Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
cześć dziewuszki i brzuszki 🙂

kurcze, przewiało mnie i drugi dzień mnie głowa boli...nos mam zapchany...to pewnie zatoki 😞 dzisiaj będę leżeć z ciepłymi okładami na głowie.

co do zaprać to ja niczego takiego nie doświadczam...mam raczej odwrotnie i to mnie trochę dziwi, ale nie martwi zupełnie 😉

kurcze, macie takie ładne brzuszki a ja prawie nic ;( może fasola nie rośnie?? 😞

• Mamusia
ja kończę 14 tydzień, a brzuszek mam tylko wieczorem, a rano prawie nic. Takie brzuszki jak wklejały wcześniej parę dni temu dziewczyny to ja mam tylko na wieczór.

Dziwi mnie, że wszystkie macie już takie brzuszki w 11 czy 12 tygodniu. To moja pierwsza ciąża więc może dlatego ja mam mniejszy. Mi poszło w talię, której teraz kompletnie nie mam, a miałam niezłą talię. Teraz np. mam brzuszek bo po śniadaniu, a rano znów mi się zmniejsza.

• Mamusia
Ami nie ponoc w 1szej ciazy pozniej widac brzuszek moze ci urosnac nagle:laugh: to moja 3 ciaza wiec moze stad juz szybko jest a pozniej mi sie zatrzyma i mnie i inne brzuchate przegonisz 🙂 mojej znajomej brzuszek zaczelo byc widac w 7 mcu wiec ci co zauwazyli,ze jest wciazy to szybko im jej ciaza minela 🤪
moja pieczen sie piecze a ja popijam kawke pol na pol z cappucino bo po samej kawie mnie muli 🤨

• Mamusia
Witam,

I dołączam do kwietnióweczek. Nasz termin to 17.04.2010. Będzie to nasze pierwsze maleństwo stąd też nasze ogromne podekscytowanie tym faktem. A jeśli mowa o wielkości brzuszka to jesteśmy w 12 t.c. a brzuszek ładnie zaokrąglony. Może to wynika z faktu że zawsze byłam szczuplutką osóbka 🙂

Pozdrawiam