Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Świerzego powietrza to dzisiaj otrzymałam w takim nadmiarze że będę spać jak male dziecko 🙂
Ale tak to jest jak dwa miesiace przeleżało się w szpitalu to teraz chce się nacieszyć i nadrobić stracony czas.
Widzę że większość kobitek dzisiaj za prasowanko się wzięło. Na mnie czeka sterta rzeczy i będzie musiała poczekać do jutra bo dzisiaj już mi się kompletnie nic nie chce.

• Mamusia
a wiecie co ...
moj Maz mi ostatnio powiedzial, ze imie Amelia mu sie przestalo podobac 🤔 i teraz woli Oliwia ... jak dla mnie Oliwia bardzo ladnie, ale nie wiem co mu sie tak nagle poprzestawialo ... Wasze Chlopy tez tak kombinuja ? 🤔
czy juz macie ostatecznie ustalone imiona ?

• Mamusia
no my jeszcze nie planowalismy dziecka a imie bylo wybrane:P ale moj pan osttanio tez mial jakies przeblyski odnosnie imienia ale na 100% nie zmieniamy ja jedynie zastanawiam sie nad drugim imieniem chcialabym dac synkowi drugie imie po moim tacie ale obawiam sie ze drugi dziadek sie obrazi i nie wiem.

• Mamusia
No moj maz powiedzial,zejak sie urodzi chlopiec to chyba nie chce zeby nazywal sie Aleksander 🙃
Ale na 80% ma byc dziewczynka 😉

Patrzcieco kupilam przed chwilka na ebay`u 🤪
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220573164505

fotka jest na samym dole strony

• Mamusia
U nas z imieniem nie było problemu. Miałam je wybrane na długo przed zajściem w ciążę i mężowi też się ono spodobało. Drugie imię Filip dostanie również po moim tacie może i rodzice męża będą z tego powodu zli ale ja chce w ten sposób podziękować moim rodzicom za to wszystko co dla mnie do tej pory zrobili. Także teściami wogole się nie przejmuję w tej kwestii. Zresztą w żadnej innej również.

• Mamusia
no wlasnie agata jednemu sie przyjemnosc sprawi a drugi bedzie stekal ale ja sobie tlumacze ze po jednym dziadku ma nazwisko to po drugim moze miec drugie imie:P
fajne ubranka w ogole teraz te ubranka sa niesamowite, takie dopracowane odszyte i jakie fasony wzory jak dla nas samych.

• Mamusia
kasiak no ja takze bralam pod uwage imie mojego taty wlasnie dlatego aby tym faktem podziekowac mu za to co dla mnie i mojego meza zrobil poprostu wielki szacun tylko adam edward to chyba dziwnie brzmi ☺️
no mi wystarcza komentarze tescia jak se wypije i pieprzy przy stole cyt"no jak sie wrodzi do mnie dziadka i bedzie mial moj charakter to bedzie rewelacyjnym czlowiekiem" kuzwa a ja zawsze mowie ze to bedzie mieszanka mnie i meza a nie dziadkow czy wojkow ciotek i babek 😠

• Mamusia
hehehe nie agatka nie po majdanie 😁 😁 😁 😁
po prostu nam się podobało,pasowało do Remika 🙂
mój Przemek się uparł na Emilke,no niby ładnie ale kurde no,tak chciałam Marikę.

Wiecie co myślałam,ze się nie boje poniedziełku,bo wiem mniej wiecej co mnie czeka ale jednak nie ukrywam trzese dupą 😞
w nocy ciągle o tym myślę,boje się ,że mi wldy odejdą przez poniedziałkiem a niechciałabym,bo niby gin kazał dzwonic do siebie jakby sie wczesniej cos dzieło ale jakoś niechciałabym tam wpadac w nocy....kurde przeraza mnie ten fakt ,ze juz w poniedziałek mnie potną i bedzie emilka 🙂
Mam takie fazy czy bede dobra matka,czy dam rade z 2 dzieci,i w ogóle no!
kurde boje się 😞