to jest ten model:

http://www.allegro.pl/item1039249539_wozek_lalkowy_spacerowka_trojkolowa_solidna.html