Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Przylaz mi do wanny obwiescic niusa.
Powiem wam ze gorzej było jak umierał Papież bo to trwało kilka dni i siedział non stop w robocie. Wszyscy przygotowani na najgorsze.

**Spam
Zdradze wam jeszcze kilusy roboty w tv. Na wszystkie ważnijsze osobistosci pisarze, artysci itd sa gotowe filmiki, takie przegladu ich twórczosci czy działanosci.I jak ktos umrze to maja gotowe tylko na koncu np dodaja karte z data smieci.Bo montazysci ie dali by rady sklecic czegos takiego w np 30 minut do najblizszych wiadomosci.

• Mamusia
Agatta – smaruję brzuch i uda (z milionem rozstępów) tym co mi zostało z czasów ciąży, aktualnie DERMIKA balsam ujędrniający na zmianę z ZIAJA do której dodaję oliwy z oliwek. Piersi na razie sobie daruję.

Klapi – kwiaty pięknie wyhodowane 🙂

Iskra – pytałaś o sposób jedzenia: nasz zuch czasami pije tak łapczywie, ze aż się krztusi, a czasami tylko dziamga i udaje zainteresowanie (ale nie daje się odstawić) 🤢
Wszystkiego najlepszego dla Remika!

Smutno od rana w związku z katastrofą 😞 Naprawdę wielka nauka, że nie warto niczego odkładać na potem...

• Mamusia
emilka dobrze, ze masz juz kontakt z Tata - nie bedziesz musiala sie stresowac
JoZo dzieki za info 🙂

a ja Wam musze wkleic syneczka mojej kumpelki, pisalam jakis czas temu o niej - miala cc, byla zagubiona w szpitalu i ciezko to wszystko przechodzila ...
ale juz wrocila do domu i przeslala mi taka fotke 🙂

[URL=http://img24.imageshack.us/i/img0104xi.jpg/][IMG]http://img24.imageshack.us/img24/5426/img0104xi.jpg[/IMG][/URL]

slodziaczek ☺️