Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
elkka, teraz nie biorę, ale dostawałam w tabletkach kiedyś...w szpitalu i jak się zorientowałam, że to po nich mnie tak mdli okrutnie to zaczęłam je potajemnie wyrzucać 🙂 i od razu poczułam sie lepiej! myślę, że czerwonego mięsa odrobinka lepiej działa niż tabletki 🙂 no, ale lekarzem nie jestem i lepiej sie skonsultuj.

klapoucha to gratuluję wygranej 🙂

Amii biedactwo, kuruj sie i wracaj szybciutko do zdrowia 🙂 oczywiście trzymam kciuki, żeby to nastąpiło jak najszybciej i bez szkody dla dzidzi 🙂

właśnie co do jedzenia to ja jakoś (odpukać) mam chęć raczej na zdrowe rzeczy, a przynajmniej tak myślę, że to są zdrowe rzeczy 😉 cieszy mnie bardzo niechęć do słodyczy i chęć na rosół, bo podobno zdrowy, a wciągam po dwa talerze dziennie 🙂 jem też dużo sałaty i rzodkiewki (ta już mniej zdrowa, bo powoduje wzdęcia 😉 ) bułeczki (na chleb nie mogę patrzeć) i owoce (głównie mandarynki i gruszki) także chyba nie jest ze mną tak źle...hihihi

właśnie skończyłam pierwszą porcję rosołu, jak mąż wróci zjem z nim kolejną 🙂

• Mamusia
Czesc Wam Dziewczyny!

Jestem teraz chora,leze w lozku wiec mam teraz troszke wiecej czasu i sie udziele...
Widze dziewczyny ze wiele nas laczy....te same dolegliwosci,teraz grypa i jak zdazylam zauwazyc ten sam termin porodu z jedna z kolezanek(08.04.2010)....:-)
Moze juz znacie ale chcialam wam podac linka do stronki dla ciekawskich i niecierpliwych...ja sprawdzam prawie codziennie...:-)

http://yourembryo.blogspot.com/2007/06/see-your-baby_14.html

Hejo dziewczynki!
Wróciłam ze spacerku i mam meeega doła 😞 spotkałam koleżanke co jest w 10 tc tak jak ja i ma brzuszek jak kobieta w 5 miesiącu a ja nic 😞 jest mi tak przykro...czy mój astronauta się dobrze rozwija??Chce na USG muszę go zobaczyć...

• Mamusia
ilonko bez paniki 🙂 jak ja się najem to pod wieczór też wyglądam jak 5 miesiąc 😉 może koleżanka też była mocno najedzona? a nawet jeśli nie - to nie wielkość brzuszka świadczy o prawidłowym rozwoju bobaska. pamiętaj, że każda ciąża jest inna 🙂 u Ciebie na pewno wszystko jest ok, głowa do góry!

Kasia się nie najadla bo ledwo chodzi (tego nie zazdroszczę) i sapie jak lokomotywa ( tego tez nie). Czekam na ruchy tego mojego kurczaczka 🙂 Oszleje jak je poczuje 🙃 bo narazie to czuje jak mi się wszystko w brzuchu przesuwa 🙂

dziewczyny też macie takie plum plum plum??? Halo odpiszcie bo zwarjuje 🙂 jestem tak szczęśliwa że nie wiem co mam robić 🙂 leże plackiem i czekam na nastepne plum plum 🙂 łoooo...jakie to fajne uczucie 🙂 Powiedzcie że to bobas 🙂

• Mamusia
Ja to wczoraj jak sie polozyłam to poczulam takie dziwne uczucie bardzo delikatne pukanie ale tylko przez chwile, powiedziałam to mojemu a on od razu pizame do góry kładzie głowe nizej niz pepek stuka naciska i po chwili mowi ze cos mu pod uchem bulgocze i ze to napewno nie sa moje jelita bo on zna ten odgłos 🙂, mowie mu zeby jeszcze nie przesadzał ze to za wczesnie a on do mnie ze jest tata i wie co mówi, smiechu miałam co nie miara 😁