Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dwie pakuję

w 1 ma być to co na tzw "dzień dobry":
na spodzie: ręcznik mój, kosmetyki do kąpieli po, koszula na przebranie, majty i podkłady popor, stanik,i kilka wkładek laktac, skarpetki w razie "w"
w srodku: rożek, pieluszki tetra, ciuszki w dwóch rozmiarach (po 3 pajace i 3 body), czapeczki, skarpetki, niedrapki, pampersy, kosmetyczka małego
na wierzchu: koszula do rodzenia, szlafrok, pielucha do okładów lub ocierana potu, gumki do włosów, pomadka nawilż

w bocznej: klapki
w drugiej bocznej: dokumenty, badania, ubezpieczenie, telefon z ładowarą, długopis, jakiś notes, przekąska - suchary czy coś w podobie, chusteczki chig.

w 2 ma byś to co na drugi dzień moze mi dowieźć bartek:
reszta ciuszków dla małego juz w tym rozmiarze co potrzeba - wyjmie jedną z paczek, ubranko na wyscie, koszula lub dwie dla mnie do karmienia, moze ta poduszka poporodowa, ręcznik dla małego, kocyk, kilka pieluszek tetrowych, laktator z butelką, podkłady poporod, wkładki lakt., jakas książka, moze ciuchy i buty na wyjście, jakiś podkład i róż coby ludzi nie straszyć, moze cos mi się jeszcze przypomni

• Mamusia
tak, nabijajcie się ze starszej koleżanki 😞
nie do pierwszej torby ksiązkę biorę tylko do drugiej :P
i to ksiązkę pt. Moje pierwsze dziecko.
a co?!

moze sie przyda na następny dzień jak w panice będę miała pustkę w głowie i zapomnę jak zmienić pampersa 🙂

• Mamusia
Hej kuleczki korzystam z życzliwiej Pani w sklepie i pisze do Was u mnie wszystko dobrze mam nadzieję że już dzisiaj będę miała internet bo strasznie głupio bez wiadomości od Was.Dzisiaj 15.30 wizyta u gina więc dowiem jak długo jeszcze 2 w 1 będę chodziła jeśli nie będę miała internetu to napiszę sms to na pewno któraś Wam przekaże.
Amii w razie czego trzymam kciuki za Twoją cesarkę
Pozdrawiam.
A będę miała internet zajdę do pracy przed ginem i wezmę bez przewodowy że też wcześniej nie pomyślałam no ale w tym stanie bynajmniej mnie myślenie boli i to bardzo.

• Mamusia
bez wczorajszego dobranoc mowie dzisiejsze dzien dobry 😘
agata piekna ciazowa sylwetka, normalnie same pieknosci wsrod nas kwietniowek 🙂
ania super opis spakowanej torby oczywiscie notatke sobie zrobilam:P
trzymam kciukaski za dzisiejsze przeglady 🙂

• Mamusia
dzienobry 🙂

a cop tu tak pusto???

dziewczyny prosze o rade bo nie wiem co robić...

mam zawroty głowy, słabo mi i mnie mdli.... chyba jestem w ciąży :P ale tak poważnie to nie wiem co robić.

z dzidzią ok, ciśnienie książkowe a mimo to czuje sie słaba.

czy to anemia??

• Mamusia
Cześć laseczki,

Nalwos też tak miałam ok tygodnia mnie meczyło, lekarz kazał sie informowac o taki stanie . Ja zfrobiłam badania zelazo ok - przeszło samo jak przyszło....

Agatta - przespałam sie z chilli i fundge, zostaje przy fundge 😉 To jak mnie nad morzem latem odwiedzicie nie bedziemy miały takich samych tylko podobne 😁

Najlepiej to jakby z tych dwóch zrobili jeden ale to chyba nie da rady co/ 😁

• Mamusia
dzieki ela i NY za słowa otuchy 🙂
no własnie gadałam z moją mamą- jest pielęgniarką. powiedziała że może Julka mi uciska na ner wegetatywny i stąd te objawy.
mam nadzieje ze szybko przejdzie, bo to nie fajne 😞