Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
po spacerku jesteśmy trochę nas deszczyk zmoczył nawet 😞, wynik posiewu dobry i juz umówiliśmy sie na CUM na 22 .06 za tydzień
widzę dziewczyny wspominacie swoje akcje porodowe 😉 ależ nam wtedy towarzyszyły tu emocje , a teraz co cisza nic sie nie dzieje- normalnie nuda 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
ooo ładnie słoneczko wyszło więc idę na ogródek z małą póki fajnie 20stopni 🙂

Jak wy obcinacie dzieciaczkom paznokietki ?? tzn bo ja mam z tym problem i 2 narazie podejscia robilam i mam z tym problem bo tak się wierci że boję się że jej palucha obetnę 🤨 a na spaniu boję się że ją wybudzę nie potrzebnie bo wtedy ona jest mega zła 😉

• Mamusia
to nie lada wyczyn obciąć pazurki maluszkom u mnie obcięcie tych małych 10 paznokietek czasem trwa cały dzień , po jednym co jakiś czas 😁 😁 😁 , albo udaje sie za pierwszym podejściem , ja na leżąco tzn. Majka leży na przewijaku a ja nad nią

• Mamusia
Wrocilismy ze spacerku...deszcz nas zlapal 😠 lalo jak diabli!! maly szczesliswy bo w gondoli i mialam folie przeciwdeszczowa a ja nie mialam parasola 😞 Wrocilam mokra jak cholera bo zlapalo nas w takim miejscu ze nie mialam sie gdzie schowac 😞

a ja karmie tylko piersia i dostalam wczoraj okres :P

• Mamusia
Hej hej 🙂
My też po spacerku , byłyśmy 3 godziny z czego Mała spała 2,5 i jeszcze w domku dostała pół godziny 🤪 a teraz Mała zabawia babcię lub na odwrót 🙂 🙂 🙂
A mama poszala i kupiła dzidzi sukienkę i zabaweczki te zawieszki do maty i taką żyrafę na klipsa super sprawa bo mogę ją doczepić i do wózka i do łóżeczka nawet do podkoszulki leżącej na sofce i się trzyma 🤪.
Anulka - głowa do góry to na pewno nie ciąża 🙂 a jeżeli tak to Martynka będzie miała szybko rodzeństwo 🙂
Zaraz wrócę idę nakarmić głodomora 🙂

• Mamusia
Moni - u nas za paznokcie odpowiedzialny jest tata 🙂 ale ja też ostatnio obcinałam ,przy czym my nie obcinamy nożyczkami a malusimy cążkami takimi dla niemowląt i to gdy Mała nie śpi ,jedno obcina a drugie zagaduje 🙂 🙂 🙂
A co do okresu to ja też jeszcze nie dostałam ale najbardziej się boję że dostanę go gdzieś w drodze i mnie zaleje 😞

• Mamusia
Widzę że wspomnienia z porodówki dzisiaj są, ja się modlę żeby mój drugi poród była taki jak pierwszy, no może być jeszcze lżejszy, nie będę narzekać 😆.

Okresu też jeszcze nie mam, ale karmię piersią (moja siora pół roku karmiła i pół roku nie miała, mam nadzieję że to jest rodzinne 😜)

A ja właśnie wróciłam od fryzjera, obcięłam się tak jak w klasie maturalnej, och ale się młodo teraz czuję 🙃

A paznokcie obcinam na przewijaku, trzymam rączkę i obcinam. Gorzej z nóżkami, bo tak Szymon nimi kopie że szok 🥴

• Mamusia
a już myślałam ze Majka znowu mi zaśnie przed 18 i będzie powtórka z wczoraj 😁, ale jednak nie dalej jest zabawa -pewno niedługo to potrwa bo widać zmęczenie już .
a za tydzień juz koniec roku szkolnego 😲jejku jak to szybko zleciało, zeszłe wakacje całe już siedzialam z Elizą w domku, bo L4 i teraz te też razem 🙂 zleci i następny rok i następny i się nie spodzieje jak moje dziecko będzie zdawać maturę 😲

• Mamusia
a u nas juz cisza podobnie jak tutaj 😲,Majka śpi tym razem wykąpana 😉
anula na pewno wasz lekarz podejdzie do problemu profesjonalnie i Martynka przestanie mieć problemy z suchą skorka 🙂
moni moja też sie czasem drapie i ma kreski na buźce i ja bywam podrapana, a staram sie obcinać na półokrągło ,ale przy takim maluszku który sie kręci strasznie w czasie tej operacji to czasem niemożliwe 😞

• Mamusia
Ufff a już myślalam że to ze mna jest cos nie tak że jestem strasznie daremna że nie mogę sobie poradzić z paznokciami dziecka 🙂
moja mała zaraz bedzie papusiać ostatnie dzisiejsze mleczko i nynu , mam nadzieję że dziś to szybciej pójdzie bo wczoraj jednak usypianie trwało długo od 19 do 22 🥴