Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
O fasolki też bym zjadła ale nie dziś. Tak tak, Mulant to jest cichy morderca naszej niskiej wagi 😠 ona od pierwszych dni na tym forum wszystkich zaraża jedzeniem 😁
Hm.. powiem Ci Magdo, że czekam aż rozpali się w piecu oraz mam ochotę na kisiel ale nie truskawkowy tylko np. cytrynowy, ale nie mam bitej śmietany a to z nią bym zjadła 😜
a może Ty coś powiesz Astro 😁?

Astro

Ej taki byl pies w jakiejś bajce...hm...
w Jetsonach!!! 🤪

love, ja też poleżałam, poczytałam mojemu pierworodnemu, wykąpałam go i nawet garść moich dopalaczy (witaminy+magnez+kwas foliowy+wapno) wzięłam. błe. popiłam pepsi i zaraz jebnę hafta.Rrrrr...
Ja też czuję ruchy maleństwa 🙂

• Mamusia
Astra, no pewnie że był 😁 o matko całe wieki nie oglądałam tej kosmicznej bajki 😜
Love o to fajnie 😁 ja też dziś czułam poźniejszym popołudniem i przez ręke także nawet, chciałam dać mamie aby poczuła ale stwierdziłam,że pewnie jak na złość się nie poruszy 😜

• Mamusia
a jestem połamana, tak mnie siekło w plecach ze leze i zdycham
czytałam na podłodze z Mają bajkę i nagle jeb, wstać już nie mogłam a jak mnie michał podnosił to myslałam że padnę
ogólnie mi nie dobrze, ale zjadłam trocszkę śledzia w śmietanie żeby zabić smak w ustach bo okropny miałam po tych mielonych 🙂

Weź się z tą Helenką 😁 Czujecie to?
Rodzice mi chcieli dać na imię Lena. A ze akurat mój dziadek łatwił jakąś sprawe w usc, to go przy okazji wysłali mnie zapisać jako nowego obywatela. No i poszedł nierozgarnięty osioł i wiecie co... i miał rozkminę, czy Lena to Helena czy Magdalena 😮 🤢 i mnie uczynił Magdaleną. Margaryną. Bleh.

Wszystkie imiona są piękne, nie? 😁 Wszystkie. Chyba,ze ktoś ma skojarzenia.Chciałam mojej Wiktorii dać na drugie Pola, jak się urodzi, to mój stwierdził, ze będą mówić \"Wiktoria z pola\". I już mi sie nie podoba 🤨
I chyba warto sobie sprawdzić znaczenie imion, ja chociaż mam do tego dystans, widzę, ile jest w tym prawdy. Helena

• Mamusia
Love no haha może będą miały lima pod okiem 😜
Helenka mi się kojarzy:
1. Jest reklama w radiu zet czy rmf bo u mnie w kuchni radio cały czas nadaje o tabletkach HELA MAG B 6. i kobiety w ciąży też mogą je brać i tam babka się pyta tej ciężarnej ' a to wiadomo jak dacie mu na imię?' ' Helenka' .. ' o Hela!!'
2. Hela w Opałach.
3. Piosenka o grubej Heli ' o Hela'
;D
Co do imienia Pola, podoba mi się bardzo ale bardziej Liliana.
Jednak moja mama się uparła, że jak będzie dziewczynka to ma być Pola i ch*j!
zgodziłam się, bo wiem , że będzie chłopiec, tzn czuję lub wmawiam to sobie;'P a jak dziewczynka to najwyżej będzie Pola, coraz bardziej mi się to imie podoba 😜
a Sztunia też chce Pole nie?