Skocz do zawartości

Shopping ;-) | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 484
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
podobno najlepsze bujaczki. Sama miałam kupić dokładnie taki sam ale dostałam huśtawkę fisher price jako dodatek do wózka więc wystarczy. Włączyłam na probę tą huśtawkę i jest super, oczywiście w pozycji 0 pełni funkcję leżaczka

• Mamusia
ania- napisał(a):
a ja luzeczko takie kupuje moja kolezanka ma tutaj takie mowi ze super mala jej spi w swoim luzeczku i do karmienia piuersia niemusi wstawac z ,lozka !!

http://www.ipiccolissimi.it/root/scheda_prodotto.php?cat=1&tipologia=1&idProdotto=5403&idMacro=66&idMicro=761

Ania !!!
U nas takie kosztuje 130 zl bez materaca ...ja tez je biore, jak chcesz dam Ci namiary ale nie wiem jak z przesyłką do Was...

• Mamusia
guga napisał(a):
ania- napisał(a):
a ja luzeczko takie kupuje moja kolezanka ma tutaj takie mowi ze super mala jej spi w swoim luzeczku i do karmienia piuersia niemusi wstawac z ,lozka !!

http://www.ipiccolissimi.it/root/scheda_prodotto.php?cat=1&tipologia=1&idProdotto=5403&idMacro=66&idMicro=761

Ania !!!
U nas takie kosztuje 130 zl bez materaca ...ja tez je biore, jak chcesz dam Ci namiary ale nie wiem jak z przesyłką do Was...

Guga to daj te namiary, bo ja też byłabym zainteresowana. A można je obejrzeć w internecie?

• Mamusia
meliska napisał(a):
guga napisał(a):
ania- napisał(a):

tak bym prosila o namiary ..
no z przesylka sobie poradze tutaj mam takiego polaka comiesiac jezdzi samochodem z sardyni do pl

Ania !!!

Guga to daj te namiary, bo ja też byłabym zainteresowana. A można je obejrzeć w internecie?

• Mamusia
zarezerwowalismy dzisiaj w sklepie x-landera xa za 1300zl plus 330zl fotelik mai cosi! 🤪 🤪 🤪 🤪
zaliczka 100zl, odbior kiedy chcemy czyli pewnie w grudniu 🙂

ale podotykalam go sobie i w ogole pojezdzilam nim, fajowy jest 🙃

o taki kolor dokladnie, na ten byla promocja:
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/820/32238044.jpg/][IMG]http://img820.imageshack.us/img820/9683/32238044.jpg[/IMG][/URL]

Zastanawia mnie jeszcze czy warto inwestowac w taka baze do samochodu:
http://allegro.pl/baza-maxi-cosi-easy-fix-do-cabrio-fix-i1741560180.html

na pewno ulatwia to wkladanie i wyjmowanie fotelika.

• Mamusia
guga napisał(a):
Dziewczyny...zwracajcie uwage na GONDOLE w wózkach bo sąsiadka ma X ladera, jak mała urodziła sie miala 57cm i po 2 miesiacach mało co jej miejsca zostało...moze na max nastepne 2-3 miesiace....a przed nami kilka tygodni zimy !!!!

ps. u mnie od srodka ma 82cm

no ten x-lander ma 74cm od srodka, ale podobno ma starczyc na 6 miesiecy...

• Mamusia
chloe napisał(a):
guga napisał(a):
Dziewczyny...zwracajcie uwage na GONDOLE w wózkach bo sąsiadka ma X ladera, jak mała urodziła sie miala 57cm i po 2 miesiacach mało co jej miejsca zostało...moze na max nastepne 2-3 miesiace....a przed nami kilka tygodni zimy !!!!

jejku....ja biorę pod uwage ze dzidzia bedzie miała ok 58-60cm jak sie urodzi...do tego ciepły kombinezon i kocyk... mysle ze 74 to mało... 🤨 a moze sie myle 🙂 ☺️

• Mamusia
guga napisał(a):
chloe napisał(a):
guga napisał(a):

jejku....ja biorę pod uwage ze dzidzia bedzie miała ok 58-60cm jak sie urodzi...do tego ciepły kombinezon i kocyk... mysle ze 74 to mało... 🤨 a moze sie myle 🙂 ☺️

generalnie ciazko o wozek z wieksza gondola... guga wasze dziecie to pewnie bedzie dlugie jak rodzice, a nasze moze takie srednie 😉))

• Mamusia
no ja też ale jak będzie zima to po porodzie jak dojdę do siebie to postanowiłam co 2 dni zostawiać dziecko z tatusiem na godzinkę a mama na siłownie żeby dojść do swoich wymiarów przed porodem 😁
Na razie przytyłam 5kg boże jak ja się boję żebym za dużo nie przybrała na wadze to sobie nikt nie wyobraża a jak słyszę że mam duży brzuch to staje się złośliwa 😜
ale jedzenia nie ograniczam jem normalnie cały czas i wszystko 🙂
wy też tak macie?

