Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No pustki dziś.!!!
Ja Od rana posprzątałam pół mieszkania po wizycie dzieci... tzn 2 łazienki, sypialnie, kuchnie, salonik i korytarz, ugotowałam obiad, na lotnisko odwiozłam kuzynke, wyczyściłam dywan bo jakieś plamy sie od chodzenia w butach porobily, pranie wlaczylam i chyba na dzisiaj koniec.
Na wieczor tylko robimy sobie znowu jakis wieczorek- karaoke, albo pogramy w karty i pizze upieke i jakis placek bo bym sobie zjadla...
Ale mam dzisiaj energi 🙂) hehe

Love, faktycznie energii masz za dwóch! Ja sobie choruję na spokojnie, dostałam od męża taryfę ulgową, więc z niej korzystam 🙂 Nieczęsto zdarza mi się mieć okazję, żeby posiedzieć i poczytać książkę na spokojnie, więc teraz nadrabiam zaległości 🙂 Ale wolałabym, żeby mi już to przeziębienie odpuściło, a ja kicham i kicham.

• Mamusia
ale cisza 🙂
U mni jeszcze goście ale pija więc ja sobie wyszłam 🙂) Miało nikogo nie być a się banda zjechała- jakieś wlochy pierdooo... noo.... Niech już sobie jadą. Jestem zmęczona w chu... 😞 A maluchy się chyba we mnie i spać nie dadzą 😞
No to do jutra... może się załapię na większy ruch na forum.

• Mamusia
Czesc dziewczyny!Moje nogi................ałć,ale to chyba świadczy o udanym weselu 😉
Pani młoda ładnie wygladała,Pan młody zestresowany.....łzy się lały przy podziękowaniu dla rodziców..mąż jeszcze w łóżku i tłumaczy dziecku,że jest chory-dziecko na to ..''tatusiu to od piwa'' 🙂
Ale moja kruszynka w brzuszku uwielbia muzyka wczoraj sobie potańczyła 🤪masakra takie ruchy czułam.....i ciągle jadłam,bo na coś miałam smak,a jak jadłam to jednak nie to i następne podejscie,cały czas cos na talerzu było-az wstyd jak dziecko jadlam,bo maz powiedzial smietnikiem nie jestem: 🙂

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
No widzisz Izunia 😁 wytańczyłaś się, nogi bolą, a kaca nie masz przynajmniej 😁 haha a Niko wie pewnie co to choroba tzw powczorajsza:P ten Twoj dzidziuś to Ci go zazdroszczę. Powiedz mi kiedy moj da mi 'jasny' znak bez cienia zwątpienia 😜

Czekaj cierpliwie z Niko ruchy czulam w srodek 5 m-c,a wiec masz czas.No,Nio wczoraj spał do góry w hotelu,miał komórke przy sobie,ze w razie czego to ma dzwonic.I znajoma zaniosła tam córe i ta zaczeła sie drzec Niko sie obudził i dzwonil do nas 2 razy,a maz kurde nie slyszal 😠dobrze,ze znajoma byla zobaczyc u malego.Nikos do mnie,ze go oklamalam-masakra.Ale spal dalej,pozniej juz zadzwonil na moj telefon i chcial zejsc na dól,bo sie juz wyspal 🙂
Włosy musze isc zmyc.Masakra tyle lakieru 😮

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Izunia ale ja bym chciała już teraz czuć 😞 hehe biedny Niko, poczuł się oszukany 😜 ło tam po co myjesz? nie da się z tego innej fryzury zrobić? bo na poprawiny idziecie chyba?

coś Ty....masakra tyle lakieru miałam,a mam krótkie włosy.Lepiej sobie umyje i wyprostuje bedzie gocior.Mamy jechac na msze poslubną,ale hm....mąz chyba nie doprowadzi sie tak szybko do wygladu.Ale na sali musimy byc o 12.30.
Ja chyba za tydzien ide na usg z cala rodzinka.Bo mąż jedzie 16.10 do pracy.Niko juz sie cieszy,ja tez 🙂

• Mamusia
Hm... no niech sie mąż jeszcze poleczy trochę:P kurde jak sobie pomyślę, że Ty zjesz ten cieplutki rosołek na poprawinach i zaś same fajne rzeczy to Ci zazdroszczę 😠 😠 to zajebiście 😁 ja mam wizytę u ginka na grzebanko jak zwykle na 17 paź. i dopiero w tedy dostanę skierowanie na usg 😁

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Hm... no niech sie mąż jeszcze poleczy trochę:P kurde jak sobie pomyślę, że Ty zjesz ten cieplutki rosołek na poprawinach i zaś same fajne rzeczy to Ci zazdroszczę 😠 😠 to zajebiście 😁 ja mam wizytę u ginka na grzebanko jak zwykle na 17 paź. i dopiero w tedy dostanę skierowanie na usg 😁

Ja mam wizyte 13.10 i moze w ten dzien pojedziemy tez na usg 4D.Jezeli bedzie pasowac lekarzowi temu co je robi.No teraz na bank bedzie mi kazal na kozla wskakiwac,bo ostatnio nie musialam.Ładnie go poprosiłam,ze szkoda czasu 😉Od czasu do czasu pozwoli,ale jak mam uplawy mocniejsze to musze wchodzic 😞Bo z NIko czesto mialam infekcje ukladu moczowego w ciazy

Co do jedzenia weselnego to najbardziej smakowaly mi krokiety,a byly jakos o 12.30.Reszta jedzenia za ostra,albo bez smaku.....mam smaki jak baba w ciazy 🤪Ale Dawid tez mowil,ze czasami za stre byly potrawy.Aha i zjadlam cala miske salaty-hehhe.
A co najlepsze bylo to Dawidowi na poczatku rozwail sie zamek w spodniach 😲Ale jak to zonka .....dala rade i naprawila.Mial szczescie,bo tak to cale wesele w marynarce by musial byc.Ale bylo wesolo.....

• Mamusia
Mnie to zawsze palcem bada bo tylko to robi, bo usg ma na innym oddziale. Hehe Izunia Ty się nie chwal jedzeniem bo ja głodna jestem 😞
hahaha zawsze na weselu coś się musi stać:P ja chcę już usg albo chociaz serduszko usłyszeć. Ja będę miała zwykłe 2 d na pewno, a na 4 d może tam pojade po tamtym 😜

• Mamusia
love napisał(a):
ok, pobudka... do 3 w nocy mi kazali siedzieć... 😞 I do tego mnie w hazard wciągają...
izuuu- super ze wesele udane, tez bym sobie potancowala a jeszcze miesiac musze czekac- i za ten miesiacc tez nie potancze bo pewnie juz sporo wieksza bede,

Wlasnie tanczylam w rytmie strarej babci 😞Dawid sie smial,ze tak wolno i ostroznie.jeden kawalek sobie pozwolilam tak zatanczyc jak kiedys.......a pozniej siedzialam i czekalam,az mnie przestanie w pachwinie i brzuchu kłuć.A wiec lepiej powoli 🙂
Grzech ....cała 1L coli wypiłam....normalnie napad miałam.Pozneij juz maz zabral wszystkie kolo nas,bo bym dalej pila.Dal mi wode 🙂Jak nigdy takie cos.

• Mamusia
hehe... tez tak mam czasami- takie napady.
No ja teez bym wolne tanczyla- ale zawsze cos (o szybkich to sobie pomarzyc mozemy jak na razie)
Ej moj tez skacowany spi jeszcze- a ja kurde wstaje zeby o nobiedzie pomyslec troszke. ehhhh...
dzisiaj robie udka z kurczaka, kalafior chyba, albo albo brokuł (to co w sklepie dostane) i pieczone ziemniaki...