Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A Wy znowu o zwisach? 😜 😜 😜 U mnie brzuchol nadal aktualny, ale jest coraz lepiej. Mieszczę się w jedne spodnie i są to dresy, które nosiłam w ciąży. Spodnie, które kupiłam na 4-5 miesiąc nadal czekają na mój zad 😁 😁 😁
Moja mama już zakupiła wnusi opaski, bo najważniejsze to uszka chronić, a te czapy to jakieś dziwne zasłaniają oczka a odkrywają uszka 🤢 🤢 🤢
Duszenia już próbowaliśmy dwa razy i kończyło się na francuzie- niestety chyba stalowa błona mi wyrosła 😜
Babka jest aktywna za dnia, zdarzy jej się przekimać- dzisiaj jedynie 30 min, ale może wybudziłam ją obcinaniem paznokci, bo niecnie się dziecku do drugiej rączki dobierałam ☺️ ☺️ ☺️
Dzisiaj spanie wyglądało tak: 22-6, 8:30-12, 14-14:30, 17:20-?
Wczoraj nocka podobnie, ale dzień aktywność od 10:30 do ok17.

najpierw napisze a potem poczytam jak mała da 😉

Wróciłyśmy ze spacerku niestety nie dlugiego bo druga burza nas pogoniła 🤢 oczywiście byłysmy w chuśie i jak przechodziłam koło placu zabaw jedna Pani typu beret na głos tekstem walnęła patrz jak niesie dziecko! Nowość tutaj jestem niesamowita 🙂
Ale najbardziej zaskoczyła mnie starsza babcia pod kioskiem mówi do mnie ale ma Pani maleństwo, przypominają mi się kobiety z Afryki,dzielna z Pani mama 🙂

jak miło coś takiego usłyszeć...

Chciałabym zrobić kurs i dostać dyplom by prowadzić w Lubinie kursy wiązania chust bo tutaj nikt tak nie nosi dzieci a na bank szybko by się przyjęło.

• Mamusia
pospałysmy z Han a w jednym łóżku 🙂 Moim, nie jej 🙂

My na spacer samo body na krótki + skarpety bez czapki, lub suknienusia letnia. Ew terrą nakrywam.Myślę że w te upały zasada jedna warstwa więcj nie działa 🙂

A my wyjazdowo narazie nad morze. Tatuś na openera a my na plaze 🙂 jakis mega parasol musze skolowac nie?

• Mamusia
Zlot - mi też najbardziej pasuje pod Jeffsem, bo będę jechała 512.
Może być 12-13 jak proponuje Klapi, dla mnie może być też wcześniej.
A tak przy okazji, nie widziałam dawno Anki73, ona też mogłaby się wypowiedzieć 🙂 bo zakładam że na zlot przyleci 😜

Młodego ubieram w rampersa (krótki rękaw i krótka nogawka) i skarpetki i nie przykrywam niczym, do tego cieniutka czapeczka.
Widuję dzieci przykryte polarowymi kocami... ale im musi być gorąco 😲

Tak eksploatowałam parasolkę osłaniając małego przed słońcem, że mi się złamała!
Tzn. parasolka jest oki, tylko pękł pręt pod sprężyną w uchwycie i nie działa 😠
Już na szczęście zakupiony następny 😉