• Mamusia
pammat napisał(a):
no ja też ale jak będzie zima to po porodzie jak dojdę do siebie to postanowiłam co 2 dni zostawiać dziecko z tatusiem na godzinkę a mama na siłownie żeby dojść do swoich wymiarów przed porodem 😁
Na razie przytyłam 5kg boże jak ja się boję żebym za dużo nie przybrała na wadze to sobie nikt nie wyobraża a jak słyszę że mam duży brzuch to staje się złośliwa 😜
ale jedzenia nie ograniczam jem normalnie cały czas i wszystko 🙂
wy też tak macie?

ja przytylam 4kg ale nigdzie nie widac tych kilogramow... moze nie bedzie tak zle 😉

• Mamusia
Hejka 🙂

Tak sobie obiecywałam, tak się maltretowałam, tak się wzbraniałam i dupa zbita hehehe złamałam się dzisiaj w sklepie jak mi Olka pokazała bodziaki dla (jak to ona mówi) "synka" 🤪
A już tak dobrze mi szło heh 😉

Wyszłam ze sklepu z dwiema parami bodziaków i śpiochami do kompletu, typu "new born" 🤪
No i oczywiście Ola z nową kiecką hehehe 😉

Chwilę słabości dzisiaj miałam po prostu 😜, a później się dowiedziałam, że "mój" zrobił to samo w Anglii i już robi z Kajtka piłkarza 🤪

Już się boję jak wracać od niego będę niedługo heh, dodatkowy bagaż sobie chyba wykupię 🙃

A Wy poza ciuszkami macie coś konkretnego już kupionego ???????

Ja mam wózek po Oli ale to się chyba nie liczy co nie hihih 😜
Znalazłam też w piwnicy zaje**sty mebelek z drewna, z samymi półkami, chyba 5 półek w nim jest... i już sobie wyobrażam jak go pomaluję i na nim zrobię "przybornik" dla Kajetana 🙃
Bo z tego co pamiętam z Olą miałam wszystko poustawiane na komodzie i miejsca mi brakowało... i np. pieluszki już w rogu łóżeczka leżały... A tak wszystko w jednym miejscu będzie i łatwo dostępne co jest mega wygodne 🙂

• Mamusia
novaM napisał(a):
Hejka 🙂

Tak sobie obiecywałam, tak się maltretowałam, tak się wzbraniałam i dupa zbita hehehe złamałam się dzisiaj w sklepie jak mi Olka pokazała bodziaki dla (jak to ona mówi) "synka" 🤪
A już tak dobrze mi szło heh 😉

Wyszłam ze sklepu z dwiema parami bodziaków i śpiochami do kompletu, typu "new born" 🤪
No i oczywiście Ola z nową kiecką hehehe 😉

Chwilę słabości dzisiaj miałam po prostu 😜, a później się dowiedziałam, że "mój" zrobił to samo w Anglii i już robi z Kajtka piłkarza 🤪

Już się boję jak wracać od niego będę niedługo heh, dodatkowy bagaż sobie chyba wykupię 🙃

A Wy poza ciuszkami macie coś konkretnego już kupionego ???????

Ja mam wózek po Oli ale to się chyba nie liczy co nie hihih 😜
Znalazłam też w piwnicy zaje**sty mebelek z drewna, z samymi półkami, chyba 5 półek w nim jest... i już sobie wyobrażam jak go pomaluję i na nim zrobię "przybornik" dla Kajetana 🙃
Bo z tego co pamiętam z Olą miałam wszystko poustawiane na komodzie i miejsca mi brakowało... i np. pieluszki już w rogu łóżeczka leżały... A tak wszystko w jednym miejscu będzie i łatwo dostępne co jest mega wygodne 🙂

haha widze ze i ciebie dopadlo 🙂 my juz ubranka mamy wszystkie chyba 😁
teraz przyszla kolej na wozek idzisiaj zaplaciclam zaliczke za naszego x-landera 🙂 🙂 🙂

a zeby nie bylo za dobrze nam czasem, tomojego meza zwolnili dzisiaj z pracy (mial umowe zlecenie) 🤢

• Mamusia
Ojjj Chloe...jeśli o zakupy chodzi to chyba zazdroszczę Ci posiadania tego wszystkiego już w domu 🙂
A co do męża to współczuję na serio bo wiem co to znaczy, a jeszcze w takim momencie 😞
Ale też oczekiwanie na baby bardzo mobilizuje więc musi być dobrze 🙂

• Mamusia
novaM napisał(a):
Ojjj Chloe...jeśli o zakupy chodzi to chyba zazdroszczę Ci posiadania tego wszystkiego już w domu 🙂
A co do męża to współczuję na serio bo wiem co to znaczy, a jeszcze w takim momencie 😞
Ale też oczekiwanie na baby bardzo mobilizuje więc musi być dobrze 🙂

Ja też zazdroszczę i powoli w panikę wpadam , bo ja jeszcze nic nie mam 🤪 🤪 🤪 No ale czekam na siostrę, która ma mi przywieźć różności i nie wiem na razie co kupować. 😮