Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja mam nadzieję, ze Aronek nie wrodzi się do dziadków bo jeden i drugi tak samo pierdolnięty więc oby nie 😉 :laugh:

imię wybraliśmy takie i nikomu się nie podoba, wszyscy dziwnie zareagowali, a ja mam to tymbardziej gdzieś i Brtek również 🙂
drugie imię dostanie po tatusiu bo Bartosz to bardzo ładne imię według mnie oczywiście i nawet pasuje Aron Bartosz Kłeczek 🙂
zednego dziadka tym samym nie skrzywdzimy 😉

miałam sprawdzić kolor farby i jak zwykle skończyło się na zupełnie innej robocie - umyłam okna,a wbrew pozorom mam ich trochę :laugh: i teraz mnie jebie coś w plecach i brzuch twardy jakby.
nospa zapodana ale chyba za duzo było jednak kucania 🥴

iskra, nie pękaj,budjet olrajt 🙂 🙂

• Mamusia
ja imie dla syna mialam juz wybrane 13 lat temu, dla corki nie mialam, jak poznalam mojego meza to mi powiedzial, ze nigdy w zyciu Igor nie bedzie, a po 5 latach zwiazku bedzie Igor, i juz nawet maz nie chce nic zmieniac bo sie przyzwyczail, on za to wybral imie dla corki jakby kiedys byla 😁

ale caly czas mam dylemat jak dac na drugie i chyba zostanie imie po tatusiu znaczy sie mego meza 🙂

p.s.ale sie nachodzilam nogi mnie bola maz mi wymasowal, troche pomoglo, ale teraz znow mnie bola, ide sie polozyc.

no to gut najt 😁
amii wszystkiego naj!!!

• Mamusia
No i jak się czepiamy, to jeszcze to jest niezbyt fajne:

C. pomoc w urodzeniu główki
- delikatne uciskanie główki ku dołowi

Wyedukowano mnie że nie wolno tak robić, główka ma urodzić się sama; co innego podtrzymywanie a co innego uciskanie!

😉

• Mamusia
jestem po kolejnej kąpieli, w międzyczasie podejrzewam, że odchodzi mi czop (typowy przezroczysty glut)
skurcze mam non stop takie jak wczesniej, ale udało mi się nawet oko zmrużyć 🙂 oczywiście pobudka co 5-6 minut bo boli i oddycham

mężyk śpi, może i mnie uda się jeszcze doleżeć 🙂