Skocz do zawartości

Zdjęcia GRUDNIÓWECZEK 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Rita napisał(a):
NovaM łooo matko ale piękny kawał brzucha 😁 😁 😁 mój jest o połowę mniejszy
Oleńka przepiękna a psiaczek mmm taki całuśny 🙃

Hihi Rita czasami już czuję się jak wieloryb chociaż na plusie tylko 4kg 😜
Ostatnio na wizycie lekarz mi powiedział, że maluch zabiera dużo ze mnie i dlatego nie tyję na maxa a rosnę 😉
Na szczęście to tylko w brzuchol idzie 🙂

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hehe Aniqa Twój też ślicznie już wystaje 😉

A co do moich balonów to przed ciążą miałam C a teraz w zależności od pory dnia, ale coś w okolicach G .... a plecy czasem bolą mnie od nich jakbym co najmniej K miała 🥴

Pammat trzymam Cię za słowo i czekam jutro na fotę 😉

• Mamusia
novaM napisał(a):
Hehe Aniqa Twój też ślicznie już wystaje 😉

A co do moich balonów to przed ciążą miałam C a teraz w zależności od pory dnia, ale coś w okolicach G .... a plecy czasem bolą mnie od nich jakbym co najmniej K miała 🥴

Pammat trzymam Cię za słowo i czekam jutro na fotę 😉

G???????? wow 😁 To ja się chowam przy was dziewczyny :P Przed ciążą A teraz B 😁 Ale jaka radocha że choć trochę większe 😁 hihi :P

• Mamusia
A propos cycków to mam jedno takie zaraz po tym jak Olę urodziłam gdzie dokładnie widać, że już większe chyba być nie mogły 😜
Na zdjęciu wyglądają jakby jeden był 2x większy od główki Olki 😜
Jak znajdę to zeskanuję 😉
A to właśnie coś koło rozm. K było 😮

• Mamusia
novaM napisał(a):
A propos cycków to mam jedno takie zaraz po tym jak Olę urodziłam gdzie dokładnie widać, że już większe chyba być nie mogły 😜
Na zdjęciu wyglądają jakby jeden był 2x większy od główki Olki 😜
Jak znajdę to zeskanuję 😉
A to właśnie coś koło rozm. K było 😮
[/quote

Pokaż bo nie uwierzę:P

• Mamusia
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/850/img018od.jpg/][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/1174/img018od.jpg[/IMG][/URL]

To jest to o czym pisałam i sama jestem przerażona,że znowu pewnie takie będą 😮
A Ola ma tutaj 10 dni dokładnie 🤪

• Mamusia
Marzenka masz piękny brzuszek 🙂 po Tobie to już każdy ciążę widzi 🙂 i dobrze. bo u mnie jeszcze nie wszyscy widzą. chociaż u mnie wielkość brzuszka zależy od pory dnia 😁

a jesli chodzi o cycki to ja normalnie mam C-D. i powiem Wam, że w sumie troszkę tylko mi urosły, ale staników na razie wymieniać nie muszę. wszystkie pasują 😁

• Mamusia
Rita napisał(a):
OMG cyce roku hehe 😉 mnie przy mojej wadze i figurze by chyba POŁOŻYŁY NA PYSK hehehe a mój to aż oczy wybeuszył na ta fotke hihi

Hahahaha ale się uśmiałam 🤪 🤪 🤪No ja wtedy miałam przed ciążą 48kg i 160 cm wzrostu więc wyglądałam po porodzie...hmmm...w sumie to tylko cyce się w oczy rzucały 😜
Ale wielkość to nic w porównaniu do tego jaki to jest ból jak zapalenia dostałam i pokarm mi się zatrzymał i pierś jedną jak zajeb***ście wielki kamień polny miałam 🤨 Taki twardy i niekształtny...mówię Wam masakra 😮 I z liśćmi kapusty w staniku chodziłam chociaż ciężko się było ruszyć bo tak bolało 😮

No ale facetom się podobało to fakt 😜

• Mamusia
Rita napisał(a):
OMG cyce roku hehe 😉 mnie przy mojej wadze i figurze by chyba POŁOŻYŁY NA PYSK hehehe a mój to aż oczy wybeuszył na ta fotke hihi

hehehhe ja to swojemu wcale nie pokazuję, bo by mnie zazdrość zżarła 😁:P Bo ja to taki kurdupelek z 162 cm i 46kg 😁 z rozm A na B a jaki będzie efekt końcowy to bardzo mnie ciekawi 😁
Marzenko wyglądasz ślicznie w ciąży!! Tylko pozazdrościć figury 🙂 Jakby to moja babcia powiedziała "będzie chłopak! " 😁

• Mamusia
nie nie :P moja droga twoj duzy jest jak bym ja ubrala dzinsy i normalna koszulke to malo go widac... w sobote bylam na panienskim to kilka osob nie zauwazylo ze w ciazy jestem;p on tylko po domowemu tak ładnie wyglada w getrach i obcislej koszulce:P