Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ania175 napisał:
Witajcie 🙂 Ja jeszcze nie wiem jaka płeć,ale odoba mi siie Jakub,Michał, Ola

Ania ja jestem Ola i mam brata Michała a to wszytko dzieki temu że mojej mamusi jak byla w ciazy z moim bratem w 68/69r. spodobal sie film Pan Wołodyjowski -jak wiesz Michał kochal sie w Oleńce i tak zostało 🙂

• Mamusia
kasenn88 napisał:
june ty masz jakii brzuuchh 🙂) ja mam malutkii

no ja to wg wielkosci brzucha moglabym juz rodzic... 😉 w pierwszej ciazy tez szybko pilka mi wyskoczyla i do konca ciazy z przodu wygladalam jak z blizniakami a z tylu nic, nawet w dniu porodu mialam wciecie w tali a z przodu balon 🙂

co do imion to u nas jest Marcel Viktor, chociaz ja chcialam odwrotnie, ale ostatecznie pozwolilam mezowi zdecydowac no i na pierwsze ma Marcel

• Mamusia
kasenn88 napisał:
aniołku ty stworzonko o małym rozumku jestes i taka kochana Mielewczyk to nasze nazwisko 🙂i o jest calośc TYMON pierwsze imie 2 po dziadku JAN i nazwisko Mielewczyk 🙂)

HAaha pisalam ze mi na mozg siadlo od paru dni. Ale Ola tez sie nabrala. A mielewczyk tak mi ladnie brzmialo 🙂 hehe nie moge.. parsknelam na glos jak przeczytalam Twoj wpis. Az sie zszef na mnie spojrzal 🙂

• Mamusia
ola73 napisał:
Ja na Twoim miejscu wybralabym Tymoteusza - a skad pomysl na Mielewczyka? a to jest dobre pytanie ............:laugh:

ja sie nie nabrałam może źle skonstruowalam zdanie ,( chodzilo mi o to ze śmieszne pytanie zadałas Angel ) a nazwisko to już problem Kasenn taki wybrala i tak bedą miały i dzieci bo rozumiem ze nazwisko to po męzu.....

• Mamusia
Ale miałam ubaw jak czytałam Wasze posty 🙂 ! Mielewczyk to normalne nazwisko dla mnie, ale w sumie na imię też mogłoby być!!! Ja Kasenn tez myślałam o Tymku ale mój mąż nie jest przekonany, w sumie to nie wiemy jeszcze jak nazwiemy małego 😮 Dam wolną rękę mężowi mi to bez różnicy jak skarbek będzie się nazywał, i tak później każdy się przyzwyczai.

• Mamusia
Imieniny: 19 IV, 28 IX
Znaczenie: imię pochodzące od greckiego słowa thymos, które oznacza zarówno „serce”, „duch, dusza, dech, życie”, „myśl” jak i „męstwo, gniew”
W innych językach: ang.,franc., i hiszp. Timon, wł. Timone
Najlepszy znak zodiaku: Rak
Charakter
Mężczyzna o tym imieniu to wolny duch. Jest aktywny i nieco nadpobudliwy. Lubi rywalizację, dlatego często uprawia sport. Zdarza mu się podejmować nieprzemyślane decyzje. Nie dąży do stabilizacji.

Znani ludzie o tym imieniu
Tymon Tymański
( co do tego ostatniego to jest smieszna historia bo tymański to przyjaciel mojego wujka i to on pierwszy sie zasmial ,że i tak Tymka urodze bo on chce miec imiennika ja potem zaczełam przemyślenia)

• Mamusia
Hej mamuśki
Tak fajnie nam się tu "gada" i wiele możemy nauczyć się od siebie nawzajem, wyżalić i cieszyć wspólnie radością.
Nasi faceci tego nie mają, a raczej nie mieli do wczoraj
Powstało nowe forum dla przyszłych i świeżych tatusiów.
Wiem, że oni nie plotkują tak jak my - baby, ale mogą powymieniać się swoimi opiniami, obawami, radościami z innymi facetami.
Zobaczcie same, jak to wygląda. Może macie jakieś sugestie. Napiszcie o tym.
No i namówcie swoich facetów żeby choć na chwilę oderwali się od swoich ulubionych gier i zajrzeli tutaj:

http://www.tata.y0.pl/

Może się rozkręci

• Mamusia
cos mi sie wydaje ze jeszcze duzo czasu uplunie zanim takie tatusiowe forum bedzie mialo duze powodzenie 😞 gdyby to faceci dzwigali brzuszki to pewnie bylo by inaczej, a tak to wszystko zostawiaja na naszej glowie myslac ze jakos to bedzie... nawet nasz forumowy tatus- rodzynek gdzies wsiakl.