Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Madziaa - dziewczynki śliczne!
Mi się dzisiaj śniło że urodziłam bliźniaki 🤪 , od razu byli duzi i już sami chodzili i jedli różne rzeczy (np chipsy) a ja się martwiłam, bo jak się karmi piersią to nie powinno się dokarmiać/dopajać... 🤨 No i zapominałam o karmieniu piersią i zamiast 8x/dobę karmiłam 2x 🤨 I absolutnie nie umaiłam ich rozróżnić...

A jak się obudziłam to się strasznie zastanawiałam ile ja mam dzieci w brzuchu

• Mamusia
Dzien dobry lalki!!
Amii juz sie odmeldowała z rana teraz pewnie szykuje sie na wyjscie...ehhhh,wszystko pojdzie gładko,wierzę i niedlugo beda wiesci od niej 🙂

ja wczoraj wieczor mialam jakis "nie tego" bolala mnie prawa strona jakby od nerki promieniowało na udo i jak ległam przed 21 tak obudzil mnie chlop po 23ej a ja w proszku,a mialam w łozku czekac juz na niego...z kolacją hehe...

• Mamusia
Witajcie dziewczyny!!!

Amii trzymam kciuki- dziewczyny prośba jak tylko się dowiecie jak tam Amii dała rade z ta cesarka to piszcie bo dla mnie teraz każda informacja jest ważna, przed moja poniedziałkowa wycieczka do szpitala 🙂

Sorki nie doczytałam, ale z jakiego powodu Amii ma cesarkę?czy jej maleństwo też może cały świat ma w pupie tak jak moj synuś? hihihi

Jeśli chodzi o pieluchy tetrowe to ja mam ich 20 sztuk. Siostra miala 10 na poczatku i potem 10 dokupila bo mowi, że lepiej miec wiecej lepszy komfort, wiadomo, że pieluszki przydaja sie do wszystkiego np jak sie dzieciatku uleje itd

Madziaa córy masz sliczne 🙂 podobne jak dwie krople wody! podwójne szczęście 🙂

Agatta wózek świetny. Ja też dzis odbieram nasz wózek, jesli się uda to też wrzucę fotkę 🙂ciekawe jak kolor bedzie wygladal bo widzielismy go tylko w katalogu...

Dzis mialam koszmarna noc, mialam tak okropny bol plecow, że w zaden sposob nie umialam się ułożyc do snu, brr koszmar jakis, zasnełam o 4 nad ranem dopiero, a teraz juz nie potrafie spac dluzej bo wstaje o 8, wiec wyobrazcie sobie teraz moje wory pod oczami...brrr
Czy Wy tez miewacie takie bóle?

Poniewaz wczoraj lekarz stwierdził, że otwiera mi się szyjka musze leżeć i nic w domu nie moge robic, byle tylko do poniedziałku wytrzymać, a szlak mnie trafia na widok tego kurzu i bałaganu....

Moj mały waży 3,2 kg a mam koniec 37 tygodnia. Niby ma być dużym bobasem 🙂

• Mamusia
... Maz sie zabral za porzadki w szafie ...
o jak dobrze - nie musze ja tego robic ! 🤪
tak mi sie nie chcialo ☺️

Sztunia sto lat dla "starego" :P 😉
... bo przeciez wiadomo, ze my caly czas piekne i mlode a u nich to juz z gorki 😉

JoZo chyba nasza Madzia sie tak przejelas skoro blizniaki Ci sie snily 😉
... ale swoja droga to ja tez jakies glupie sny mam ...

bogusia jak u Ciebie tak bezbolesnie to moze Ty juz gdzies urodzilas 😉 🤪
... Ty sie lepiej rozejrzyj po domu 😉 😉 :P

Ramka w lozku to sie desery "jada" nie kolacje 😎 😉
dostal deser ? 😉

Anulka 3,2 kg duza juz Dzidzia 🤪 fajnie !
mnie plecy narazie nie bola ... i cale szczescie ...

• Mamusia
bogusia nie martw sie zazwyczaj jest tak ze te co narzekaja ze cos je boli to przenosza a tym co nic nie jest rodza niespodziewanie, tak jak moja kolezanka w piatek smigalysmy po miescie mowila ze juz chciala zeby cos ja zaczelo przynajmniej bolec a tu nic a w sobote o 7:50 tulila juz synka :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: