Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Trochę wczesno-jesienno-zimowego widoku z mojego okna Wam przesyłam 😁 Szkoda tylko, że nie widać na zdjęciu jak fajnie jeszcze śnieżek pada 😠 [img size=374]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Fotka003.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Septosan fix

Skład: ziele tymianku, liśc szałwii, liść miety pieprzowej

Działanie: Antyseptyczne i przeciwbakteryjne.

Wskazania: Ostre i przewlekłe stany zapalne błon śluzowych jamy ustnej i gardła. Pomocniczo zapalenie dziąseł i migdałków, angina, stany ropne w jamie ustnej.

Przeciwwskazania: Uczulenie na olejek miętowy. Nie stosować u dzieci poniżej drugiego roku życia.

Sposób użycia: 1 torebkę ziół zalać szklanką wrzącej wody. Naparzać pod przykryciem 15 min., przecedzić, stosować do płukania jamy ustnej. Nie połykać.

• Mamusia
fredereczka juz od 5 lat mieszkamy bez niej,teraz mieszkamy od 2 lat w irlandii,sciagnelismy ja tutaj z mezem jej,mieszkali u nas kilka misiecy,ale od pol roku mieszkaja sami 🙂 🙂 na szczescie,oboje tez pracuja a mi pilnuja dziewczynek jak maja wolne a ja ide do pracy,nie wyobrazamy sobie obie mieszkac ze soba chcociaz przyznam,ze jak mieszkali tutaj u nas to ani razu sie nie pokliocilismy:laugh: :laugh: szok,ale obie ustepowalysmy sobie

• Mamusia
widze ,ze naskrobalyscie 10 strona moje grudniowki tez cos naskrobaly wiec mam co nadrabiac :P

Ja piore recznie wszystkie ciuszki jakie dla malej upolowalam i juz padam! najbardziej mnie wkurzalo pranie pieluch tetrowych i flanelowych bo nimi sie nie zachwycam a tak to sobie chociaz poogladam co mam dla malej :P

• Mamusia
Ellka moja siostra mieszkala w Irlandii ale w czerwcu przeprowadzila sie do Angli bo w Anglii robi teraz doktorat. Ale Irlandia piekny kraj 🙂

Kirrke nie przejmuj sie 🙂 niektore z naszych grudniowek dopiero miesiac czy 2 miesiace temu wyszly na wage poczatkowa a pozatym chyba kazdej sie wachala waga, mi jakos do 20tc 😉 i jak od sierpnia musialam lezec przez to rozwarcie to w 2 tyg przytylam prawie 5kg haha :P i teraz moj kochany mowi na mnie pączek 😁 :P ale co tam... wezme sie pozniej za siebie 😉