Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Madzia dziewczynki są śliczne ,ale faktycznie strasznie podobne ja bym miała problem z odróznieniem ich,dziewczyny wózki świetne tylko ja jakos sie nie moge przekonać do tych 3 kołowych.
Amii będzie wszystko w porzadku zobaczysz za kilka godzin będziesz miała córcie na piersiach;-)
Babeczki milusi dnia wam zycze,i oczywiście smacznych obiadków;-)*

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
NEWYORK i spacerowka ...

Dziewczyny nie piszcie o tych pierogach, lazankach i kluchach bo slina mi cieknie po nogach ☺️ [img size=372]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/spacer11.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Dzien dobry

Wózek śliczny 🙂

Wciągnełam sniadanko i stwierdziłam że jeszcze raz wypiorę pościel. Żlem mi się wypłukało 🤨
Jak już sie powiedzie pranko i prasowanko to zakładam pościel. Tzn prześcieradło i ochraniacz bo i tak więcej nie będę używać z kompletu jak narazie.

• Mamusia
Hej dziewczynki!!!!

ANIA78 tu bierze sie wszystko to samo co w PL,jak urodzisz bez problemow i naturalnie towypuszcza Cie nawet po kilku godz.alew zyciu bywa roznie i kto wie mozetrzeba bedzie zostac dluzej wiecja biorewiekszy zapas ciuszkow 🙂,przyszykowalam chyba piec par body i piec par spioszkow,kilka cienkich czapeczek i pajac na wyjscie.Oprocztego biore paczke pieluszek,sudocrem.
Jak szlam na cesarke to wzielam cala pacze pieluszek(wiesz te ok 24sztuk) i myslalam,ze za duzo ale jednak sie przydalo 🙂
Zawsze mozesz dopytac poloznej a jak nie wal do mnie 😉

• Mamusia
czesc mamuski ale sie dzisiaj dzieje szok 🤪
amii kochana trzymamy kciuki napewno wszystko bedzie ok i juz niedługo bedziesz tulic corcie zazdroszcze
madziaa dziewczynki piekne i strasznie do siebie podobne ja bym ich nie odroznila ☺️ ☺️
mnie znowu wczoraj w nocy silny bol jak na okres zlapal i jak by mi sie piczka rozciagała kolo 2 przeszlo ale moj tata oczywiscie juz alarm podniosl i kazał mi sie pakowac i rzeczy dla małej szykowac ciekawe co dzisiaj maz powie jak przyjedzie :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
aaa dziekuje Dziewczyny za mile slowa na temat wozka 😉
... i swinki :P
sama tylek na chwile w spacerowke wlozylam i Maz mnie kawalek przewiozl heh

Ania ja mam 10 tetrowych i 10 flanelowych

tez o tych rodzinnych na ddtvn ogladalam ...
ale nikt przy naturalnym nie byl ?
tylko przy cesarkach ...

• Mamusia
Amii kciuki zaciśnięte 🙂
Monia za Ciebie tez oczywiście 😁
Agatta Wózek wypasiony, ale świnia rządzi 😁 😁 😁 😁
Madziaa Twoje dziewczynki to atak klonów :P Prześliczne 🙂
Duszenie zaliczyłam wczoraj, inicjatywa raczej wspólna 😁
Tetrę wczoraj prasowałam (mam 20szt.) i jak dla mnie lajt, chociaż nie wiem jak Wy ja to robiłam żeby była delikatniejsza, a nie idealnie równa pod linijkę 🙂

• Mamusia
Ja tez nie spotkalam sie z mezczyzna,ktory zalowal by ze byl przy porodzie,oprocz wojka mojego meza(inna generacja) ktory zazekal sie,ze w zyciu nie bylby przy porodzie.

A moj maz byl badzo szczesliwy bedac przy mnie.
caly czas trzymal mnie za reke i byl ogromnym wsparciem!

• Mamusia
no u mnie tez jest problem z magazynowaniem, poki co wszytsko jest w kartonach, za jakis czas sie wypakuje gondolke i fotelik no i stelaz a spacerowke wywioze do rodzicow(dzieki Bogu ze mam rodzicow z ogromnym domem)co sezon wywoze do nich ciuchy bo w moim mieszkanku bysmy sie nie pomiescili.

ja tetry ma 16, 10 białych i 6 kolorowych.

Kolega też był przy porodzie i stwierdził że takiego cierpienia na twarzy kobiety nigdy nie widział...i że jest dumny ze swojej żony że to wszystko zniosła dla ich maleństwa.

Przysnęłam na chwilę 🙃 i o tych porodach to tak przez sen słyszałam że tylko głowę kamerowali ale nie wiem czyją 🤪

• Mamusia
jeju jaki tu ruch 🙂

no przede wszystkim amii, kochana trzymaj się 🙂

moniadad czekamy na wiadomości od Ciebie 🙂

anka ależ ty eleborata wypisałaś

agatta czekam na filmik i wóz wypas

natomiast nikola i gabrysia są niesamowite, identyczne dla mnie ale mamusia napewno nie ma z tym problemu, cudowne są, całuje madziu 🙂

ja tez sprzątam, mąż urodziny dziś ma, szczęście że obiad mam u mamy, ale muszęna jakies mini zakupy jechać 🙂, w sumie żadnej wielkiej biby nie robie zrzucam na brzuchol że mi cięzko 🙂