Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziękuje dziewczyny 😉

Mam pytanie odnośnie kwasu foliowego,bierzecie jeszcze czy zaczęłyście już brać witaminy?To moja druga ciąża ale jakoś nie pamiętam jak długo brałam kwas foliowy.Mdłości dopadają mnie o każdej porze dnia,ale z każdym dniem jest lepiej.Na pierwsze usg ide 12.pazdziernika.Już niemogę się doczekać.

No to po spaniu...nie znoszę jak mi ktoś pod oknem biadoli a zebrało się stadko Pań przed 70 i mówiło jak to musiały czekać na autobus by na cmentarz dojechać.Miałam od razu alarm w głowie :HALOOOO!!! Jestem w ciąży nie znoszę słowa cmentarz,spadajcie spod okna sio sio sio!!!

Co do witamin to ja mam kwas foliowy już w zestawie więc nie biorę dodatkowego...

Drugi talerz zupki chociaż coś mi znów wszystko w przełyku stoi 🤨

• Mamusia
studiowałam dziennie pomagałam tez dziecią z biedniejszych rodzin w formie korepetycji z matematyki i agielskiego, miałam rente po mamie, stypendium i 1000zł mi wystarczalo nie myslalam, o pracy teraz bede studiowac zaocznie i czekac na babla naszego a potem po 2 latach napewno bede chciala pojsc do pracy a moze nawet wczesniej sie uda osiagac szczyty zawodowe

• Mamusia
Ja osobiście do pracy nie chodze.Mam w domu trzy letnią córeczke która nie chce chodzić do przedzszkola.Wczoraj jednak,przyjechała do mnie pani z Avonu i zostałam konsultantką a raczej reprezentuje Avon(bo to ona zbija kase).Mąż pracuje więc ja też chce a że Julka nadal siedzi w domu to wymysliłam sobie że będę miała prace w domu.No i zawsze jakiś grosz wpadnie.

Co do jedzenie to u mnie dzisiaj była zupa brokułowa i na drugie danie robie placki ziemniaczane. 🙂