Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ale nas wymiotło...taka cisza się zrobiła 🙂

witam Was śniadaniowo i z całego serca dziękuję za kciuki, są nieocenione, jak widać...u mnie dzisiaj bułka z waniliowym Danio i miętka do popicia...wczoraj zjadłam za dużo kiełbaski i się trochę męczyłam w nocy, bo żal mi było zwracać 😉

Basik mam nadzieję, że znajdziesz dla kociaków dobre domy. sama bym wzięła ze dwa słodziaki, ale na stałe mieszkamy w Szkocji i są straszne cyrki z przewiezieniem zwierzaków. nie miałabym sumienia narażać maluchów na tak ogromny stres. no i koszta też niestety niemałe 😞

wieczorem lecimy do domu i już się denerwuję, bo bardzo nie lubię latać, a tu jeszcze nudności od kilku dni mocniejsze...

a jak tam dzisiaj Wasze samopoczucie?

• Mamusia
hej 🙂

Ja znów obudziłam się o 1 i nie spałam do 4... To jest coś okropnego... jeszcze niedawno mogłam spać 12 h a teraz budzę się i nic, nie zasnę.

Wczoraj taka cisza była, mam nadzieję, że dziś to się nie powtórzy :P

Miłej niedzieli 🙂

• Mamusia
Hej Dziewczyny,
pojechałam wczoraj do Taty swojego poinformowac go że zostnie dziadkiem. Bardzo się ucieszył. Tak długo to trwało bo mój tata mieszka w innej miejscowości.

A dzisiaj lece na wyśigi konne, tylko nie wiem który kapelusz mam założyć 😉

Rośniemy, rośniemy ....

• Mamusia
witam Was ponownie, z rosołkiem tym razem, właśnie kończę dokładkę 😉 dzisiaj do domu...ależ mi się nie chce, mamusia rozpieściła i teraz będę musiała zwalczać lenia.

elkka podrzuć tą pogodę do Szkocji, może nam też się uda poleniuchować jeszcze ze dwa dni nad wodą albo w górach 🙂

klapoucha a to zrobiłaś tacie niespodziankę. na pewno o niczym innym nie będzie przez kilka dni myślał 🙂 mój brzuszek też już delikatnie widać, ale na coś bardziej okazałego to sobie jeszcze poczekam, hihihi.

czy któraś z Was ma chęci na mdłości? trochę używane, ale w stanie nieskazitelnym 😉
chętnie się podzielę, bo dzisiaj mnie męczą za dwie ciężarne normalnie...

• Mamusia
Witam Dziewczynki 🙂

ja nie spalam dziś za dobrze, kilka razy w toalecie na siusiu, a potem za kazdym razem nie moglam zasnac, bo juz zdarzylam się wybudzic 😞

mąż zrobił pyszne angielskie sniadanko- które niestety znalazlo sie w toalecie, bo cos mi tam nie pospasowalo 🙂

idziemy na zakupki, pogoda przepiekna- slonce i okolo 26 stopni; musze kupic jakies prezenciki dla najblizszych, bo za tydz. lecimy do Polski 🙂 🙂 🙂 🙂

na razie Kochane 🙂

Hejo Brzuszki!

Wróciłam chyba o 100 kg cięższa 🙂 Wczoraj jadłam najpyszniejsze ogórki kiszone na świecie i zagryzałam je orzechami włoskimi 🙂 a dzisiaj ciasto i do tego golonka hmmm....delicje 🙂

Chyba się wprowadzę do moich rodziców jak mnie tak rozpieszczają 🙂

Byłam w lesie na grzybkach...nic nie ma pustki 😞 w sumie to bardziej byłam zajęta jedzeniem ciasta bo wzięłam sobie na drogę i może dlatego ich nie widziałam bo mój Tato kilka znalazł 🙂

Wczoraj śmieli się że ma być chłopczyk bo Tato ma być Dziadkiem a nie Mężem babci jak będzie dziewczynka 🙂

• Mamusia
ilonab - jak tak mówią o chłopcu to pewnie wywinie wam numer i będzie dziewczynka 🙂 Mi niektórzy mówią, że będzie dziewczynka inni na odwrót :P

Zaczyna mi rosnąć brzuszek 🙂 Może nie w jakimś zabójczym tempie, ale naprawdę 🙂

A ja dziś zjadłam ukochaną sałatkę porową 🙂
A pogoda miodzio 🙂

No moja mama też wczoraj na stół wystawiła sałatkę porową 🤢 Oni mnie chyba testują 🙂

Pogoda jest prześliczna, nawet buźkę opalałam na słoneczku i tak mi było dobrze że nie chciałam wracać 🙂

Mi w weekend bardzo ale nie mam zamiaru się tak objadać bo co będzie potem 🙂 Dzisiaj jestem okropnie senna...spałam już dwa razy i nadal mi się chcę...ledwo na oczy patrze ale nie kładę się już bo potem nie usnę 😞