Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

To jest najlepszy stres w życiu 🙂

Zakochałam się w piosence Eleni "troszeczkę słońca troszeczkę ziemi" Zastanawiam się dlaczego nie leciała u mnie na ślubie...Piękny ma głos Kobieta i słucham teraz innych piosenek 🙂

• Mamusia
Nie znam tej piosenki, albo nie kojarzę po tytule. My robimy taki myk na pierwszym tańcu, że zaczynamy tańczyć a potem mój narzeczony na pianinku (jest muzykiem), a ja śpiewam 🙂 Taka niespodzianka 🙂 Mieliśmy razem zespół, ale w sumie przez takiego kolegę się rozpadł. Teraz nie mam na to sił, ale myślę, że wrócimy do tego 🙂

Wow...ale fajnie 🙂 Ja grałam w zespole przez 10 lat od 1 klasy podstawówki na mandolinie 🙂 Tęsknie za tym strasznie 😞
Nie wiem po kim mam talent do grania na instrumentach ale czego się nie dotknę to zagram na tym 🙂 Moja Mama zawsze chciała bym grała w orkiestrze górniczej ale jak poszłam do liceum to rozpadł się nasz zespół a potem to już jakoś czasu nie było ale żałuje że nie zrobiłam nic w tym kierunku.Chciałam chodzić do szkoły muzycznej ale u nas w Lubinie nie było takiej 😞

Jeśli moje dziecko będzie miało jakikolwiek talent to będę go w nim pielęgnować 🙂 a zwłaszcza jak to będzie muzyczny talent 🙂 Już puszczam muzykę spokojna poważną by się zaczęło przyzwyczajać... 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny. Nie było mnie przez weekend a tu 20 stron do poczytania. Byłam wczoraj na grzybach, przywieźliśmy 2 pełne wiadra 🙂 Znalazły się też rydze i kurki 🙂mniam
Grzybów było tyle, że mi się nie chciało po te wielkie schylać, zbierałam tylko małe -takie do słoików 🙂
Na grzybkach było fajnie ale potem..
Bolał mnie bardzo mocno brzuch i kręgosłup. Leżałam na kanapie i wyłam z bólu. A do tego wszystkiego to się poryczałam, bo było mi przykro, że leżę a maż zasuwa z grzybami, psem, obiadem i kolacja:/Normalnie choroba psychiczna :p

• Mamusia
Witam Dziewczyny 🙂

dziś w nocy wydarzylo się coś wspanialego 🙂 poczułam bąbelki, takie motylki w brzuchu!!! 🙂 🙂 to właśnie to na co czekałam , na pierwszy znak mojej dzidzi 🙂 i dała mi znać 🙂 🙂 🙂 wspaniałe uczucie, bylo to w srodku nocy, jak wrocilam z siku i potem juz przwie nie spalam, bo czekalam na nastepny znak 🙂 ale mała juz zasnęła pewnie 🙂

lecę do pracy 😞

miłego dnia Kochane 🙂

• Mamusia
Witam was dziewczynki nie było mnie przez weekend a tu tyle do przeczytania ale juz lektura nadrobiona. Kupiłam sobie wczoraj książke "Ciaża dla bystrzaków", zaraz zasiade do czytania. Czuje sie w miare ok ale znowu sennosc wrocila i mam bóle w dole brzucha i w krzyżu, troche sie martwie a do lekarza dopiero 5 pazdziernika....pozdrawiamy mamuski kwietniowe

Hejo Dziewuszki!

Kahna te suchości w buźce i nosie są normalne najlepiej to zainwestuj w nawilżacz a potem Ci się przyda jak już będzie maleństwo.
Ja musiałam już dawno kupić bo zimą jak śpie to zaczynam się dusić od suchego powietrza 😞

Spałam całą noc jak maleństwo 🙂 wstałam o 6.45 zrobiłam Mężusiowi śniadanko i poszłam dalej spać wstałam dopiero teraz i od razu 2 banany wcisnęłam 🙂

• Mamusia
czołem laseczki!

heh, nie ma to jak w domu 😉 i nawet lot w tę stronę jakoś zniosłam bez okropnych sensacji...były tylko malutkie 😉 też zrobiłam mężowi śniadanko, bo mi się śniło, że się ze mną rozwiódł i nie chciał wrócić 😞 a w nocy wstaję już 3 razy. właśnie zabieram się za poszukiwanie na ebay takiej poduszki dla brzuchatek...zaraz wam pokażę...
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120410092738&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
bo na brzuszku spać już nie bardzo mogę, a jak leżę na boku to mnie biodra bolą - na razie wkładam między kolana jasiek, bo to trochę podnosi tą kość udową w stosunku do stawu biodrowego i jest lepiej, ale ta podusia to moje marzenie, bo i brzuszek podtrzyma, rączkę pod nią można włożyć, a potem karmić na niej też wygodniej. wielofunkcyjna jest 🙂

i też dzisiaj uruchomię nawilżacz 🙂