Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Pewnie ilu ludzi tyle jest przesądów...u nas najczęściej właśnie mówi się,że dziewczynka zabiera urodę,a chłopiec jej dodaje...choć np.moja bratowa w ostatniej ciąży brzydko wyglądała,miala plamy na buzi a był chłopak...przyjaciółka całą ciążę wcinała kwaśne i urodziła dziewczynkę...wszystko na opak..hehe :-)

jeszcze jest o pępku że jak wystaje to chłopak a jak jest wklęsły to dziewczynka 🙂 🙃

Ale ja tam w to nie wieże...wiem że będzie u mnie chłopak bo z Męża strony są sami chłopcy także już się nastawiłam.

• Mamusia
U mojego chłopa też sami faceci.
A ja bardzo bym chciała chłopca.

Z tym kilogramami to marudzicie 🙂 Jedna przytuje źle, druga nie przytuje źle. A ja zamierzam się tak nie przejmować. Fasola ma być zdrowa i to najważniejsze. Oczywiście zdrowy tryb życia, ale i trochę lenuichowania i obżarstwa - w końcu potem już nas nie będzie życie tak rzopieszczało 🙂

Asienka1 jest taka gazeta m jak mama i tam są zawsze pokazane ćwiczenia na rożne partie ciała które możesz wykonywać podczas ciąży.
Ja osobiście ćwiczę na piłce dmuchanej która przyda się też jak będzie już bobasek 🙂

• Mamusia
na uda by sie przydały... w kwietniu beda miały spory wysiłek,juz nie mówie o miesniach tam .. 😁 a u ns , od meza same chłopaki i z mojej strony tez sami faceci, wiec sadze ze chłopak bedzie. wg przesadów tez mi chłopak wychodzi 🙂 w kazdym razie, byle by zdrowe było 🙂 z sexem to mnie pocieszyłyscie 🙂 sadziłm ze tylko ja w ciazy taka oziembła.... mam ndzieje ze zgodnie z zapowiedziami to minie szybciutko 🙂