Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Zleciało strasznie szybko... Od soboty będę żoną, niezłe jaja 😉 heh No i wreszcie będziemy mieszkać razem, bo tak to mieszkaliśmy od siebie 10 minut drogi, każdy z rodzicami, ale widywaliśmy się i tak non stop, codziennie !

Spałyście w ogóle w nocy przed ślubem? hehe Ja chyba nie zasnę.

• Mamusia
cześć dziewczynki
a ja z okna widzę bloki.... uroki mieszkań na 11 piętrze ;/ a w Poznaniu dzisiaj piękna pogoda świeci słoneczko tylko teperatura nieciekawa 5'C dobrze że nie trzeba dzisiaj wychodzić
my w czwartek mamy wizyte poznamy wyniki badań i zobaczymy nasze maleństwo mam nadzieję że ułoży się tak żebym pogła potwierdzić swoje przeczucia że będzie synuś ;D

• Mamusia
Amii, ja byłam tak zmęczona że zasnęłam jak dziecko już o 21szej.
Inna sprawa, że my decyzję o ślubie podjeliśmy w czwartek a we wtorek (4 dni później) braliśmy ślub (w sukni i w kościele) Miny gości jak ich zapraszaliśmy tak zdnia na dzień - niezapomniane 🙂
Przynajmniej się nie stresowaliśmy przygotowaniami 🙂 Drugi raz zrobilibyśmy tak samo

• Mamusia
ja przed ślubem miałam problem żeby zasnąć ale jak już się to udało to spałam jak niemowle ;D
mój wieczór panieński wyglądał bosko... w dresie spacerek z kumplem on popijał pifko a ja ... Kubusia po pół godzinie zostałam odprowadzona do domku i do łóżeczka za to mój mężuś szalał na podwójnym kawalerskim ;D promieniował aż do poniedziałku hi hi hi

• Mamusia
nie wrzuciło mi obrazka 😞 spróbuję jeszcze raz

kirrke no to romantyzm pełną gębą! super! co do spotkania to jestem jak najbardziej za 🙂 tylko, żebym zdążyła bilety kupić... [img size=150]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Untitled_1-2954f952de42436d774da62a1ea5b808.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />