Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
To wyżej to moj brzuch na czczo, prosto z rana, jak świeżo wstałam z łożka:P jeszcze w bokserkach ☺️
Zatkało mnie, bo taki brzuch mam wieczorem po kilku posiłkach. Rano zawsze mam w miarę płaski 🙂
i też piersi mi dziś jeszcze bardziej wyskoczyły, jestem w szoku. To za wcześnie:/
Moja mama się jedynie śmieje i mowi, że ją też w 8 tyg tak wydęło, i że już nie długo potem wyglądała jak wieloryb;/

• Mamusia
Mamamaliszka- ale Ty masz taki naturalnie jak ja rano, czy też Ci podrosł? mi piersi sporo urosły, ale ze stanika jeszcze na boku mi się nie wylewają:P bo z natury mam małe piersi, i musiały by mi o 5 rozmiarow urosnąć aby się wylewać:P
Love- no właśnie może tego nie widzisz 🙂 u mnie wszyscy to widzieli tylko nie ja:P aż sama zobaczyłam dziś rano. Chociaż wczoraj rano miałam brzuch normalnie płaski.
Może obudzisz sie ktoregoś ranka i też będziesz w małym szoku 🙂 może już jutro;D

• Mamusia
może nie az tak glupie ale ostatnio mi się carabinerzy i jakieś dzieci snily ze mi chcieli je zzabrac...
albo murawa i na srodku dwojka dzieci.... a jakis koles w nie pilk celował i jakis inny autem jeździł.... a ja chciałm je uraowaćale niie moglam sie z miejsca ruszyć.... maasakra... tej nocy to cala zaplakana sie obudzilaam... w poprzdniej ciazy mialam identyczny sen tylko ze z jednym dzieckiem.

• Mamusia
Kurcze, to masz takie drastyczne sny bardzo:/
Ja też mam straszne, np. ostatnio mi się śniło,że nie byłam w 8 tyg tylko w 11. i normalnie w nocy urodziłam takie maluteńkie dziecko, ale nikomu o tym nie powiedziałam. Ono żyło, miało łożeczko w pudełku od zapałek, a pokoik miało w pudełku po butach. Taki dziwny. I jeszcze inne takie rożne. Masakra to dzikie jest;/