Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hello mamy leżące i pracujące
po bułeczce z pasztetem i ciepłej herbatce, postawiłam znowu dzis zajrzeć. Mam nadzieje że jeszcze 7 godzin pracy miło mi z Wami minie
Wczoraj się nie zdążyłam pożegnać, bo klient siedział, a potem biegiem do mężucha poleciałam.
Słoneczko u mnie świeci hurra, ale zimnno

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no jak sie czyta o tych ogorkowych pomidorowych to az jezorem sie po klawiaturze pedzluje:P ja jeszcze dzis zmecze wczorajsza kalafiorowa a mezusiowi zrobilam barszczyk z ziemnaiczkami i kielbacha, osobiscie ja tego nie tkne. natomiast wiem ze moja mamcia ma dzis robic ogorkowa wiec moze jakos sie wkrece na drugi talerz zupki 🙂
dziewczyny Wy tez macie wstret do miesa i w ogole drugich dan?

• Mamusia
powiem tak chce mi się knedli, racuchów, nalesników i wszystkiego co cukrem mozna posypać, ale i wieczorem śledzika wciągnę 🙂 a dzisiaj zamówiłam sobie u tatusia polędwice krwistą, ziemniaczki opiekane i falkę szparagową i sosiki. Już mi slina cieknie, zupki aż tak bardzo po głowie mi nie chodzą 🙂

• Mamusia
ja nie mam 🙂 Wręcz przeciwnie jadła bym schabowego z kapustą zasmażaną, albo buraczkami 🙂 Jak jakiś chłop 🙂 Tzn niecierpię wołowiny i czerwonego mięsa, ale to od dawna. Najbardziej kocham indyka i kurczaka. Mnie odrzuca strasznie od ryb. Jak widzę rybę to...
:P

• Mamusia
czesc dziewuszki...widze ze znowu mamy temat jedzenia mniammmmmm, ja dzisiaj robie placki ziemniaczane...., a co do plci to roznie bywa, moja kolezanka dowiedziała sie w 14 tyg ze bedzie chlopak i ma na zdjeciu taki wielki wskaznik nad jajeczkami, usmialam sie jak to zobaczylam...przeziebienie mnie dalej nie opuszcza glowa boli i juz wszystko boli od kichania, ale dajemy rade 🙂

• Mamusia
Dziewczyny pisałyście o rozstępach 🙂 Ja w czasie pobytu w Anglii przytyłam sporo (ku mojej uciesze), ale z kolei u mojej rozpaczu całe pośladki i nogi zaatakowały mi rozstępy w barwach fioletowo-granatowych. I wtedy kupiłam sobie krem na rozstępy "AA Mama i ja" dla kobiet w ciąży i po porodzie. Rozstępy wyblakły po niecałym tyg stosowania, a po 2-óch znieknęły całkowicie !!! Drogie Brzuszki, ten kremik jest sprawdzony przeze mnie i polecam go z czystym sumieniem 🙂 Teraz już też go nabyłam, kosztuje 20 kilka zł (zależy od apteki) a jest naprawdę baaaardzo wydajny 🙂

• Mamusia
hej dziewczyny 🙂
dzis w nocy spac nie mogłam,kurcze boję się,że wróci to co w 1 ciąży BEZSENNOŚĆ! boje się tego bardzo 😞 bo długo po ciąży się leczyłam na to,mam nadzieję,że to tylko przejsciowe...

Oglądam sobie łóżeczka i takie mi sie spodobało zobaczcie:

199zł

• Mamusia
Basik napisał:
Dziewczyny pisałyście o rozstępach 🙂

Słuchajcie ja w 1 ciąży smarowałam się oliwką od dnia zrobienia testu 😁 póżniejdoszła mustella na rozstępy,cieszyłam sie do 7 miesiaca ,pózniej tak mi wywaliło rozstepy ,że myślałam,ze się załamie,czerwone tragiczne rozstępy 😞
na nic moje codziennie smarowania się nie zdały.
Na dzień dzisiejszy zbledły ,trzeba sie przyjżeć aby je zobaczyć ale są 😞
No trudno,najważniejsze ,że dziecko zdrowe,oprócz brzucha nigdzie indziej nie mam.
Prawda jest taka,że jesli ktos maskłonność do rozstepów to chociaż niewiemczym by się wysmarował i tak je będzie miał.

• Mamusia
ja jeszzce korzystam z forum gazeta.pl tam nie ma możliwości pogubić się w wątkach tu trafiłam przypadkowo ale fajne dziewczyny tu są wiec jestem ale szczerze wole to forum
http://forum.gazeta.pl/forum/f,90793,Kwiecien_2010.html dlatego bo jest wyrazistrze i proscie się po nim poruszac.