Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
odebrałam dzisiaj aparat z naprawy. i jeszcze go ładnie podczyścili, zainstalowali oprogramowanie, podciągnęli parametry 🤪 normalnie jestem podjarana 😁 to już młoda może wychodzić, będę ją focić z każdej strony :evil: wreszcie model, który nie może uciec :laugh: 😁 :laugh: 😁 :laugh: 😁

wróciłam z włóczęgi 😉 alee cieplutko i ładnie 🙂 i wiecie co?? zaglądam przez okno a dzieci sprzątają na tym podwórku,wyniosły to łóżko i te deski 🤪 normalnie szok!!!! Co redaktor naczelny ILONA potrafi zdziałać 😎

• Mamusia
czekam na mezulka, zrobilam nalesniki i teraz moja mamuska je piecze, bo mi sie stac nie chce 😁

a ja po wizycie w pracy, bylam tylko 3 godziny, nasluchalam sie o porodach i moim wygladzie i oczywiscie wszystko sie spelnilo co napisalam (brzuch nisko/wysoko, przytylas/ nic nie przytylas etc etc) :P

a jutro jade z mezem na zakupy, obkupie go, bo o siebie zaczne dbac po porodzie :P teraz juz mi sie nie oplaca 😁

Irysek tez jestem tego zdania że sobie coś kupie dopiero po porodzie bo teraz sie nie opłaca a nawet jakbym kupiła teraz to ubierając na brzuchol traci kształt i mi się nie podoba 😞

• Mamusia
kurcze, zazdroszcze Wam Dziewczyny, ze tak mozecie biegac, latac, pogoda super ... a ja leze ☺️
co innego lenic sie z wlasnej woli, a co innego jak trzeba ...
podziwiam Brzuszki, ktore musialy sie oszczedzac pol ciazy albo wlasnie lezec ... mam na codzien taki wiatrak w tylku, ze nie wiem czy bym to zniosla ☺️

E no Ilonka to teraz powinnaś redaktorem naczelnym zostać 😁
teraz cię na Bal Dziennikarzy napewno zaproszą 🤪

Agatka ty strus pędziwiatr jesteś. odpoczywaj teraz bo poźniej to dwie takie Agaty będzie za mało. Jak z wózkiem ruszysz to kółka odpadną 😉

• Mamusia
dzieki Dziewczynki - no jak mus to mus ☺️
... ale tez bym juz w jakies letnie laszki wskoczyla 🤪
narazie to mieszcze sie tylko w te zimowe ciuchy, ktore bardzo chetnie oddam za darmo jak tylko urodze ...
tak mam ich dosc ☺️

ilonka jak Cie na ten Bal Dziennikarzy zaprosza to my z bogusia ( jako osoby towarzyszace ) tez idziemy 😉 😎
... nazremy sie dobrych rzeczy za friko 🤪

• Mamusia
oj tak mi sie takze marzy metamorfoza szafy, bo na spodnie w ktorych latam od listopada juz nie moge patrzec 😠
przegladalam osttanio strony wszystkich firm w ktorych przewaznie sie ubieralam i az zasilinilam sie jkaie wszystko piekne wiosenne kolorowe no i niestety cholernie drogie ale juz zapowiedzialam mezowi ze gdzies w czerwcu biore sie za siebie ,mysle ze juz tak na chrzciny (lipiec/sierpien)to jakos sie czlowiek wyrobi.
wy laseczki szykujecie kiejdy na bal debiutancki naczelnej ilonki a ja w wakacje 2 wesela mam 🤢

• Mamusia
no ja tez wlasciwie w 1 spodniach latam przez cala ciaze ...
rzygam juz jak je widze 🤢

... a jesli chodzi o wesele to ja Cie moge asienka zastapic bo uwielbiam takie imprezki 🤪
... zwlaszcza te biesiadne 🙂 ... co to potancowac mozna, pospiewac, vodeczki sie napic, super 😆

• Mamusia
ilona no widze dobrze załatwołas sprawe,tylko czemu dzieci to sprzątają? 😁
agatta ty się jeszcze nabiegasz,zobaczysz 🤪
ja dzis cały dzien na nogach,ledwo żyje ale ważne ,ze remik zadowolony 🙂

wyszukam nam takie kiecki o jakich nawet nie marzyłyście 😁
idę moczyć nogi w soli 🙂

http://www.eioba.pl/a71172/porod_fizjologiczny_postepowanie_ratownicze
Od myslników co powinna robić położna. Może to drukne i na porodówce będe sprawdzać czy wszystko robi zgodnie z instrukcja :P