Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
IlonaB mam znajomego ktory mial 16 lat jak jego dziewczyna ( 14 lat) zaszla w ciaze i jego rodzice tak jak moi dali im gore domu nawet sami wyremontowali a ona powiedziala mu pozniej ,ze to nie jest jego dziecko. Walczyl o mala w sadzie, okazalo sie ,ze to jest jego dziecko a na dodatek wygral sprawe a wlasciwie rodzice bo on nie mial 18lat i teraz ma 19 lat i jest samotnym tata wiec pewnie jakby Twoj brat musial to tez by sie zmienil 😉 bo w zyciu bym nie powiedziala,ze ten znajomy sie zaopiekuje ta mala.

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mój brat cały czas się śmieje że teraz on sobie dziecko zrobi 🙂 albo przyprowadzi Panne z dzieckiem 🙂

Ja miałam 19 lat jak poznałam mojego Męża a on 20.

Razem zamieszkaliśmy po roku w Poznaniu i atm się uczyliśmy...wogóle Poznań miło wspominamy i zamierzamy tam wrócić.

Pies mojej teściowej znów dostał jakiegoś strupa koło ucha aż mu włosy odeszły i boje się żeby mi coś przez niego nie wyskoczyło 😞 mamy trzy shih tzu ale ten mojej teściowej jest jakiś felerny nie dość że gruba i długa to jeszcze ma jakieś syfy ciągle 🤨 martwię się żeby nie przeszło coś na mnie.

• Mamusia
Witajcie 😁
U mnie też zima 🙂 śnieżek prószy od samego rana, a wczoraj wieczorem tak wiało, jakbt huragan miała zaraz przejść 🤢
Wiecie, ja teraz zawsze płaczę jak widzę noworodka 😁 takie mnie wzruszenie łapie, a dzisiaj śniło mi się, ż emiala jechać do szpitala rodzić 😁

Amii Ty masz próbę w kościele?? Pierwszy raz o czymś takim słyszę że jest próba przed ślubem 🙂 a jesteście jedyną parą czy jest kilka??

Amii nie stresuj się bo zapomnisz że masz się dobrze bawić a ślub szybko przeleci 🙂

Asienka a Ty kiedy ślub miałaś??

Basik wyślij trochę śniegu do mnie 🙂

• Mamusia
dzwoni budzik, wstaje, mam zamknięte oczy jak idę do łazienki, siku, zęby, schodzę na dół i widzę... napalone w kominku po lewej w oknie balkonowym taras na którym biały puszek leży, na stole kakao z karteczką "wiem, że już jest zimne 🙂kocham Cię", no jak w romantycznym filmie...ale się rozmarzyłam

a tu do pracy trzeba iść, śnieżyca na dworze, wieje i zimno, cud że w pracy nam ogrzewanie włączyli i jest cieplutko

samopoczucie pierwsza klasa !!!!

• Mamusia
Fajnie macie z tymi ślubami 🙂To jakie szczęśliwe chwile
My z mężem od pewnego czasu się codziennie kłócimy i mam przez to doła. Ciągle chodzi o remont. Od 2 miesięcy nie mam kuchni i jest mi z tym ciężko a on "nie ma czasu" lub "nie ma siły remontować". To ja mam to k...a zrobić? Przepraszam ale już nie wyrabiam, ryczeć mi się chce:/ Najgorsze jest to że nawet jakbym chciała pojechać do mamy i pomieszkać w normalnych warunkach to mam do niej ponad 150 km a do pracy trzeba chodzić 😞

• Mamusia
i czeka mnie dzisiaj wizyta u dentysty 😞 a jutro do lekarza obejrzeć maluszka
macie jakieś sposoby na ułożenie w łóżku tak żeby po nocy nie czuć sie zmęczonym jeszcze bardziej? Co ja sie nakręce w łóżku to moje nie mogę sobie wygodnej pozycji znaleźć ;/ dziewczynki ratujcie