Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

a moje Dziecko nie chce spać...leży sobie stęka w łóżeczku ale usnąć nie chce 🤢 już cycem chciałam przekupić i nastrój jej zrobiłam a Lenka nic oczy wielkie i ma gdzieś że mama chce się wykąpać z tata 😮

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wróciłam z trasy całe 700 km za mną i trasa do d... radary korki ale co sie dziwić w Poznaniu nie ma lekko.
dla odmiany u mnie miła niespodzianka - misia dziś była słodka i teraz ją wykąpałam dałam mleko i chrumka sobie przed snem 😁 a Wiki lat 11 - przywitała mnie konwaliami i ulubionymi perfumami od sióstr - miło że dba o to tzn. że akceptyuje w 100% siostrę - a nie wspomnę że misiek zadbał o kasę i pomógł w realizacji.
Zjebany dzień w trasie skończy sie słodko - najsssss... 🙂

• Mamusia
cześć
podciepek już figluje, a ja oczu otworzyć nie mogę, wczoraj usnełam o 21.30, a czuje sie jak z krzyza zdjęta, obiecałam sobie że już więcej załamek robić nie będę bo to się odbija na misi, w sensie mnie boli głowa i wogóle.
Wpadłam na pomysł żeby przed kazdym karmieniem cyca przemywać rumianiem, no i dziś już juest mniej krostek, więc walczymy rumiankowo 🙂
u nas dla odmiany pada, ale podobno od jutra słoneczine więc co ta 🙂

• Mamusia
Witam kochaniutkie 🙂
mi dzien matki tez minal bez zadnej rewelacji-tutaj obchodzony jest w marcu wiec nie meczylm corek,ze znow jest-chociaz Maja przysniosla mi laurke-gotowca obrazek ,ktory narysowala chyba kilka miesiecy temu 😁 😁Michelle byla grzeczniutka-ale o 2 w nocy wstala i maruedzila troszke
Jagoda byla marudna i placzliwa caly dzien jak juz nie miala o co plakac to mowila,ze placze z przykrosci... 🥴 😁
robilam zadanie z Majeczka-miala narysowane drzewo a w jego konarze narysowac rzeczy przetworzone z drzewa-narysowala drzwi,ramke-podpowiadam jej-papier toaletowy
na co ona
"TO JA SIE WYCIERAM DRZEWEM"
☺️ 😁 😁 😁 😁
MUSZE gdzies zaczac zapisywac ich teksty,zaleuje,ze tego nie robilam bo juz nie pamietam wczesniejszych ich rozbrajajacych tekstow... 🙂
zycze milego dnia
u nas znow pieknie
dzis jade z Michelle na szczepionke 😞 😞
Pozdrawiam

• Mamusia
czesc laseczki 🙂
sztunia mialam wczoraj to samo liczylam ze maz wezmie malego na rece podejdzie do mnie i walnie jakas pogadanke a tu CISZA i tak przez caly dzien zero nawiazania do mojego pierwszego dnia matki oczywiscie sie splakalam i spedzilam caly dzien sama z dzieckiem na spacerach bylo super adas grzeczniutki przespal caly dzien 🙂 juz mysle jak sie zemscic na mezu na dzien ojca 😠
dzis mlodego odwiedzaja moje kolezanki z pracy - cioc sztuk 5 🤪 mam nadzieje ze dziecko wezmie sobie to do serca i bedzie grzeczne 😉
a na prezent sprawilam sobie rynkowe balerinki za cale 40 zeta 😜
tak teksty dzieciakow sa rozbrajajace i takie zyciowe 🙂

• Mamusia
czesc mamuski ja to zla jestem dzwonie do przychodni i mowie ze chce dziecko na szczepienie zarejestrowac a ona do mnie ze szczepienia sa tylko od poniedzialku do srody 😮, co to za jakies wybieranie, 🤢
iskierka a co on ja wprzedszkolu złapał??????masakra
miłego dzionka spadam sie uczyc bo jutro egzamin z angielskiego w biznesie.... 😠 😠

• Mamusia
czesc mamuski ja to zla jestem dzwonie do przychodni i mowie ze chce dziecko na szczepienie zarejestrowac a ona do mnie ze szczepienia sa tylko od poniedzialku do srody 😮, co to za jakies wybieranie, 🤢
iskierka a co on ja wprzedszkolu złapał??????masakra
miłego dzionka spadam sie uczyc bo jutro egzamin z angielskiego w biznesie.... 😠 😠

• Mamusia
witam z rana.
spi Hałabała - nie zapeszam dalej - moze jeszcze pośpi.
iskra - a to pech, ale wiem, ze im wcześniej ta ospa dopada tym mniej śladów zostawia 😘
dla Majki w prezencie z okazji 2 misięcy fotka od Aronka z dopiskiem, ze gdyby w domu była bita śmietana to zastąpiłaby ten ręcznik 😉 🙂 🙂

[URL=http://img101.imageshack.us/i/golas.jpg/][IMG]http://img101.imageshack.us/img101/9366/golas.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

A Aronek dziś kończy miesiąc 🙂

• Mamusia
Czesc 🙂

nocka znowu zajebista - tylko raz wstawalam do Malucha 🤪
nad ranem jakies bole brzuszka nas dopadly, ale baki poszly i jest spoko
od 8 wegetujemy sobie razem bo Tatus miejsce w lozku zwolnil 😉 i pojechal na miasto
teraz Bobas przysypia ...

my juz mamy gipsowe odlewy - lapka i syrka 😎

Iskierka no Mala bedzie miala z glowy na przyszlosc ...
buziaki dla Kropka Remika od ciotki A 🙂

zakladeczka

• Mamusia
a u nas bobotic podawany profilaktycznie (z autopsji wiem, ze warto zapobiegać) czyni cuda czyli bąki idą przy każdym przeciągnięciu. śmieszne te pruty 😁 😁
o, koniec laby bo budzi się mój "jubilat", rozkopał już kocyk i przeciąga sie wydając dźwięki, o których istnieniu nie miałam pojęcia 😁
u nas też nocka zajebista zakończona o 7-ej wielką kupą 🙃