Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a ja sie wyspałam pomalowałam włosy , posprzatałam w domu , wstawiłam pranie obiad zrobiony czeka tylko na faze koncowa ale to po wizycie u lekarza my obiad jemy na kolacje zazwyczaj

i chyba za szybko wstawałam z łożka czasami zapominam ze jestem w ciazy i mysle ze moge wyskoczyc jak zawsze a potem cierp cialo co chcialo.
Niezły wstep jest do tej szkoly rodzenia hi hi
jEJ NO SUPER TA STRONKA 🙂)

• Mamusia
Ola co Ty nie zaspala bym maz do mnie dzwonił o 13 czy wstałam z lożka bo przecierz musze sie ogarnac a teraz juz jedzie po mnie bo sie stesknił i obiecal mi lody 🙂) a tak naprawde to on ma zachcianke i dlatego 🙂)

własnie wasi mężowie maja zachcianki bo mój mnie co raz bardziej zadziwia 🙂)

Wlasnie wrocilam od fryzjera na szczescie poprawka sie udala bo chyba bym tam padla :P Co do tej szkoly w necie nawet nie ogladalam jednego filmiku bo czasu nie bylo ach poczekam za swoim 🙂
placek po wegiersku mmmmmmmm ja tez chce!!!
Elwira ja tez zjadlam paczka tyle ze na goraco z syropem truskawkowym pycha byl 🙂
Ola73 gratuluje wyniku 🙂 🙂 🙂 super 🙂
No i przez Twojej suszone banany przypomnialo mi sie ze mialam kupic suszona zurawine :P a zapomnialam :P
No coz jeszcze jedne zakupy dzis zrobie wiec mam nadzieje ze nie zapomne :P u mnie dzis udko z indyka ziemniaczki na parze i buraczki 🙂

Kasenn powodzenia 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Bedzie siosiolek 😉 haha
Anulab84 no ja sie zapisalam na 28listopada a bede wtedy w 27tyg+4dni i lekarka tez mowila ze najlepiej do 26tyg jesli ktos chce zobaczyc dzidzie w calej okazalosci bo pozniej juz jest za duze :P
No ale ja nie mam innej opcji bo musze jechac na to usg az 270km no a do tego mam miec robione i tak czy tak sprawdzajace w 28tyg wiec wszystko za jednym razem zrobia 🙂 tez sie nie moge doczekac jak ten Nasz Olafek wyglada 🙂

Tzn ja mam ginka na miejscu ale nie robi 3d4d wiec najblizsze centrum gdzie przyjmuje polak to wlasnie Dublin. Niestety tak to jest w Irlandii ciesze sie ze chociaz mam tego ginka na miejscu bo niestety irlandzkie przychodzie nie maja czegos takiego jak ginekolog.Straaaszne...
Anulab84 a co chcesz miec?

Asiula no ja przez to paczka zjadlam bo tutaj zobaczylam ze Elwira jadla :P hehe :P
Anulab84 mi bylo bez roznicy a z chlopca ciesze sie niezmiernie z racji tego ze nie bylo chlopca w rodzinie od 1993 wiec wszyscy szczesliwi 🙂 🙂 🙂 choc ja to z dziewczynki tez bym sie mega cieszyla :P moze za drugim razem sie uda :P

• Mamusia
a u moch rodziców to pierwszy wnuczek badz wnuczka
a dla dziakków od taty też pierwsze a od mamy to już sa 2 prawnuczki od kuzynki to co ksiaze mały by się przydał mojego meża brat ma juz córke wiec 😁D

a ja sie dorwalam do męza komputerka w firmie bo ja chyba jestem od Was uzależniona i lubie być na bieżąco na mnie czeka mozno warzywny rosołek z mega ilościa marchewki a jutro dokroje warzywek i bedzie pyszne jedzonkoo 🙂)

Buziuuniee:**

• Mamusia
I właśnie tego się boje. .. aA zaczeło się od katarku i kaszlu . tyle.. powiedzialam lekarzowi ze jestem w ciayz on z eprzepisze lekkie leki. .Ale jak wlasnie usl;yszalam antybiotyk to juz sie przerazilam.. 😞 mam nadzieje ze zlych skutkow az takich nie bedzie. Narazie leze i wygrzewam malutkiego w brzuszku.. 😉: 🙂

hihihi ..

a wy broncie sie.. bo wirusowo rozwija sie choroba...

• Mamusia
Lena_90 witaj w naszym gronie 🙂
jesli poinformowalas lekarza o ciazy to z pewnoscia zastosowal antybityk , ktory nie zaszkodzi dziecku, co innego rozwijajacy sie wirus ktory by mogl negatywnie wplynac na Maluszka wiec sie nie martw. Wiem ze w przypadku infekcji gardlowych bezpieczny jest na pewno bioparox, a Ty co bierzesz?