Skocz do zawartości

Zdjęcia GRUDNIÓWECZEK 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
KASIA, FOTOGENICZNY MALUSZEK 🙂 A CO DO TORBIELI-NIC SIE NIE MARTW,I NIE MYŚL.JA MAM TORBIEL NA JAJNIKU WIELKOŚCI OKOŁO 7CM NA 6 CM I OD SAMEGO POCZĄTKU TAM SIEDZI I NIE ZNIKŁA.POZYTYWNE NASTAWIENIE I MYŚL TYLKO O MALUSZKU 🙂
DZIEWCZYNKI,MIŁO MI ŻE PODOBA WAM SIE MÓJ WIELKI BRZUCHOL 🙂 ZAPOMNIAŁAM DODAĆ ŻE MY 3,5KG DO PRZODU JESTEŚMY A BRZUSZEK TAAAAKI WIELKI 🙂

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kasiuniaa1603 napisał(a):
a jak tam u Was?? Jak maleńka? kopie już mocno?? 🙂

Wiesz co, wydaje mi się, że silnych kopniaków mamie nie funduje, ale w ciągu dwóch tygodni stała się bardzo ruchliwa. Lubi poruszać się trochę w ciągu dnia, chyba nóżki sobie rozciąga 🙂 I oczywiście wieczorkiem buszuje w brzuchu 🙃 A dziś nawet o 5 rano się rozciągała kiedy się obudziłam i usnąć nie mogłam.

• Mamusia
super 🙂 u mnie podobnie... w dzień troszkę się powierci, ale za to po 22 daje silne kopniaki 😁 Tatuś aż się ostatnio wystraszył, jak go porządnie kopnął 😁 i stwierdził, że na pewno będzie z niego dobry piłkarz 😁 Za to mój braciszek stwierdził "mamo kasia ma robaka w brzuchu" 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
a moj brzuszek nadal malutki w prownaniu do foteczek ostatnio dodanych do tego moj Kuba to chyba najspokojniejsze dziecko swiata bo czasem tylko laskocze mame ... takie delikatne smuranko prawie nie wyczuwalne taki motylek i baaardzo rzadko.. chyba jestem tu jedyna ktora nie czuje kopniakow i wyraznych ruchów ;( nawet jak sie nawcinam czekolady... a waga +3 narazie jedynie

• Mamusia
Spokojnie Agami 🙂 jak wiadomo nie każda kobieta przechodzi ciążę w ten sam sposób. Z dnia na dzien to łaskotanie może zmienić się w kopniaki i mocno wyczuwalne ruchy. Później to będziemy prosić nasze pociechy, jak nie będziemy mogły spać po nocach, żeby były spokojniejsze:P

• Mamusia
aaagaaa ładnie widać dzidziusia ładną pamiątkę będziesz miała 🙂
CANDYNS Ale duuuuuuży brzuchol 🤪
kasiunia1603 też ładne zdjęcia zawsze coś 🙂
Agami dokładnie tak jak kasia piszę nie czekaj na kopniaki bo przyjdą w swoim czasie ja też jak czytałam że dziewczyny już czuły a ja miałam gilgotki to się stresowałam i powiedziałam sobie o nie 😠 już nie czekam jak będzie chciała sama się odezwie minęły 3 dni i atak 🤪 dasz wiarę!

• Mamusia
[url=[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/98/img021fj.jpg/][IMG]http://img98.imageshack.us/img98/3554/img021fj.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]]A oto mój Kajtek bez majtek 😉 W przenośni i jak widać na zdjęciu wyżej - bez 😉[color=blue][/color][/url]

• Mamusia
dorianna napisał(a):
Sliczne te dzieciaczki 🙂
Ciekawe czy beda zadowolone jak beda starsze nasze dzieciaki jak sie dowiedza, ze jeszcze przed porodem wszyscy widzieli co maja miedzy nozkami 😁 😉

Hehe mojemu to chyba nie powiem w ogóle bo jak on taki skory do pokazywania się z najlepszej strony to może się na mnie obrazić, że go wszystkie "grudniowe ciotki" widziały 😉

Ale wiecie co...jestem ciekawa czy na następnej wizycie też taki chętny do pokazywania będzie 😉