Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No jesli ja się nie zdecyduje (bo nie wiem jak bedzie- moze 2 wystarczy) to tez juz beda dochowne- po 10 lat juz beda mialy.
No ale tak teraz czasami mysle ze ja taka mloda i juz 2 dzieci, ale z drugiej str. sie ciesze bo maluchy beda maily mloda mame 🙂) hehe a szalenstwa mozna odlozyc na pozniej!

Ja nie mam takich myśli, że jestem za młoda, etc. Każdy w życiu ma inne priorytety. Moje koleżanki ze szkolnej ławy teraz tyrają w większości w USA, inne nieustannie się kształcą, zmieniają prace, mężczyzn.... A takie życie jest nie dla mnie. Ja lubię stabilizację i porządek rzeczy wokół mnie. Ponad wszystko jednak cenię Rodzinę. Tą moją, najbliższą, własną.. Na wszystko inne w zyciu przyjdzie jeszcze czas. Nie chciałabym być starą matką i podtrzymywać ognia konfliktu pokoleń, bo z racji wieku nie rozumiem dorastającego dziecka, czy diabeł wie, co jeszcze.

• Mamusia
No tak. U mnie teraz też tak jest, że MOJA rodizna najważniejsza, tzn mąż i to co pod sercem. kiedys to tylko karierze myslalami nie chcialam miec nigdy dzieci- a teraz to sobie nie wyobrazam zostac kiedys sama.
Czas rzeczywiscie na wszytsko przyjdzie oby spokojnie i z umiarem. 🙂

• Mamusia
rosół-tzn że jadłam na obiad 🙂

a co do winogron to ja uwielbiam te bez pestek i jem je jak opentana i nic 🙂
dentysta,mam hopla na tym punkcie ale po Majce nic mi sie nie popsuło i przed zajsciem w ciąże byłam na przeglądzie i nic mi nie powiedzieli że mam do roboty 🙂 więc ufff,

znajoma przyjechała i dostałam wypaśny worek dla Majki tylko taki na wiosnę i później, ale buty też są fajne i przede wszystkim kurteczki i kombinezony 🙂

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
rosół-tzn że jadłam na obiad 🙂

a co do winogron to ja uwielbiam te bez pestek i jem je jak opentana i nic 🙂
dentysta,mam hopla na tym punkcie ale po Majce nic mi sie nie popsuło i przed zajsciem w ciąże byłam na przeglądzie i nic mi nie powiedzieli że mam do roboty 🙂 więc ufff,

znajoma przyjechała i dostałam wypaśny worek dla Majki tylko taki na wiosnę i później, ale buty też są fajne i przede wszystkim kurteczki i kombinezony 🙂

to super...fajnie jak sie dostaje .Znam to,ale i tez duzo kupuje.Bo na dwor daje te juz uzywane,a kupuje takie wyjsciowe.Ale czesto tez jak cos mi sie podoba ,a jest tego pelna szafa 😁

• Mamusia
no ale powiem ci że dostała naprawdę niektóre wypasy, reszta to fakt trochę takie do latania ale i tak fajne najważniejsze że nie sprane na maxa i nie poplamione, a gusta z tą dziewczyną mamy podobne więc w sumie chyba we wszytskim pochodzi

rozpoczęlismy sezon kominkowy 🙂 a ja nawet herbatę z miodem pije hehe a za oknem w miarę ciepło ale tak mi się zachciało 🙂

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
no ale powiem ci że dostała naprawdę niektóre wypasy, reszta to fakt trochę takie do latania ale i tak fajne najważniejsze że nie sprane na maxa i nie poplamione, a gusta z tą dziewczyną mamy podobne więc w sumie chyba we wszytskim pochodzi

rozpoczęlismy sezon kominkowy 🙂 a ja nawet herbatę z miodem pije hehe a za oknem w miarę ciepło ale tak mi się zachciało 🙂

Ja już często w centralnym robie ogien.Jak sie czlowiek wykapie to moze normalnie wyjsc z lazienki....hihi...mi jest ciagle zimno.Maz umiera,bo mu goraco w sypialni,a ja chce grzejnik odkrecac.Tez wlasnie koncze herbatke pic 🙂

• Mamusia
Ja własnie po drzemce i kąpieli. Teraz kolejna (i ostatnia dziś, bo cały wypiłam i wyjadłam) herbatka z miodem i cytryną. Troche z wami posiedze i zmykam spac.
Do szefa mój już zadzwonił i jutro jestem free więc śpię do południa, potem zrobie obiad i porót do łóżka. Musze się wykurować...
U mnie jeszcze cieplutko na dworze więc nic nie trzeba grzać w mieszkaniu. No i też dlatego nie wiem dlaczego sie rozłozyłam.

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
ja ide i bede soie ja podgladac hihi
wlasnie Michał mi gada do brzucha, a dzisiaj wogóle całowali mi brzuch z Majką a Maja potem całowała też michała, baraninka nie kuma że tylko ja mam dzidzię 🙂

To tatus tez ma taki brzusio 🙂Niko rączki kładzie i puka....ej słyszysz mnie? 🤪